Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KABRIOLET BEZ SZOFERA |
Sixteen - Kabriolet ...Znów chłód porannej rosy zbudził mnie Iść na spotkanie losu nie chce się Z powrotem też daleko, nie wiem co robić mam Jak słup stoję, czekam na ostatnią z szans. Niebo zostaje w snach, otwiera się ziemia, I z każdą chwilą dalej od znajomych miast Już nie istnieje żal, problemów już nie ma Kabriolet bez szofera pustą drogą gna ;) http://www.youtube.com/watch?v=qWGm8r7LzPI WITAJCIE :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KABRIOLET BEZ SZOFERA |
Dzień dobry :) Dzisiaj mamy piękny ,słoneczny dzień :):):)
|
|
Dzień Dobry dziadka kalesony yhym słoneczny ale jaki wietrzny ;P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Dzień dobry Sun :) Najważniejsze żeby nie padało ;) hehe Nawet Kabarety wczoraj odwołali z powodu deszczu...
|
|
no ja sie nie dziwie że odwołali kabarety baaa nie tylko kabarety były odwołane ;P heh ładnie dawało wczoraj ale mam nadzieję że dziś bez opadów się obędzie :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*SUN* Szczerze mówiąc liczę na to ,że dzisiaj będzie ładna pogoda , a przynajmniej żeby nie padało ;)
|
|
|
Kurdeee.ale wam dobrze...ja tez chce :( Nie zostawiajcie mnie tutaj :((((( Hejka Bandziorki....
|
|
dzisiaj jak odrazu wstałem ... patrzam a tu słoneczko ... a w Tle : Pogodno - Uśmiech sie
|
|
Pogromca hejka :) A ten wózek to na zime do odgarniania śniegu szykujesz?
|
|
nie muszę odgarniać ... na majorce mieszkam ;)
|
|
Szczęściarz :)
|
|
Chociaż...w Nowej Zelandii też śniegu 58 lat nie widzieli...do tego roku ;-))
|
|
hehe . Ja stary Łomżyniak jestem ;) a co do samochodu , to mysle że to jest marzenie każdego Małego Chłopca :)
|
|
Nie no proszę Cię...BMW? To, to dopiero fajna zabawka jest...650 koników :)
|
|
Spełnione Marzenie Mojego Małego Chłopca :)
|
|
enya Dzień dobry Enya :):):) My też żałujemy ,że Ciebie tu z nami nie ma :( Gdybyśmy mieli loty za "niedrogo " to już byśmy lecieli po Ciebie ;) Pogromca_kretow_6 Witaj :) Przez okno też mi się wydawało ,że jest cieplej ....wyszłam z domu i poczułam powiew zimnego wiatru ;) Zmokłam ostatnio na koncercie HEY i chciałabym dzisiaj tego uniknąć , deszcz nie wskazany ;)hehe Gdyby nawet padał , chociaż prognozy nie przewidują opadów tylko zachmurzenie , z cukru nie jestem ,nie rozpuszczę się ;) haha
|
|
nie wiem jakie tam chłopcy marzenia maja ale moje to te dwa niżej ;D a tak poza tym piździ jak cholera :(( aż z domu sie nie chce wyłazić brrr witamy jesień :/ "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
cześć wszystkim oj zimno zimno:-)
|
|
hej madziara ;) mam piękną jesień coo? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
czyżby wszyscy gdzieś wybyli:-)
|
|
jej co tu takie pustki eeeeeeeee "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* piękną mamy jesień tego lata , ale wróci jeszcze słoneczko i w kabriolecie pomkniemy do marzeń
|
|
ale z zamkniętym dachem zapewne,,
|
|
robciu Widziałam wczoraj w Piszu na parkingu Twoją czerwoną bryczkę ;) hehe
|