Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
życie i śmierć |
myślicie czasem o śmierci?ostatni przeczytałam ciekawy artykuł http://sites.google.com/site/349news zaciekawiła mnie.jak myślicie to może być prawda??zrobili byście sobie taki test?ja bym się chyba bała.pozdrawiam kasik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: życie i śmierć |
Ja bym się póżniej bał spojrzeć na rachunek - 25PLN + vat za sms :) Moderator, spamboty na forum!
|
|
Kasiunia, tamto takie pewne nie jest. Natomiast pewne jest i ja mogę Ci zagwarantować że , ani Ciebie, ani mnie nie ominie. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ostatnimi czasy na forum pojawia się dużo bezczelnego spamu dotyczącego tego tematu, cwaniacy po zalogowaniu się zakładają dla zmyłki, pod coraz to nowymi nickami, ( zwróćcie uwagę, że jest to zawsze pierwszy i przeważnie jedyny post danej osoby ) - nowy temat z tego gatunku gdzie jedynym celem jest promocja strony internetowej służącej szukaniu osób naiwnych i wciągnięcie ich w " zabawę " test - wyślij sms-a a się dowiesz co Ci pisane. UWAGA ! te sms-y kosztują krocie ! to naciąganie ludzi !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |