wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znalazlem kolege dla Ptysia !!!

Witam

Sluchajcie wszyscy i Ty Ptysiu szczegolnie ;) , znalazlem na pewnym forum (o sztukach walki akurat), idealnego kolege dla naszego nie(d)ocenionego kolegi Ptysia...
Mysle, ze chlopaki mogliby sie szybko zaprzyjaznic i prowadzic ciekawe polemiki na osobnosci, dajac przy tym odpoczac innym uzytkownikom....

A oto ten niesamowity chlopak.... śledzik ;) i jego poruszajaca historia....

http://budo.net.pl/viewtopic.php?t=41334&start=0

Aby docenic w pelni tego mlodego czlowieka, nalezy odczytac jego profil i poznac jego zainteresowania:

"walki, bijatyki, bójki"

jak rowniez zapoznac sie choc z czescia jego jakze ciekawych i inteligentnych wypowiedzi w innych tematach, np.

"noite już prosiłem o nieużywanie angielskiego. cholera nie wszyscy tutaj to poloniści "

"według mnie temat nie jest taki głupi. wyznacza cieńkoł granice która dzieli nie zdecydowanego napastnika od agresywnej ofiary, tzn. one się zamieniają później miejscami. "

"I wcale nie stchurzyłem jak to niekturzy tu piszą tylko spanikowałem, a to dwie zupełnie inne rzeczy. "

"Nikt nie jest omnibusem i omegą"

"nienawidze dresów. Ale czasem trafisię taki dres bez dresa. Mogą być przebrani różnie."

"cze, mam na imię Sławek, dla przyjaciuł śledzik. Lubię oglondać walki na kompach i sam sie lubię pouderzac czasami. Mamnadzieje, że poznam tutaj fajnych ludzi i kumpli."

Z pewnoscia rowniez doceniliscie niezwykla logike i inteligencje śledzika :) Jak widzicie pragnie on poznac kolegow (moze nie bedzie juz musial sam sie uderzac)... Jako, ze do tej pory zadnego nie udalo mu sie znalezc, a Ptysiu rowniez jest niedoceniany i nierozumiany na naszym forum, jestem nawet gotow podjac sie trudu zdobycia namiarow gg (czy czegos podobnego) i doprowadzic do poznania sie obu tych sympatycznych chlopcow...
I chcialbym Was zapytac drodzy forumowicze, co sadzicie na ten temat? Jesli podzielacie moje zdanie, to moze wspolnymi silami zalatwimy dwa trole za jednym razem? ;)

Pozdrawiam
Dran

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znalazlem kolege dla Ptysia !!!

pomysł godny uwagi, ale:
Ptysia trzeba podziwiać; za konsekwencję z jaką dąży do bliżej nieokreślonego celu za upór i niezważanie na przeciwności losu, nieprzychylność forumowiczów itd./ itp.
Śledzika natomiast trzeba izolować !!!

Przeczytaj posty sledzika na tamtym forum ;) Upor godny Ptysia ;) Kazdy sie z niego nabija a on twardo broni swoich racji ;)

Dran pomysł genialny :),. Trzeba by ich tylko zapytać który będzie panną młodą w parze, albo niech się zmieniają co jakiś czas.

Oj tam, Ptysiu mu wyplaci z liscia i sledzik sie grzecznie polozy bez dyskusji ;)

Dran, ten śledzik to mnie wykańcza. Nie mogę sie powstrzymać od śmiechu po tym co on tam napisał.
Ptysiu-widziałeś to? Gdzie jestes??

A ja mam swoich kolegów weźcie se sledzika dla siebie a może by go tu tak na 4lomza zaprosić ?

Ptyś chyba z tego forum najmądrzejszy. Przynajmniej nie nawiedza tak jak cytowany sledzik i jeszcze tu kilku innych idiotyczne forum typu: sztuki walki. Można dowiedzieć się z ciekawości od Was, którzy szukają tam śledziowych gwiazd: co jest tam takiego interesującego ? Walczyć chcecie? No to do książki, nauczyć się jakiegoś języka obecego i do Legii (albo cudzoziemskiej albo na Łazienkowską do szalikowców) !!

peter jesli sport to dla ciebie idiotyzm to gratuluje, pewnie wolisz siedziec i ogladac mecze przed telewizorem z puszka piwa w lapie niz sie samemu poruszac. A tamto forum dotyczy sztuk i sportow walki, a nie zadych szalikowcow. Do ksiazek to moze i Tobie sie przyda usiasc, ja tam studia skonczylem, na brak znajomosci jezykow obcych tez nie narzekam. A jesli Tobie kazda walka kojarzy sie z legia cudzoziemska i szalikowcami to szkoda gadac, masz nieco ograniczone horyzonty.
I powiem Ci co tam jest ciekawego. To, ze moge poczytac i wymienic sie informacjami o sporcie, ktory uprawiam. Zainteresowanie dobre jak kazde inne. Nie moja wina, ze takie cieple kluchy wola spedzac czas w fotelu. Wiec odpusc sobie ten napuszony ton... Moze pochwal sie jakie Ty masz zainteresowania i ile masz lat geniuszu?

Śledzik to jest dopiero typ jak to przeczytałem to gniłem ze śmiechu ale ubaw śledzik mało pisze tam na foru i fajnie on to napisałłatwo sie. smiac z czyjegos nieszczęscia czy jakos tak

Dran ........ skończyłeś studia, a intryguje Cię zachowanie ptysia. To odpuść sobie chłopie i faktycznie zajmij się sportem, który lubisz. Pozdrówka

Zachowanie Ptysia trudno nazwac intrygujacym :) Po prostu po natrafieniu na posty sledzika, stwierdzilem, ze maja oni pewne cechy wspolne... Mianowicie obaj wpisuja sie w kazdym temacie i wypowiadaja sie bez sensu, zupelnie jakby chcieli tylko nabic sobie ilosc postow lub nie potrafili pohamowac sie przed przelaniem swoich niczym nieskrepowanych i nie skazonych inteligencja mysli na forum... Dlatego tez uznalem, ze mogliby sie ze soba swietnie dogadac i przy okazji dac odpoczac innym forumowiczom :P
Ale widze, ze nie potrafisz docenic mojej dobrej woli i szczerej checi pomocy innym :P

Może sledzik i ptysiu to rodzina? ;-)

Pozdrawiam

Na bank są z jednego miotu... :)

Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi

Sledzik THE BEST hehehe

Czytaliście jaki śledzik ? 12 stron ma komentarzy dzielny Śeldzik :)

Ptysiu=Śledzik
Dla twojej wiadomości tych stron jest już prawie 16..
Zaprosiłem Śledzika na te forum :P

Wiecie co, dzis wieczorem zastawię Pułapkę na Ptysia - jeśli się w nią złapie to będzie od dziś - "Ptyś złapany" :P

Latam, Skaczę i jeżdżę

Przeczytałem tego śledzika. Nie wierzę, że są tacy ludzie. To jakiś przewał!

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

tommeknet dzis juz chyba nie bo jestem śpiący mialem ciezki dzień moze jutro

Hahaha Uhahahah Ihihihi Śledzik jest GOSC. Naprawde ciekawa mieszanka by byla Ptysiu o smaku Sledzika ;). Przesmiewczy poscik Draniu :) - Re5pect brachu - 613 jest z Ciebie dumne :).

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org