wtorek, 12 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SZUKAM DOMU

szukam domu dla 3 letniej suki rasy owczarek niemiecki najlepiej do domu z podwórkiem. Do pilnowania posesji jest dobra

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SZUKAM DOMU

znudziła się zabaweczka ?

Człowiek to jedyne zwierzę, które się rumieni. I jedyne, które ma za co

a ja mysle,ze nie ma co tak wskakiwac na dziewczyne,roznie to czasem bywa,nie koniecznie zaraz"znudzila sie zabaweczka ",juz fakt,ze szuka jej nowego domu a nie przywiazala do drzewa w lesie,dobrze o niej swiadczy

NIE ZNUDZIŁA SIE PO PROSTU MIESZKANIE MAŁE A ONA JEST DUZA DO TEGO MAŁE DZIECKO W DOMU W TEJ CHWILI NIE MAM ODPOWIEDNICH WARUNKÓW BY JĄ ZATRZYMAĆ TRZY LATA ZE MNĄ JEST I BARDZO MI ZALEŻY BY PRZYGARNĄŁ JA KTOŚ KTO MA ODPOWIEDNIE WARUNKI I

a jak dogaduje sie z innymi psami? Pewnie bym sie nia zaopiekowal, ale mam juz jedna 5letnie suke owczarka, ktora jest bardzo kontaktowa, nie wiem za to jak Twoja jest nastawiona do psow. Podaj maila to sie odezwe

JEŻELI CHODZI O PSY NIE ZAUWAŻYŁAM AGRESJI MIEDZY NIMI ALE CO DO KONTAKTU Z DRUGĄ SUCZKĄ TO NIE WIEM JAK BY SIE ZACHOWAŁA

PODAJE E-MAIL maja2206@wp.pl

Zezowi jak sie juz znudzi ,zabaweczka',
to z pewnoscia ja utnie.
Po co komu taka w innym domu!
A tak po przyjazni to powiedz szczerze,
ciebie jeszcze nie oddali do schroniska?

To trzy lata temu miałaś DUŻE mieszkanie? I nie spodziewałaś się dziecka?
Ech.....

Jak można oddać psa??? Ja bym Ciebie komuś oddał, ale psa?

Pozdrawiam.

a jednak, znudziła się zabaweczka ,

adamus , z ust mi to wyjąłeś ...

pies, to żywe stworzenie nie mebel który można wyrzucić jak już nie pasuje,

starą matkę czy ojca też byś oddała do schroniska lub domu starców jakby w chałupie zrobiło się za ciasno ?

No co Ty Adamus,podawales Zezowatemu do ust?
Po co mu ,to' wyjales?
Teraz placze i ubolewa ze dlaczego mu wyjales?!
Sep jestes!Daj mu drugi raz bez zobowiazan.

tyle, ze pies trzymany w ciasnym mieszkaniu, zaniedbywany przez nadmiar obowiazkow przy dziecku tez cierpi, rozne sa sytuacje i rownie dobrze w zyciu moglo sie posypac, a dziecko przyszlo niespodziewanie... Wiec pomyslcie troche, 1000razy lepiej znalezc mu nowy dom anizeli wyrzucic czy uspac, jak to robia niektorzy. Szukacie problemu tam gdzie go nie ma.

siwysiwy

nie zachowuj się jak kretyn, ty debilu, wydaję ci się, że jesteś zabawny ?

p.ierdolisz bzdury jak potłuczony, nic nie dociera do twej pustej mózgownicy, a masz tak nasrane w głowie, że aż ci oczy zbrązowiały,

co sprawia, że jesteś ślepy i głuchy i nic do ciebie nie dociera ? Czy na łeb zakładasz kondoma a w uszach nosisz tampony OB. ?

Autor: siwysiwy (---.centertel.pl)
Data: 16-08-11 07:52

PS.Nawiazujac do Twojego wczesniejszego
wpisu to nic nie poradzisz,pelno jest wokol nas chlamu,
chamstwa i prostactwa,jak to spiewal sp.Czesio
,,...dziwny jest ten swiat..."

... masz rację siwy inteligencie, wystarczy jak spojrzysz w lustro,

dziwny jest ten świat, wyślij swoje zdjęcie do Afryki niech ci biedni ludzie wiedzą, że są na świecie GORSZE tragedie niż te u nich

nie którzy z was nie rozumie tego ze przez trzy lata mając pod swoją opieką psa który staje się częścią rodziny pewnego dnia z przyczyn materialnych musi opuścić swój dotychczas dom a żeby nie trafił na bruk czy do schroniska jest mu szukany drugi dom który może stworzyć odpowiednie warunki

To miło, że chcesz go oddać w "odpowiednie warunki".

Chodzi jeno o to, że jak przeczyta ten wątek jakiś inny gamoń, to zastanowi się nieco. Pies żyje ok. 10-15 lat, więc biorąc psa zastanawiam się, czy mój dom powiększy powierzchnię, czy moje ogrodzenie się samo naprawi, czy będę miał dzieci (te z wpadki, i te planowane też). I to przez okres 15 lat.

Pozdrawiam.

adamus

i wszystko jasne, lepiej bym tego nie napisał ,
trochę odpowiedzialności w podejmowaniu decyzji przy kupnie zwierzaka, dobrze chociaż, że stara się ten problem rozwiązać w cywilizowany sposób i za to +

czepiacie się szczegółów a ja proszę tylko o nowy dom z odpowiednimi warunkami dla suni jak byłby to dom z podwórkiem byłoby jeszcze lepiej miała by dużo swobody
nie twierdze że koniecznie musi być w domu

wpisz w google "owczarek w potrzebie". możesz tam dać ogłosznie o twoim owczarku do adopcji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org