Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TAXI |
Jak myślicie, która korporacja jest najlepsza? Czy warto w tych czasach pracować w tym zawodzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TAXI |
Kontakty polecam:)))
|
|
a masz merca????
|
|
nie pewnie ma syrenę 105L
|
|
Najgorsza jest bis, największy haracz dla bazy, no i kierowcy oszuści, np "bardzo pobożny" pan z zielonego Mercedesa, tak to słucha radia Maryja a jak nie widzisz to dobija dodatkowe opłaty, oczywiście przypadkowo.
|
|
MPT najlepsze.
|
|
PLUSY najlepszeee
|
|
Zgadzam się z adam2103 tylko i wyłącznie plusy :)
|
|
cziki, jak mozna dobic dodatkowe oplaty? i co to za oplaty? za co?
|
|
Autor: Soho (---.elomza.pl) Data: 18-08-11 10:22 cziki, jak mozna dobic dodatkowe oplaty? i co to za oplaty? za co? Przykładowo , wieziesz pijanego klienta , który przysypia w nocy po godz 22 czyli na strefie II , klient zasypia , przerzucasz mu na strefę IV a jak kończysz kurs przerzucasz znowu na strefę II - chyba cziki miał takiego typu dobijanie utargu na myśli
|
|
i ze niby to robia tylko w jednej korporacji? jak te wszytskie zlotowy razem pod murem stoja i kazdy czycha jak wyjebac klienta! buahaha, znam takich w kazdej korporacji w Łomży! moge nawet podac ze 40 nazwisk :)
|
|
Dokładnie tak jak napisał Trucker, ja tylko z tym przypadkiem się spotkałem u tego kierowcy.
|
|
taa? to tylko u niego spales najebany? zreszta jak widziales jak spales? to taka antyreklama dla bis ma byc zapewne? slaba............
|
|
Soho , skoro nie tylko kierowca zielonego mercedesa tak robi , wymień te " 40 nazwisk" , które znasz , wówczas uchronisz innych przed nieuczciwymi taksówkarzami. Najlepiej jak byś podał jeszcze nazwy korporacji i jakimi autami jeżdżą Ci kierowcy
|
|
musialbym tez Ciebie tam wpisac :)
|
|
Wpisuj śmiało :)
|
|
Nie spałem najebany ale też nie patrzyłem cały czas na licznik, tylko zaciekawiło mnie dlaczego za tą samą trasę pokonaną dzień wcześniej zapłaciłem o 4 zł mniej, pytanie dlaczego?
|
|
pewnie dlatego ze raz byla niedziela a raz sobota
|
|
Co do pracy jako taksowkarz to nie polecam nie jest to zajecie dla mlodego. Teraz przychodza sami emeryci milicjanci albo trepy, co miesiac biorą emeryture a i tak na postoju potrafia dymac po 16 godzin dziennie. Zaden z nich nie placi zusu, maja male oplaty. Zawsze mozecie sie z nimi dogadac i za psie pieniadze was zawioza gdzie tylko chcecie. Wiec jak zamawiacie taxi to proscie o emeryta :)
|
|
MPT :) był już taki temat
|
|
Coś k*rwa zrobił? http://www.milanos.pl/vid-46631-Cos-krwa-zrobil.html
|
|
vivera możesz sobie prosić, to nie koncert życzeń
|
|
i tak nikt nie przebije "elity" łomżyńskich taksówkarzy , czyli Panów stojących na dworcu :)
|
|
Trucker Pozdrowienia dla najbardziej uprzejmego i miłego od dziadkowych_kalesonów ;)
|
|
dziadka kalesony , również pozdrawiam i zapewne jeszcze kiedyś do zobaczenia ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |