Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncerty w Łomży!!! |
Niestety idea płatnych koncertów nie ma sensu w Łomży. Po pierwsze dlatego że nasze lokalne spoleczeństwo jest bardzo zubożone. Koszt takiego koncertu dla 5-cio osobowej rodziny to 50 zł, a za tyle to można zrobić niezły obiadzik w domu. A po tak smacznym obiedzie przecież można wyjść na spacer w okolice muszli i posłuchać jakże "łagodnych przebojów". Żeby natomiast spalić zbędne kalorie możemy wejść na okoliczne mury lub garaże, bo z tamtąd widok lepszy( tzn. nie przysłonięty). A wszystko to dzięki uprzejmości RADIA ŁOMŻA i Sławka Borowego oczywiście. Na koncrcie nie byłem i nie mogłem być, bo w tym czasie był mecz POLSKA-ŁOTWA (2:0). Jednak postanowiłem zobaczyć jak impreza się zapowiada. Byłem na muszli o godz. 18:00 ludzi było nie wiele, koleś śpiewał praktycznie do trawy. Niestety nie wiem jak było na koncercie Krawczyka, ale jeśli tak samo impreza była naprawdę super. Jedyne co zauważyłem to, że aparatura dzwiękowca stała na środku oraz przybło głośników. Zapewne Krawczyk przywózł swój sprzęt i dźwiękowca też. Myślę, że pan Borowy i Radio Łomża oczywiście nie zarobiło na tym koncercie nawet na to folię co ją okręcili muszlę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncerty w Łomży!!! |
Yarko to nie Krawczyk przywiózł własnego nagłośnienia. Koncert nagłaśniała firma, któa nagłaśniała , majówki w Nowogrodzie organizowane przez R Ł, oraz nagłaśniała tegoroczne imprezy na muszli w maju. Nie wiem, czy Krawczyk przywiózł dźwiekowca
|
|
'Myślę, że pan Borowy i Radio Łomża oczywiście nie zarobiło na tym koncercie nawet na to folię co ją okręcili muszlę." folia??? ogrodzenie??? bleeeee czy tak ma wygladac NASZ miejski amfiteatr....chyba, ze juz nie nasz.... (nie bylam, nie widzialam jeszcze...) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
przecież to wielka porażka to co robi pan Borowy , ogrodził muszle jakby to była jakaś szklarnia( ludzie którzy przejeżdżali Łomżę pewnie mieli nie zły ubaw widząć to) - a co?niech widzą jak to się Łomża bawi na murkach , garażach i chodnikach.a najlepsze było to że ulica była zamknięta, to jest dobre co se pan Borowy wyprawia,.Mam nadzije żę ta impreza była dla niego wielką porażka - należało mu się !!!!
|
|
Patrze, że bardzo krytycznie odnosicie się do imprezy zorganizowanej na muszli przez P. Sławomira Borowego. A ja jestem pierwszy raz odemiennego zdania. Mnie, mojej rodzinie oraz naszym znajomym bardzo się podobało. Impreza kameralna. Nie było pijanych ludzi, którzy zakłócali koncert. Miałem gdzie usiąść oraz spokojnie się pobawić. Byłem pod wrażeniem, również występu Krzysztofa Krawczyka. Prawdziwy profesjonalista. Zabawa była super. Wolę takie imprezy, niż masówki. Nam się bardzo podabało. A co do odpłatności - chyba musi być. Dzięki temu był spokój, dużo ochroniarzy.
|
|
Najbardziej negatywnie opowiadają Ci ludzie co nie byli na koncercie. To już o czymś świadczy ! Ja byłem z rodziną swoją i takze się dobrze bawiliśmy. Więcej takich koncertów RADIO ŁOMŻA THE BEST. Oni przynajmniej coś robią w tym mieście. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |