poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
2:1

ŁKS dziś pokazał znowu ze potrafi wygrać. Jak podobał wam sie mecz dla mnie był Rewelacyjny. Oprawa była dobra. Osoby z krzesełek wlączyły sie po raz kolejny do dopingu :d

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 2:1

Co ty pierdolisz mecz był dobry ale napewno nie rewelacyjny. Świetna bramka Ulmana.

Tak jak mój poprzednik uważam, że mecz był dobry, rewelacyjny mecz to był z Wigrami Suwałki, wtedy było można mówić, że był perfekt. Ale i tak jest dobrze, bo kolejne 3 ptk dla nas i mamy juz 34 ptk :D AVIVA ŁKS!!!!

Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga! Łam, czego rozum nie złamie!

Mecz rzeczywiście był słabszy, niż wcześniejsze, ale sztuką jest właśnie wtedy wygrać, kiedy nie idzie i ŁKS to zrobił. Szkoda tylko tej pierwszej straconej bramki, ale i tak BRAWO KAMIL ULMAN! Za gola i za interwencję w końcówce meczu, bo już było widać piłkę w siatce ŁKS.

Ptysiu Kibic RULEZ!

Gratulacje dla Łomży hehe

Latam, Skaczę i jeżdżę

Brawo Brawo...

Łomża to jest potęga!
Łomża najlepsza jest!
Łomże trzeba szanować!
Łomża nasz ŁKS!

!@!@!@!@!@!@!@!@!@!

Bravo ŁKS!
Wreszcie kibice zrobili pierwszą Łomżyńska Falę! Dobrze kibice z młyna przyszli do pikników i namówili ich.

pzdr

Ja myśle paru chłopaków powinno siedziec z piknikami i rozkrecac doping i z tej strony stadionu, a z czasem sami by zaczeli łapac o co chodzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org