Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pogaduchy |
Madziara Zalozylem nowy tematycznie watek bysmy na nim mogli sobie pogadac,a nie zasmiecac czyjegos.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pogaduchy |
Co tam u Sun?
|
|
a no miło mi :-) a tak wogóle to strach się gdzieś odezwać na temacie jakimś żeby zaraz nie dostać zjeby:-) wyspałeś się???
|
|
Wyspalem,to malo powiedziane. Czuje sie jak ten MLODY BOG!
|
|
pewnie wszystko dobrze niekontaktowałam się z nią ostatnio:-) myślałam że w piątek ją ujrze ale nie dotarła w dane miejsce:-))
|
|
a złowiłeś coś chociaż????
|
|
hmmm..... Na ryby .? A co tam
|
|
do pracy madziara się spóźnisz...:)
|
|
robciu:-) no ryby ryby:-)
|
|
Nie ma czym sie pochwalic. Dla mnie samo wtopienie sie w lono przyrody jest czyms wspanialym. PS.Nawiazujac do Twojego wczesniejszego wpisu to nic nie poradzisz,pelno jest wokol nas chlamu, chamstwa i prostactwa,jak to spiewal sp.Czesio ,,...dziwny jest ten swiat..."
|
|
nie spóznie się mam jeszcze swoje ostatnie 10min:-) na relax:-)
|
|
wiem co to za piosenka:-) zaraz musze uciekać do pracy:-((
|
|
Ona woli z siwym popisac,na pol etatu. hehe Czesc Roberto.
|
|
robciu:-) deszcz pada a ja z cukru jestem:-))
|
|
pilnujcie tematu żeby gdzieś się nie zagubił na dalszy plan:-)))) milutkiego dnia wam życze:-))
|
|
To milego dnia Wszystkim czytajacym. Ja robie rzad i sp... na michę.
|
|
Dzień Dobryy :D pilnuje tematu :D heheheh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Dzien doberek Sun. Co u Ciebie?Jak weekendzior?
|
|
hmm... Siwy zmieniłeś zdanie co do Bandziorów ????? Specjalnie zakładasz temat żeby z nimi pogadać ??? Zapomniałeś już co pisałeś jeszcze miesiąc temu ??? CYTAT Z CIEBIE : Pełno ich z rana! Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 27-07-11 07:29 Witajta Nie sadzicie ze tu na forum az roi sie od ,prymitywow' ktorzy jak tylko sie ockna to zaraz tworza bzdetne tematy? Milego dnia Bandziory hahahahahahahahahahihihihihihihihihi Re: Pełno ich z rana! Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 27-07-11 09:52 Uderz w stol a nozyce sie odezwa.HAHAHA UWAZAJTA Bandziory bo na mozg nie robia operacji plastycznycznych i nie skrecaja zwojow ktorych tak u Was prozno szukac. Jestescie zalosni!Wstyd mi ze bedac w Waszej grupie wiekowej ktos bedzie patrzyl na mnie z politowaniem. A ta gramatyka i interpunkcja.ZENADA!!!!!!!!!!!! ______________________________________________
|
|
Znieważałeś Nas na forum ,a teraz ..... Osobiście czekam na przeprosiny za zniewagi które wypisywałeś pod moim adresem !!!
|
|
Ja tylko podszedlem do tego w inny sposob. Nie zamierzalem nikogo zniewarzac.Jesli tak ktos to odbieral to SORKI. PS.Nie rozumialem wtedy jak dorosli moga sie tak nazywac,nawolywac. Lubie,nawet bardzo pogaduchy ale nie nawolywanko w taki sposob.
|
|
Obraziłeś mnie wtedy ,to co zacytowałam to nic ,pisałeś gorsze ....mam Tobie przypomnieć ? Wiem co pisałeś , bardzo to niekulturalnie się zachowałeś ,obraziłeś mnie bez powodu !!!
|
|
TRUDNO,skoro sie obrazilas,nic nie poradze. Nie bede wiec pisac pod adresem Twojej osoby. Przeciez nie padne na kolana by Ciebie przeblagac! Bede pisac z innymi.Fochaj sie jesli chcesz! Ale i tak zycze udnego popoludnia.
|
|
Znam się z Bandziorami osobiście, dlatego się " nawołujemy ". szanuje innych ,swoim pisaniem nikomu nic złego nie robię ,owszem może się to komuś podobać ,albo nie ,nie jest to jednak powód do ubliżania . Ty mi ubliżyłeś ,ja Tobie nie ,dlatego czuję się urażona ,zraziłeś mnie do siebie . Miałam się nie odzywać ,ponieważ rozmawiam z ludźmi z którymi chcę , z tym których lubię i z tymi którzy nie obrażają innych . Dzisiaj zabrałam głos w Twoim temacie ,ponieważ ostrzegam "swoich " , uważam ,ze jesteś człowiekiem ,któremu nie można ufać ! Takie tam"pogudychy " .....
|
|
Mamy demokracje. Jak to mowia-WOLA TWOJA PANIE! Nikt nie bedzie probowal prostowac Twoich osadow! Buziaczek ;)
|
|
siwysiwy nie ładnie siwy, oj nie ładnie, narobiłeś bagna a teraz wypierasz się jak żaba błota ! uważasz, że te inwektywy jakie kierowałeś pod adresem Bandy i dziadka_kalesony, były zabawne i nikogo nie obrażały ? jeżeli tak, to jesteś INTELIGENTNY INACZEJ ! dziś ocknąłeś się z rana i myśląc twoimi kategoriami, sam stworzyłeś bzdetny temat , czyżby resztki skręconych zwojów których jakimś cudem się doszukałeś zaczynają powoli pracować i wypędzają z ciebie chłam, chamstwo i prostactwo, jak to śpiewał sp.Czesio, Jesteś żałosny! Wstyd mi za ciebie , patrzę z politowaniem, ŻENADA !!!!!!!!!!! Nie sądzisz, że ,,...dziwny jest ten świat..." ? i to by było na tyle, pozdrawiam i życzę owocnych przemyśleń... PS: NIE CZYŃ DRUGIEMU, CO TOBIE NIE MIŁE ! ... kto uważa, że jest kimś, gdy jest niczym, ten zwodzi samego siebie.
|
|
łojej ale tu głośnooo ;))) siwysiwy a dzieki u mnie wporządku weekend spędzony na Mazurach zaliczony na plus tylko szkoda że nie dało rady dłużej :( ale cóż...bywa a jak u Ciebie po weekendzie? P.S. znasz właściciela auto-kliniki?;> bo widziałem że tam polecałeś ten zakład :] "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Nie,nie znam. Sun,u mnie weekend minal tak sobie. Wedkowalem,nic godziwego nie zlapalem. Dobrze ze wzialem ze soba laptop-a,bo nad woda wiecej bylo bezrybia.
|
|
serio miałeś lapka ze sobą?! :D haha nieźle to jakies trefne miejsce wybrałeś na te połowy hm... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Witam. W twojej rodzinie były przypadki nowotworu? Znajdujesz się w grupie podwyższonego ryzyka zachorowaniem. Sprawdź jakie są twoje szanse na uniknięcie choroby: http://sites.google.com/site/457news Wcześnie wykryty rak jest uleczalny!
|
|
Bylem na Narwi(miejsce we wsi Jankowo). Bywalo tu roznie.Czesto sumy,leszcze. Mialem lapka ale wiesz dlugo nie poklikalem, na tyle ile pozwolila bateria,mialem tez zapasowa (naladowana) ale to i tak ino ok.5-6 h zabawy.
|
|
no i temu słabe branie miałeś jak Ty na necie a nie w wodzie rybek szukałeś ;P na Pianki polecam wybrać się-może tam Ci się poszczęści :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hehe W necie to tylko szprotki w biustonoszach.
|
|
to na złe strony wchodzisz :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dzień dobry...???
|
|
chyba dobry wieczór ;P co tam robciu? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
a nic tam.... gniewasz się??? sun ????
|
|
Sun,mowisz ze strony nieodpowiednie? Cus Ci powiem. Kiedy to siwy sprobowal ,tego' po raz pierwszy to powiedzial sobie ze to bedzie jego hobby do konca zycia. ;) PS.Tos sie Roberto ocknal z tym ,dzien dobry' !!!
|
|
ja? a za co niby robciu? heheh no co Ty brak weny,czasu i to dlatego mniej mni widać ;)) jestem duchem z wami ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
o ho hoooo... a co tam sobie żałować.. :)
|
|
siwy buehehehe :D robciu masz racje nie żałuj ;) a ja uciekam spac DOBRANOC robaczki ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Tez,strzalka Wszystkim czytajacym. Wujkowi ,siwemu' Morfeusz opowiada kawal do ucha i mowi brykaj do wyrcia.Dobrej nocki.
|
|
a mi sie jednak spac odechciało....:/ ale pójde spróbuję...;) pa "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
a mi nie ale też chyba pójde sobie... :) nara.............
|
|
Witam Czy moze ktos juz zdazyl sie ocknac i wyjsc z ,barlogu'? Milego dnia
|
|
powoli otwieram oczy ale ciężkoooo jest ... ;) Dzień Doberek :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
siema siema melduje się po pracy:-)
|
|
juz po? ooo super :D cześć ;) siwy udaje że pracuję :P "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
zmieniłam prace dlatego już po
|
|
a ja śpię he he he
|
|
cccccccciiiiii bo robciu się obudzi:-)
|
|
Moze wieczorny COME BACK w stylu ,siwy wieczorowa pora'.
|
|
hmmm... ???????
|
|
Srzalka Roberto. Wygniles sie juz?
|
|
a już dawno i nie prawda.. ściema siwysiwy......... jak tam w temacie???
|
|
Nad czym roberto się zastanawiasz;-)
|
|
o\ omania.. hmm .. ??? ja się zastanawiam ?? kiedy???
|
|
co kiedy?
|
|
Robcio sie zastanawia kiedy na forum wroci CZARNESCIERWOCZARNE. Prawda?
|
|
prawda prawda siwy heheheheeeee bleeeeeeee
|
|
emaa ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hmm,,,, to emaa ;d cio tam ?????
|
|
a no nic jak zwykle poszukuję wiadomo czego heh ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
mijamy się... jesteś??
|
|
yhym jestem ;D dzień dobry :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
ja też jestem:-)
|
|
PEOPLE,WHERE IT IS.
|
|
siwysiwy czas na relax -kierunek miastooo aj aj ;D ja to wybywam na POM* ;D udanego wieczoru paaa :) *Powolny Obchód Miasta :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Autor: siwysiwy (---.centertel.pl) Data: 16-08-11 07:52 PS.Nawiazujac do Twojego wczesniejszego wpisu to nic nie poradzisz,pelno jest wokol nas chlamu, chamstwa i prostactwa,jak to spiewal sp.Czesio ,,...dziwny jest ten swiat..." ... masz rację siwy inteligencie, wystarczy jak spojrzysz w lustro, dziwny jest ten świat, wyślij swoje zdjęcie do Afryki niech ci biedni ludzie wiedzą, że są na świecie GORSZE tragedie niż te u nich
|
|
DOKLADNIE
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |