Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sukienki na wesela |
Witam może ktoś wie, gdzie można kupić ładną sukienkę na weselę i jest z czego wybrać:) Z góry dzięki:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sukienki na wesela |
w ciucholandzie sa tanie i ladne,trzeba tylko na dostawe trafic.
|
|
farna
|
|
Na przeciwko placu niepodległości jest STORCZYK czy coś takiego tam jest kwiaciarnia a na górze salon sukni ślubnych . Ładne i nie drogie :)
|
|
na rynku lub w sklepie na ul.legionów tam gdzie są garnitury,płaszcze itp(koło natury) jest ich full sukienek Lala22
|
|
Na rynku najładniejsze są :)
|
|
Na Długiej wejście od szczytu budynku w którym jest traffic :>)
|
|
- na farnej ( sa 2 sklepy) - rynek - kazanska
|
|
najważniejsze jest żeby w sukience ani w dodatkach do sukienki nie było nic czerwonego!!!! wiem że niektórzy nie wierzą w przesądy (też w ten kiedyś nie wierzyłam ) ale już parę razy mi się to potwierdziło http://sites.google.com/site/news048
|
|
A co jak bedzie miala dodatki czerwone??
|
|
Bzdury. najłatwiej zrzucić winę na czerwone dodatki. Sukienki warto szukać w butikach, a nie sklepach z sukniami, bo tam ubierają się wszyscy. Nie podam nazw sklepików, bo posądzą mnie o reklamę;) a po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój
|
|
wlasnie nalepiej czerwone dodatki i czarna kiecka ;)
|
|
ale nie chodzi mi o sukienkę na swój ślub tylko o sukienke na koleżanki wesele:)
|
|
p co z tymi czerwonymi dodatkami chodzi????
|
|
A co to znaczy "sukienka na wesele"? Byłam wczoraj na rynku po ogórki i inne warzywa. Z ciekawości przewędrowałam "Galerię Manhattan" ;-) i jakosik nie natknęłam się na nic, co chciałabym włożyć na taką okazję (no, chyba, żeby dopłacali) :-) Może ja się nie znam i do tyłu jestem. Już trudno...
|
|
no widzisz, są gusta i guściki
|
|
a wlasnie ze mnóstwo fajnych jest
|
|
fionix to dlaczego większość Pań wygląda na wiejskich weseliskach jak buraki ? tandeta i bezguście, przystrojone w kiczowate kiecki z bazaru, nie wspomnę o kolorystyce czy fasonie " kreacji ", brak jakiejkolwiek elegancji i poczucia dobrego gustu ! monotonia i wieś śpiewa i tańczy !
|
|
I zajebiście i niech wieś śpiewa i tańczy przecież o to chodzi. Powiem Ci,że każdy się ubiera jak chce i Tobie nic do tego.
|
|
czytam i łapię się za głowę.Jest tak duzo sukienek że można naprawde przebierać i w fasonach i kolorach, jak paniusie nie mogą sobie dobrać to niech jadą do Warszawki lub Bóg wie gdzie jeszcze, może dobry krawiec poratuje najbardziej wymagające. Przesadzacie dziewczyny oj przesadzacie.
|
|
glamour club polecam na legionów, przede wszystkim unikatowe kroje :), poza tym można spróbować też poszukać na piłsudskiego naprzeciwko banku w końcówkach kolekcji :) też często można trafić coś oryginalnego, bo w tych wszystkich sklepach w łomży z sukienkami jest TO SAMO, fakt że na weselu będą 4 dziewczyny z takimi samymi sukienkami bardzo prawdopodobny!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |