Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BYĆ ZAWSZE SOBĄ |
BYĆ ZAWSZE SOBĄ czy udawać kogoś kim nie jesteśmy ??? Każdy z Nas jest inny ,niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju ....każdy ma inną osobowość ,charakter ,temperament, poglądy i zainteresowania . Ta różnorodność jest piękna :) http://www.youtube.com/watch?v=jKHkPWhFuyM "W tym cholernym życiu potrzebna jest miłość. Bez niej jest wieczna pustka, która dusi, zabija, męczy. I wtedy nie można być sobą. " — Barbara Rosiek "Pamiętnik narkomanki " " Zawsze bądź sobą, wyrażaj siebie, miej wiarę w siebie, nie poszukuj ludzi sukcesu po to aby stać się kopią ich osobowości."— Bruce Lee Witajcie :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BYĆ ZAWSZE SOBĄ |
enya Dzień dobry :) Cieszę się ,że szczęśliwie dotarłaś do celu :) robcio Dzień dobry Robcio:) Kaleson już wstał ....nareszcie ;)hehe megan Dzień dobry :) Sprawdzałaś pocztę ? ;) MIŁEGO DNIA :):) *SUN* Witaj :):)
|
|
Witaj kalesony ;) podoba mi sie: "Zawsze bądź sobą, wyrażaj siebie, miej wiarę w siebie, nie poszukuj ludzi sukcesu po to aby stać się kopią ich osobowości."— Bruce Lee a tak poza tym to mam ochote na jakieś ciastoo ojejaa chyba coś upichcę dziś :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Ja, jak widzę słodycze to kwiczę ;) hahaha Też bym zjadła jakiegoś dobrego ciasta :)
|
|
Hejka Bandziorki... Wpadlam się przywitać i lecę ogarnąć jakoś robótkę... Pozdrowionka z zalanej słońcem IRL
|
|
o witam witam.... :) wszystkich
|
|
dziadka_kalesony dzień dobry, ... oby to był dobry dzień ! Miła Pani, chyba się na mnie nie gniewasz ? nie obraziłaś się za tą historyjkę ? jak , tak to PRZEPRASZAM, Słoneczko, to co napisała Dziewczyna z Naprzeciwka to święta racja, z tym że nie każdy ma tyle cierpliwości, delikatności i wyrozumiałości co Ty, w życiu jak ktoś ma miękkie serce, to musi mieć twardą pupę, ja zebrałem już swoje razy i nie zamierzam odpuszczać chamstwu, jestem grzeczny dla grzecznych choć ostatnio trochę przesadziłem ale na chamstwo trzeba odpowiadać chamstwem , pozdrawiam i miłego dzionka ...
|
|
enya Witam i Pozdrawiam :) Jakże mogło być inaczej żeby z Bandą się nie przywitać ;) Buziaki :)
|
|
zezowate szczęscie Dzień dobry :) Nie gniewam się na Ciebie Zezowate Szczęście , zapraszałam Ciebie na spotkanie , ale chyba lubisz jak się Ciebie prosi ;) hehe Zapraszam ,informuje ,jak ktoś ma ochotę to korzysta z zaproszenia , nie leży w mojej naturze narzucanie się komukolwiek .... Dziękuję za miłe słowa ..... z tym twardym tyłkiem to prawda , taka jestem ,nie potrafię inaczej ;) MIŁEGO DNIA :) Pozdrawiam dziadka_kalesony
|
|
dziadka_kalesony to mi kamień z serca spadł, nie, nie trzeba mnie prosić, broń Boże tego tak nie odebrałem, ale jak już pisałem to ze mnie jest taki tancerz jak z koziej d..y trąba, może po wakacjach umówię się z Wami na jakieś piwo, teraz jestem na odwyku i czasowym abstynentem. PS: w Bandzie, coś brak lojalności wśród towarzyszy broni, nieładnie, BRAWO Maruda !
|
|
zezowate szczęscie Zawsze można wypić kawę lub sok wypić , każdy pije na co ma ochotę ;) To takie wrażenie odniosłeś ,widzimy się często ,samo pisanie już nie kręci ,rozmawiamy na spotkaniach ;) Z jednymi widzę się często z innymi trochę rzadziej ,ale zawsze ciągnie Nas do siebie , a jak się widzimy to każdemu "gęba " się śmieje ;)
|
|
GrubSon - Będąc sobą Pozwól mi, na zawsze w pełni sobą być,po mojemu żyć! http://www.youtube.com/watch?v=2bTxhRfriVY ;)
|
|
Żeby BYĆ SOBĄ najpierw trzeba pokochać siebie i zaakceptować takim jakim się jest . Jak pokochamy siebie zatroszczymy się o realizację własnych możliwości , to pozwoli nam uwierzyć w siebie i wydobyć całe bogactwo jakie w każdym z nas dżemie :) Osoby z poczuciem własnej wartości wierzą siebie i mają szacunek do samego siebie ;)
|
|
Grupa Operacyjna - "Bądź Sobą" Nie wiesz kim być? Bądź sobą! http://www.youtube.com/watch?v=GRvW2urHsQ4
|
|
kaleson.?.?.?.?.?.? :)
|
|
robciu Kaleson ,kaleson ,co tam Robcio ? Rozbudziłeś się już ,czy śpisz w pracy ;) ?
|
|
śpię jeszcze nuda.. :) idę na kanapę.... Ale dziś dzień że szok
|
|
robciu Robcio ,dobrze masz ,kanapę w pracy ;) hehe Żyć nie umierać ;) haha Miłych snów ;)
|
|
dziękuję:) kaleson
|
|
Portasy dziekuje :) rob..., Tobie rowniez big podziekowania ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
witam wszyskich bez wyjatku;-) po cieżkim dniu pracy :-)
|
|
madziara Witaj po ciężkim dniu pracy :) Z pracy do roboty , kobiety mają przechlapane ;)
|
|
Gutek - Kamyk http://www.youtube.com/watch?v=E-HWQMq0nks Ze zmiennym szczęściem toczę się Czasami z drogi zniesie mnie Czasem zwolnię w jakimś błocie Jednak do przodu wciąż się toczę A tocząc się tę wiarę mam Choć ta naraża mnie na kpiny Że kamyk mały tak jak ja Przyczyną może być lawiny ;)
|
|
kaleson??????
|
|
robciu Kaleson we własnej osobie ;) Uważaj na chińskie tanie podróbki ;)hehe http://demotywatory.pl/382160/Uwazajcie
|
|
oj a już myślałem......... :) to raczej mnie nie dotyczy.... :) hmmmm..
|
|
oj a już myślałem......... :) że się zraziłaś czy coś w tym styku.... to raczej mnie nie dotyczy.... :) hmmmm..
|
|
robciu Różne są podróbki ,to taki obrazowy przykład ;) haha
|
|
no to ja muszę być uwazny.. kalesonie.. :) co dziś w domu??
|
|
robciu Robcio uważaj bo się pomylisz ;) hehe Zamiast kalesony to majtki założysz ;)hahaha
|
|
chyba raczej spodkam majtki.. :) heheheheeeee..
|
|
|
nie heniek tylko jest.... :)
|
|
megan Cześć Megan :):) Kaleson tu mieszka ;) hahaha
|
|
|
|
megan Leci dzień za dniem ,nie wiadomo kiedy ,dzisiejszy też szybko zleciał ;) Puk puk :) - kto tam ? - harcerze - nie wierzę ;)
|
|
Echhh fajne są 4-dniowe tygodnie pracy, poproszę o więcej takich ... ;) Nie powiem, dziś mi również po kosteczkach dzionek nie dał, przeleciał szybko i dość przyjemnie. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
megan Jeszcze jutro i znów piątek :):):) Słuchy chodzą ,że masz ochotę na LEŚNE SMAKI ;)
|
|
Portasy jestem mile zaskoczona tym co oferuje na ten weekend Pisz :) Bajm i Perfect zupełnie mnie satysfakcjonuje i jest miłym akcentem konczącym sezon :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
megan Też tak uważam :) Perfect widziałam ,ale reszty nie ;)
|
|
Haha ja tu jutro do centralnej Polski zmierzam i poszukuje mozliwości nadgodzin co by tydzień skrócić o jeszcze jeden dzien!! Portasy to najprawdziwsza z prawd, że nie mogę pozwolić by niedopilnować gara grzybowej ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
|
megan Grzybowa nie może się wygotować ,trzeba spróbować ;) smaku mi narobiłaś ,dawno nie jadłam ; )
|
|
Kaleson idzie spać , jutro będzie nowa bajka ,a dzisiaj do kołyski ;) http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5piAY Dobranoc :)
|
|
Być
|
|
ZDROWA WODA - Zwykły Człowiek ! Polecam .
|
|
|
dziękuje ....
|
|
Zwykłym człowiekiem zawsze musisz być , bądź kimś kto kocha , nie biorąc w zamian nic , za głosem serca prostą drogą sobie idź na nic forsa ,blichtr nie omami cie , bo to co czujesz , ważniejsze jest . Z losem w kości będziesz czasami grał , lecz ty wybierasz mój synu kim zostać chcesz .....:) Kwintesencja życia :) Dziękuję Pogromca_kretow_6 za ten kawałek :)
|
|
mi nie dziękuj . Dziękuj tym którzy jeszcze tworzą taką piękną muzykę :)
|
|
Pogromca_kretow_6 Codziennie im dziękuję , słuchając ;) Tobie podziękowałam za polecenie Nam tego kawałka ,bardzo mądre słowa :)
|
|
Słowa muszą być prostę :) jeżeli ktoś lubi dzwięk gitary i Polską muzykę , polecam serdecznie : http://matiasiok.wrzuta.pl/audio/aqTjqF11ZFZ/jajco_i_giganci_-_zloty_pierscionek
|
|
Pogromca_kretow_6 Lubie kawałki Polskiego Rock :) Może w to nie uwierzysz ,ale tego właśnie słuchałam wczoraj , kupiłam ostatnio kilka płyt : PRZEBOJE POLSKIEGO ROCKA :)
|
|
własnie ja też . I to wczoraj :P ... i była ta Piosenka :)
|
|
Pogromca_kretow_6 hmmm... wczoraj ? Pogromco_kretow_6 czy Ty znasz dziadka_kalesony ;) ?
|
|
niee . raczej nie :P
|
|
Pogromca_kretow_6 Tym bardziej miło mi będzie Ciebie poznać , kiedyś jak będziesz chciał :)
|
|
nie ma problemuu ;) JESTEM ZA! :)
|
|
Pogromca_kretow_6 Napisz do mnie , nie wszystko można napisać na forum ;) dziadkakalesony@o2.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |