Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nagroda za informację |
Kilka godzin temu miałem włamanie do mieszkania w Białymstoku!Zginęły dwa laptopy.Jeden mój -Acer TravelMate 2313NWLMi,drugi mojego współlokatora Toschiba satellite.oba mają panoramiczne matryce i są prawie nowe.Możliwe ,że ktoś będzie je chciał sprzedać w Łomży.Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą-za każdą wiarygodną informację o złodzieju,która się przyczyni do jego zatrzymania dajemy nagrodę w wysokości 6000złotych-tyle co są warte te laptopy!!!Bardzo ważna oprócz samego sprzętu są dla nas informacje na nich zawarte!gg 4449856 telefon 507101556! bigi2004
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nagroda za informację |
oooooooo do czego dochodz w Białymstoku
|
|
kurde ptysiu ty do wszystkiego musisz się wtracą, piszesz byle co
|
|
Ptysiu, pomocnych informacji raczej nie udzieliles, a za ilosc idiotycznych postow o ile mi wiadomo zadna nagroda nie jest przewidziana... wiec mozesz troche odpoczac.
|
|
No to bardziej w komisie będo chcieli sprzedać ale jak znam złodziei to poczekają ,obejrzo wszystko co na kompie jest usuną wsio z kompa i po kilku tygodniach sprzedadzą tak zawsze złodziejeje robią więc danych i tak nie zdobedziesz chyba że natrafiłeś na 13 latków którzy te lapotopy porzucili w rowie. {POZDRO Z-K GRĄDY WONIECKO }
|
|
Jaka propaganda konfidencywa ale kto cos bedzie wiedział zrobi jak chce
|
|
jak Ci ukradli w Bialymstoku to w łomży bankowo ich nie znajdziesz. jakies wiochy niedaleko bialego tam szukaj zreszta jak ci gwizneli tylko laptopy to wiedzieli po co ida chyba. co nie. po 2 jak kolega wyzej wspomnial to poropagnda frajerstwa... po co piszesz posty na forum przecierz w Polsce mamy taka wspaniala POLICJE ehehehehhehehe . laptopa ci nie znajda ale za to wsadza do puchy takiego co ukradl telefon za 251 zł :) to chyba prawie to samo pojdzie ktos siedziec. znajac zycie to twoje laptopy zostaly rozebrane na czesci i juz pewnie kilka osob ma je w domu. kazdy po kawalku takze nawet jak dojdziesz tych co ukradli to lapotow nie bedzie :|
|
|
Południowiec, halfik , wam chyba się epoki pojemyliy "propaganda konfidenctwa", "propaganda frajerstwa". Mam rozumieć, że złodzieje to ktoś dobry, walczący o wolność i sprawiedliwość a psy to gestapo. Ludzie tamta wojna się skończyła. Złodziej = zły, chyba że się mylę?
|
|
Żebym liczył na policję to bym nie pisał na forum!Ustaliłem,że złodziej to ktoś z naszych znajomych i na 99% wytypowaliśmy sprawcę.Tylko przez parę dni policja nie pozwala nam sie do nich zbliżyć-a szkoda,bo normalnie to ich chyba gołymi rękami .............:P nie lubię złodziejstwa i tyle bigi2004
|
|
Ja bym ich na Allegro szukał.
|
|
a ja bym ich szukal na wyspach kanaryjskich... po takim skoku.. A tak serio, jedyna nadzieja to to, że faktycznie dobrze wytypowałeś złodzieja. Inaczej bym nie liczył na odzyskanie. Moim zdaniem mogli to zrobić jacyś gówniarze, towar już sprzedali jakiemuś paserowi. Ostatnio to samo spotkało mojego brata, gówniarze ukradli mu sprzęt ze sklepu i sprzedali by mieć na trawę...
|
|
Jak to twoj znajomy - to gratuluje przyjazciol, olej policje policz sie sam - oczywiscie jesli jestes pewien swojego typowania ;).
|
|
Jack a co tak nie jest konfidenctwo sie szerzy, a sprzedawac nie należy przynajmniej ja mam takie zdanie. CHWDP i wszystkim sprzedawcą któży zaganiją z ucha na komendzie za poączki
|
|
bigi2004: wyrazy współczucia. Gdyby mi ukradli laptopa, to chyba bym się załamał... Przejdź się po komisach w Białymstoku, mów że chcesz kupić jakiegoś laptopa na studia, tylko nie mów o jaki model konkretnie chodzi. Możliwe, że się gdzieś znajdzie... Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |