Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
najlepszy salon fryzjerski |
Szukam bardzo dobrego salonu fryzjersko-kosmetycznego. Prosze o opinie, nazwe, adres, telefon, no i ceny (mniej wiecej).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: najlepszy salon fryzjerski |
Na pewno nie idź do tego salonu na śniadeckiego, mimo, że ładnie tam mają ale ani nie są dobrzy ani nie umieją poszanować klienta. Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
ja polecam Dature na nowogrodzkiej. Ceny sa przystepne no i co najwazniejsze mila obsluga.
|
|
ja tam nie odwiedzam salonow kosmetycznych bo nie jestem kobieta ale moja zona regularnie chodzi . i jest zadowolna i ceny sa w kit. na osiedlu medyk :)
|
|
Jeśli chodzi o przycinanie włosów u chłopaków lub meżczyzn to polecam salon przy ulicy ks. Anny 2(?) Wejscie jest od strony zawadzkiej, w tym samym bloku co biblioteka publiczna :) Koszt 10zł
|
|
Ja polecam na Wyszyńskiego. Niedawno ktoś na tym forum poruszał temat dobrego fryzjera- stylisty. Salon hair design jak reklamowali w radiu pracuje w dobrym zespole i każdy znajdzie tam fryzjera dla siebie, z fajnymi pomysłami.
|
|
Za wiele sie nie dowiedzialam wiec mam kolejne pytanie. Moze jest w Lomzy salon Loreal (pracujacy na ich kosmetykach) ????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |