Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lanparty |
witam ! otóż już troszke temu zachaczyłem taki temat ( http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=20762&t=20687#reply_20762 ) ale nic z niego nie wynikło otóż czy ktoś jest za tym żeby taką imprezke zoorganizować ? pomysły ? pytania ? piszcie :) !! pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lanparty |
I Ty wierzysz, ze to moze wypalic?:P
|
|
Nierozumiem Cię w tej chwili Kiler Niemożesz tamtego tematu wypchnąc na przód tylko piszesz temat jak byś niechciałw tamtym temacie tam tego napisac !
|
|
Nie łam się Ptysiu jest jeszcze wiele rzeczy których nie zrozumiesz. ___________________________---- ... & vice versa!
|
|
ptysiu nie rozumiesz , za młody na takie zagadki nie nabormuszaj sie tak bo w pampersy narobisz ;-) heheh Pozdrawiam
|
|
Nie wiem, czy już coś takiego u nas było, ale warto by zrobić. To może być ciekawe ... :] Ja się na to piszę, tylko .... jeśli Ptysiu tam będzie, to może znów "sam" sobie coś złamie :P:P W tej chwili to na pewno język mu się połamał :D ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
ja powracam do tematu ogniska na cześć Ptysia... gdzie głównym daniem byłby Ptysio, albo ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |