Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłownia |
Witam od września chciałbym zacząć ćwiczyć i nie wiem którą siłownie wybrać. Zależy mi na dobrej atmosferze,[żeby nikt mnie nie wyśmiał...;)] oraz na trenerze który by nadzorował moje ćwiczenia. Co w Łomży możecie polecić i jakie są ceny karnetów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłownia |
inter 90 zl polecam : )
|
|
Ja ćwiczę na siłowni Activia na ul. Wojska Polskiego. Jest tam fajna atmosfera, możesz też liczyć na porady instruktorów. Idąc na siłownie nie bój się, ze ktoś się będzie z ciebie śmiał, ludzie zajęci są swoim treningiem.
|
|
|
Jakie ceny zatem są w activi?
|
|
Polecam siłownię Relax. Najtańszy karnet w mieście (50zł). Każdy Ci pomoże i wszystko wytłumaczy o wyśmiewaniu nie ma mowy.
|
|
Witam, najlepsza silownia to treningi takich zajec jak np. "karate" czy inne... Polecam kazdemu Lomzyniak45 napisz jakie efekty chcialbys uzyskac, jakie cele osiagnac... ?? Pozdrawiam magia_2
|
|
najlepsza silownia EWA :)
|
|
Chodzi o zrzucenie z 10kg bo brzuszek coraz większy. Karate mnie nie interesuję wolałbym pobiegać na bieżni, itp
|
|
Jak chcesz zrzucić tylko zbędne kilogramy, to najlepsza jest bieżnia, ale po co płacić te 50/90 zł jak można pobiegać za darmo przy np. PG8 ?
|
|
Przy okazji chciałbym też wyrobić sobie mięśnie brzucha a na siłowni jest większa motywacja.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |