wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Potrzebuje osoby która pójdzie do lekarza

Tak jak w temacie. Potrzebuje dziewczyny/kobiety która dzisiaj ( poniedziałek ) poszła by do lekarza po receptę na tabletki "escapelle" które są wydawane bez żadnych pytań. Używa się ich kiedy jest szansa zajścia w ciąże i można jej użyć w ciągu 72 godzin od rzekomego zaplodniena. Temat traktujcie poważnie. Oczywiście wynagrodzenie z mojej strony$. Prosiłabym o kontakt na email ewentualnie z numerem telefonu czy jakimś kontaktem. Pilnie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Potrzebuje osoby która pójdzie do lekarza

Prosze pisac na adres email:
dariaa88.we@o2.pl

Skoro są bez pytania to dlaczego sama nie pójdziesz ?!

________
Malachit

masz mail napisz ile oferujesz

"masz mail napisz ile oferujesz"

pierwsza hiena przybiegła, kto następny chętny do współudziału?

hahaha :D

ZACHCIALO SIE SZALENSTWA A TERAZ PILNIE
POSZUKIWANY JELEN KTORY KUPI PIGULY
WCZESNOPORONNE!Numer one dnia!
Czemu nie szukalas łani ktora podlozy sie
twojemu ogieroju?!
Czemu,czemu,czemu!!!!!!!!!!!!!????????????

Jak piguly nie zadzialaja to spodziewajcie
sie tematu watku:
PILNIE POTRZEBUJE OSOBY KTORA ZA MNIE URODZI!(dobrze zaplace)

Populacja ludzi spada mocno , społeczeństwo polskie się starzeje , każde dziecko jest mile widziane.

KOBIETO! OGARNIJ SIĘ. JA MOGĘ IŚĆ Z TOBĄ DO PSYCHIATRY! PISZESZ TAKIE BZDETY! TRAGEDIA!!!

Dziewczyno ogarnij sie !
trzeba było myśleć "przed" a nie "po"

nie widze nic zlego w spozyciu takich tabletek, ale osoba jest niepowazna i naklania do przestepstwa
tabletki wczesnoporonne nie sa wydawane bez zadnych pytan.
trzeba bylo myslec wczesniej, a nie wieczorem sie gzdzic, a o polnocy szukac pomocy.

dariaa888
Nie wiem co skłoniło Cię do szukania pomocy na tym trolowisku. Pamiętaj, że w Polsce brzuch kobiety nie jest jej własnością. ;)

Bo pewnie jest jeszcze smarkulą i lekarz mógłby zechcieć kontaktu z rodzicami, którzy to spraliby jej dupsko. Niestety chęć bycia dorosłym nie idzie w parze z jedną z cech osób dorosłych, czyli odpowiedzialnością i ponoszeniem konsekwencji swojego postępowania.

ForumowyTroll ironia w ostatnim zdaniu swiadczy o twoim poziomie. Brzuch kobiety jest jej wlasnoscia, ale skoro decyduje sie na wspolzycie to liczy sie z konsekwencjami, a nie "wpadne to wezme piguly albo skrobne" to zawsze jest zywa istota, nie wazne jak wyglada na danym poziomie rozwoju. Nie jestem super wierzacy, ale kur* i braku odpowiedzialnosci nie trawie.
Do autorki. Skoncz moze najpierw 18lat, piep* sie chcesz, ale do lekarza to juz sie boisz isc. Zachowaj sie jak dojrzala osoba skoro za takowa sie uwazasz.

P.A.
Ty za to pokazałeś poziom. W takim razie może napiszesz wszystkim dlaczego młode matki zabijają niemowlęta. Dlaczego tyle dzieci z domów dziecka nie ma rodzin. Trochę Ci pomogę. To po pierwsze przez brak edukacji młodych ludzi, po drugie przez właśnie takie nastawienie społeczeństwa jakiego sam dałeś przykład. Wszyscy nagle tacy święci k***a. Przypomnijcie sobie jak to było z Wami. Część z Was z pewnością nie "wpadła" po prostu mając szczęście.
Być może podjęła taką a nie inną decyzję bo nie ma warunków do utrzymania dziecka? Co wtedy? Ma ,jak somalijczycy, mimo wszystko rodzić chociaż brzdąc będzie miał marny los i biedę?
Zobacz jak wygląda zapłodniona komórka jajowa po upływie 72 godzin. Na koniec - Nie, brzuch kobiety w Polsce nie jest jej własnością. Przynajmniej wszyscy w tym wątku to potwierdzacie.

Zapomniałem dopisać. Autorka tematu nic nigdzie nie pisała o antykoncepcji. Skąd ta pewność, że się nie zabezpieczyła? Znam parę, w której kobieta zaszła w ciążę chociaż zabezpieczali się prezerwatywą. Przypomnę tylko wszystkim, że ŻADNE zabezpieczenie nie jest stu procentowe.

o domach dziecka i dzieciach w potrzebie moglibysmy duzo dyskutowac i zapewniam Cie ze w 30procentach nie bedziesz wiedzial na ten temat tyle co powinienes, nie bez powodu od 12lat w tym siedze i pomagam. Antykoncepcja, a co to ma wspolnego z dojrzaloscia. Dla mnie dorosla osoba ma swiadomosc, ze nawet stosujac antykoncepcje ma mozliwosc wpadki i wie na co sie decyduje. To wlasnie swiadczy o tym poziomie, do ktorego Ci daleko. Dla mnie matka, ktora zabija dziecko jest rownorzedna z ta, ktora zabija plod, bo wpadla, albo niedojrzala do macierzynstwa. Nie dojrzales to sie nie pier* jakby nic sie nie mialo stac.
Jestem za sterylizacja kobiet z rodzin patologicznych, ktore niejednokrotnie rodza dzieci jedno po drugim i kazde trafia do rodzin zastepczych lud domow dziecka. Jestem za aborcja w uzasadnionych przypadkach jak gwalt czy zagrozenie zycia matki czy dziecka, a nie dlatego, ze ktos chcial sie piep* i nie zdawal sobie sprawy z konsekwencji albo go nie stac potem na utrzymanie dziecka. Jezeli sie na cos decyduje to wiem jakie sa za i przeciw i to jest wlasnie doroslosc i swiadome podejmowanie decyzji. W tym zawiera sie wszystko. Jezeli tego nie potrafisz pojac to jestes deb.ilem. Prosciej nie mozna tego ujac. I swietoje* jak to ujmujesz nie jestem, chyba, ze w twoim rozumowaniu jest to rownorzedne z rozwaga i swiadomoscia, to wtedy tak.

tego leku bez recepty nie dostaniesz poczytaj sobie na forach o tym leku i innych podobnych musi byc recepta od jakiegokolwiek lekarza , ale lekarz roziny napewno ci tego nie wypisze bo wie co to jest.. najlepiej prywatna wizyta u ginekologa i recepta od reki . i rada ode mnie pomysl wczesniej zanim cos zrobisz

zgadzam się z P.A. chcesz sexu? musisz znać konsekwencje. nie jesteś w stanie urodzić (małolat,warunki), nie uprawiasz. a Darii polecam iść do rodziców, to będzie krok w dorosłość.

P.A.
Pięknie to wszystko rozpisałeś, sam lepiej bym tego nie zrobił ;)
Napisz proszę teraz , do której grupy zalicza się autorka tematu, jesteś tak pewny siebie to pewnie wiesz jak sytuacja wygląda...prawda? :)

jak dla mnie autorka tematu to malolata, ktora albo sie nie zabezpieczyla, albo wlasnie nalezy do grupy osob, ktore nie zdaja sobie sprawy z konsekwencji tego co robia. Wiadomo sex fajnie, doroslosc itd ale konsekwencja juz nie. Teraz boi sie pojsc do lekarza, bo nie majac 18 lat musialaby przyznac sie przed rodzicami co i jak. Z reszta po wypowiedziach ludzi widze, ze to nie tylko moje zdanie.
Mam nadzieje, ze moja wypowiedz Cie usatysfakcjonuje :)

... teraz to musztarda po obiedzie, "dobre rady " typu - " Dziewczyno ogarnij sie !trzeba było myśleć "przed" a nie "po", czy " JA MOGĘ IŚĆ Z TOBĄ DO PSYCHIATRY!", nic tu nie zmienią, mleko się wylało i trzeba coś z tym zrobić.

Nie zmienia to faktu, że " osoba jest niepowazna i naklania do przestepstwa ", pewnikiem również jest to osoba niepełnoletnia i dlatego sama boi się pójść do lekarza, - " Niestety chęć bycia dorosłym nie idzie w parze z jedną z cech osób dorosłych, czyli odpowiedzialnością i ponoszeniem konsekwencji swojego postępowania", cóż jak to się mówi " młodość swe humory ma ",

Nie popieram rozwiązłości seksualnej, szczególnie seksu wśród niepełnoletnich ale komentarz - " Zachowaj sie jak dojrzala osoba skoro za takowa sie uwazasz." jest też co najmniej dziwny, może żle to rozumie, ale odbieram to jako zachętę i wezwanie do nic nie robienia w tej sprawie i urodzenia dziecka ( nawet gdy jest to dziecko niechciane, owoc młodzieńczej beztroski ). Ona, właśnie teraz ponosi konsekwencje swojej głupoty. Co to, czy osoby dojrzałe, pełnoletnie i odpowiedzialne, stosujące zabezpieczenia nie notują na swym koncie wpadek ? Nie korzystają z tabletek wczesnoporonnych czy aborcji ?

Niech rzuci kamieniem ten kto jest bez grzechu, nie pamięta wół jak cielęciem był ! nie byliście nigdy młodzi ?
Po co p.ierdolić , że " za moich czasów to takiej młodzieży nie było ".

Też uważam, " że w Polsce brzuch kobiety nie jest jej własnością, ", i moim zdaniem to lepiej będzie jak KIBIC Z DALA NIECH SIĘ NIE W.PIERDALA !
Kobieta niech sama zdecyduje co dla niej jest lepsze w danej sytuacji, obrońców życia poczętego to mamy wielu, a co do czego póżniej znikąd pomocy a dziecko swoje potrzeby ma i trochę kosztuje.

PS:
W W-wie, na Nowym Świecie swego czasu byłem świadkiem manify zorganizowanej przez przeciwników aborcji przed placówką medyczną wykonującą zabiegi przerywania ciąży. Średnia wieku manifestantów , tak na oko ok. 50-ciu osób, oscylowała ok. 70-siątki, głównie damy w moherowych beretach.

Głośno krzyczą też księżą, a co oni mogą wiedzieć o problemach związanych z wychowaniem dzieci ? Przecież, taki Tata jak "ojciec", to da tylko kaskę na bękarta i dalej się nim nie interesuje, nie weżmie dziecka na spacer do parku, nie odrabia z nim lekcji, nie interesują go problemy związane z dorastaniem czy kłopoty zdrowotne, itd... itp...

Heheh
Nie, nie jest satysfakcjonująca ponieważ wciąż opiera się o Twoje "wydaje mi się" :)
Rada na przyszłość, nie sugeruj się innymi ludźmi. Szczególnie na tym forum :)
Faktycznie sytuacja wygląda tak jak to opisałeś, ale pewności nie masz tak samo jak ja.
Pozdrawiam i miłego dnia :)

zezuch niby wielki Warszawiak, łon na nowym śwecie buł, niastowy taki, a teksty zwykłego wieśniaka

''...jest też co najmniej dziwny, może żle to rozumie, ale odbieram to jako zachętę..."

Tabletka tabletką... Ale jaka jest pewność, że dojdzie do zapłodnienia? Nawet jeśli wypadło na "dni płodne", to przecież nie oznacza 100% pewności ciąży. Przecież nie każdy stosunek kończy się ciążą...

Ale tak to chyba jest, że ten kto nie chce -ten "ma".

gasarbajter

... wypadki się zdarzają, tak samo jak wpadki,

chyba, że ktoś tak jak ty całymi dniami i nocami chodzi w kondomie naciągniętym na głowę,

PS: fiucie, do twarzy ci w nim !

sam jesteś kondon, wchodzisz starej w zad, a stary cie na korzeń nadziewa :D psi wytrysku

gasarbajter

ty masz jakiś kompleks na punkcie rodziców ? , masz do nich pretensję, że zrobili cię na próbę a póżniej zapomnieli utopić ?

psi synu ! wiedz, że twoje narodziny były wynikiem wady fabrycznej DUREX-u,

nie napisałeś psia końcówa jak tam ci z twoim starym poszło

gasarbajter

Nie zachowuj się jak kretyn, ty debilu!
Nie mam chęci dyskutować z debilem, bo najpierw sprowadzisz mnie do swojego poziomu, a później doświadczeniem pokonasz, lecz się deklu na nogi bo na głowę już za późno.

skąd ty te teksty bieżesz??? od meneli??? Kozia spuścizno

gasarbajter

Są ludzie i taborety, ale żeby się takim bałwanem urodzić to już przesada , ile twoja mama musiała zjeść śniegu, żeby urodzić takiego bałwana jak ty ?

Czy ty, wiesz jak zrobić głupie dziecko??? Nie??? To zapytaj rodziców!!!

vorabetter,szkoda ,że Twoja mama nie miała kiedyś dostępu do tych tabletek.

_maly_ a co ty, w komitywe z psią końcówą wchodzisz?

tylko czytam

gasarbajter

Gdyby za powierzchnie mózgu pobierali podatek, to byś dostał rabat! nie męcz mnie deklu swoją osobą bo jakbyś wiedział jak mnie irytujesz to byś sam sobie przypie.rdolił.

ŻEGNAM OZIĘBLE !

gasarbajter

PS: Ludzie jak cię widzą ( czytają ) , tak cię piszą...

Cienki Bolek jesteś !!!

z co zezuch, ty już pytałeś? Wez chłopku skończ z tymi tekstami, o tych taboretach to było dobre 10 lat wstecz. tobie się chyba coś zacięło.... . A to, że cię wprowadzam w irytację, bardzo mnie cieszy :D uuuuuuhhhh. Ale oprócz mojej radości i twojej padaczki nic z tego pisania. Więc strzałeczka w usteczka i miłego wieczoru... :)

aaaa od żekomego zapłodnienia???- chyba 72 godz po stosunku ;p

i jak, poszedł ktoś do tego lekarza ?

Zdecdowanie zgadzam się w tym co mówi P.A.!!!!

Ale

gdy się już stało.....

cytuję: Czy jest to lek wczesnoporonny?:
Nie. Escapelle nie powoduje przerywania ciąży! Jeśli preparat zostanie przyjęty zbyt późno, kiedy dojdzie już do zagnieżdżenia zapłodnionej komórki jajowej w ściance macicy, nie spowoduje jej usunięcia. Zadziała wspomagająco na rozpoczętą ciążę i stanie się jej sprzymierzeńcem.

http://www.insomnia.pl/Escapelle_nowa_tabletka_po_-t206786.html

więc cokolwiek się stanie, weź się dziewczę na odwagę i porozmawiaj najpierw z RODZICAMi!!!!! zwłąszcza jak jesteś małolatą.

Bo taka metoda, którą chcesz zastosować ( wysłąnie kogoś do lekarza po tabletkę dla ciebie) jest co najmniej głupia. Do ginekologa trzeba póśc jak się decyduje na rozpoczęcie współżycia. Jak mniemam, ty tego nie zrobiłaś. Błąd. Duży błąd.

powodzenia i życzę rozświetlenia umysłu. Po co kombinować? Trzeba zrobić tak jak należy/ Najpierw lekarz, potem sex.

Zwijalam sie z bólu i przezywalam to wszystko sama, wyrzuty sumienia mnie dobijaja, kazda noc, kazdy sen ciagle obraz tego czynu przed oczami. a ja dalej tego skurwysyna kocham! nie wiem co mam robic....
http://wykurw.pl/index.php/idiotka-2/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org