Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spot aut kultowych Zaproszenie! |
W niedziele 25 o godzinie 16:00 na Fadomie odbędzie się spotkanie motoryzacyjne dla posiadaczy kultowych autek jakie jeżdżą po łomżyńskich drogach. Jak jesteś posiadaczem takiego samochodu to zapraszamy na spotkanie. Dodaje że nie ma żadnych organizatorów więc każdy przyjeżdża na własną odpowiedzialność! Spotkanie ma charakter zapoznawczy!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spot aut kultowych Zaproszenie! |
Ja wpadne pooglądc :D
|
|
Kultowych? Czyli jakich?:D
|
|
Reaper napisał(a): > Kultowych? > > Czyli jakich?:D czyli takich które zmotoryzowały Polske, a o których wszyscy z biegiem czasu zapomnieli
|
|
maluszki , duże fiaty etc coś o tym słyszałem :))
|
|
do kultowych nalezą jeszcze np. (czarna) wołga, garbusy, trabanty...
|
|
Łady, Warczyburgi i wszystkie inne starsze samochody ;)
|
|
A po Łomży jeździ Wolga :D
|
|
ptysiu91 napisał(a): > A po Łomży jeździ Wolga :D > aaa własnie że juz nie jezdzi, chyba że nie chodzi o ta czarną, bo czarnej już w Łomży nie ma
|
|
Jest kilka ładnych oldtimerów. Skoda-zielona, Volvo-granatowy, Mercedes-szary, Wołga-szara - lata 60 i 70, pare bardzo ładnie odrestaurowanych garbusików z lat 70 i 80. To chyba wszystko jeśli chodzi o "auta kultowe" w Łomży.
|
|
Mam nadzieje że pogoda nie zepsuje nam planów i przyjedzie dużo samochodów a nawet jeszcze więcej ;) Ja będę na 100% swoim Bis-em Pozdro All
|
|
Dlaczego malucha nazywasz BIS-em? hehe :D
|
|
Maluch BIS to normany maluch tylko tyle ze ma silnik z przodu a z tyłu bagażnik :D
|
|
ptysiu91 to Ty lepiej przyjdz na te spotkanie.Skoro mowisz ze to normalny maluch...... a nawet nie wiesz gdzie w nim znajduje sie silnik hehehe :P Bisowi jest dość daleko do zwykłego malucha! fLoorek bo taką nazwę nadano mu w fabryce :D
|
|
jesli mnie w pracy nie przetrzymaja przyjade swoja bordowa Tavria (BL 15617) :)
|
|
Wypisujcie swoje fury:
|
|
wielorybek liczymy że sie zjawisz bo to przeciez niedziela po południu :) fLoorek My już swoje auta przedstawilismy, a Ty czym jezdzisz?
|
|
Mój się remontuje. Po Łomży jeszcze nie jeździł. Jak chcesz zobaczyc jak taki wygląda to moge ci wyslac na maila fotke :P "My już swoje auta przedstawiliśmy" - tylko wawer i wielorybek
|
|
To już jutro! Zaczynamy odliczanie :P, jeszcze raz zapraszamy wszystkich na spot, warto nawet sie urwać z pracy żeby popatrzeć, niektóre odnowione smaochody naparwde robią wrażenie i cieszą oko. Jeśli wszystko dobrze pójdzie to wraz z kolegą wawrem będziemy organizować takie spoty, założymy galerie a kto wie co w przyszłości jeszcze przyjdzie do głowy:)
|
|
No właśnie, przybywajcie całymi rodzinami ;) :) Jak nie macie takiego woza to zawsze można pożyczyć od dziadka albo babci ;) Jak to mówią „ w kupie siła” ;) trzeba w końcu rozruszać naszą mieścinę ;)
|
|
Dziś godzina 16.00 :) Fadom przyjeżdzajcie :))
|
|
jako pierwszy melduje sie w domu po pierwszym naszym spocie:) oczywiście spot udany, frekwencja dopisała, aż miło że tyle ludzi przyjechało, nastepnym razem również zapraszamy i liczymy na jeszcze więcej osób. Pozdrawiam!
|
|
to w takim razie ile było aut???
|
|
10
|
|
moze cos wiecej na temat spotu jakie auta itp???
|
|
aut było 11, z tym że kilka osób przyjechało, puzniej pojechało, puzniej jeszcze ktos dojechał. jutro wrzuce zdjęcia, autka to większośc maluszków, dwa duże fiaty, łada, znalazło się nawe daihatsu:P oraz cinpucento w tej Łomży to tak jest, nic sie nie dzieje jest zle, ktoś coś chce zrobić tez jest zle bo nie pasuje . Pozdrawiam i do zobaczenia na kolejnym spocie!
|
|
|
Kurna, żebym wiedział to bym swoim Rapidem przyjechał. To jest dopiero unikat. Kiedy następne takie spotkanie?
|
|
następne spotkanie pewnie jak sie umówimy :) sa jakieś propozycje?
|
|
Jak OC opłacę:P
|
|
i wątek umarł Może macie ochote na spotkanie motoryzacyjne, w stylu wszyscy mile widziani, i Ci mali i Ci duzi, i Ci starymi i nowszymi gablotami?
|
|
ja jestem za !! jak najbardziej !! termin najlepiej ten weekend !! sobota lub niedziela !!
|
|
Witaj Zurcio, powiadom znajomych :) czym wiecej nas tym lepiej
|
|
Eeeee tam... zjadą się buraki w BMW i innych VW..... osobiście jestem za old- i youngtimerami!
|
|
sura nad tym jeszcze myślimy.... ;)
|
|
sura, nie mam Twojego mejla, jeśli możesz skontaktuj się zemną, ok?
|
|
Był ktoś z was w czerwcu na Starym Rynku jak był zlot oldtimerów i youngtimerów?
|
|
"Eeeee tam... zjadą się buraki w BMW i innych VW" Sura jakiego Buraka masz na mysli jezdzacego VW ???
|
|
ale Corrado sie nie łapie, także spoko wodza:)
|
|
Hehehe.... Corrado fajny wóz ale szkoda, że 99% kierowców Corrado widziałem w ortalionach i z żelem na włosach;) Jeżeli mamy robić spoty old- i youngtimerów to nie mieszajmy w to Corrado itp. Niech dla Corrado będzie osobna impreza na która i tak przybędę. P.S. Na zlocie na "Starym Rynku" w 2002 roku byłem swoją Skodą S100 z 1976 roku. (Faktem jest, że byłem krótko).
|
|
sura zapewne mnie widziałes wiec wiesz ze nie nosze ortalionow i zelu na wlosach !! wiec nie naleze do grupy 99% ... !! wiec tego typu uwagi zachowuj dla sobie !! chrostek zaproponował spotkanie w "stylu wszyscy mile widziani, i Ci mali i Ci duzi, i Ci starymi i nowszymi gablotami?" wiec na ten spocik zapewne sie łapie i napewno przybede (jak nie bede mial szkoly w tym czasie) pozdrawiam
|
|
sura,po co się wypowiadasz na temat "beemek" i volkswagenów,skoro mało o nich wiesz? I w ogóle to czemu odnosisz sie do tych aut z wyczuwalną pogardą? świat nie kręci się tylko i wyłącznie wokół Skody,a wracając do w/w Corrado,to jest to nic innego,jak właśnie youngtimer (nie wiem czy w ogóle prawidłowo rozumiesz znaczenie tego określenia) czyli samochód będący już klasykiem samym w sobie,bądź pretendujący do miana przyszłej "legendy" marki,nie osiągnąwszy jeszcze wieku zabytkowego,czyli 25-ciu lat i nie produkowany dodatkowo jako masówka w milionach egzemplarzy.Samo BMW - z czasów niezbyt odległych - posiada w swojej stajni więcej klasyków niż twoja ukochana Skoda (chociażby 1602,2002,3.0CS,seria6,M1...),nie wspominając o Volkswagenie,więc nie obrażaj solidnych aut (kojarzonych w naszym kraju z pewną grupą społeczną o wątpliwej reputacjii) tylko dlatego,że jesteś zakochany w Skodzie,bądź wydaje Ci się ,że na przekór prawdzie,biegle poruszasz się w tematyce tychże aut. Peace
|
|
Zurcio: Zastrzel mnie ale ja naprawde nie wiem kim jesteś i nie widziałem Twojego Corrado. Okej, można się spotykać i małymi i dużymi i furmankami. Moja wizja jest taka, żeby zorganizować cykliczne spotkania old i young nie mieszając w to aut współczesnych. Amsterdamus: Pisząc BMW miałem na myśli wersje od np. E36 i nowsze a o VW o np. Golfach III i nowszych. Wg mnie youngtimerem jest VW Scirocco a Corrado nim będzie, ale za kilka lat.
|
|
sura wiec po co wogle zaczynałes ?? tym bardziej ze nie widziales mnie ani mojego "korka" bardzo podoba mi sie wypowiedz Amsterdamusa sam lepiej bym tego nie ujał !!
|
|
łuu chwile mnie nie było a tu taki piękny OT, koniec tematu, wracajmy do samochodów, nie ma sie o co kłucić, Sura odezwij sie wkońcu, bo mam sprawe do Ciebie
|
|
Amsterdamus- zapomniałeś o BMW 1802 i 2000 C/CS/CA :D
|
|
Zurek... umiesz czytać ze zrozumieniem? Czy to ja zacząłem pisać cokolwiek o Corrado? Corrado fajny wóz ale wg mnie yongtimerem jeszcze nie jest. Prościej nie umiem tego ująć. Co takiego fajnego jest w tym co napisał Amsterdamus? Mam wrażenie, że uderzyłem w stół i odezwały się nożyce;) Chrostek: mój e-mail sura@o2.pll
|
|
to raczej ty Sura czytaj ze zrozumieniem !! luknij se kilka linijek wyzej !! to TY pierwszy wspomniales o VW i to TY pierwszy zaczeles pisac o Corrado !! wiec to chyba TY zaczełes ten watek !! I nikt poza toba nie smial sie z tego co napisałes wyglada na to ze cieszyłes sie sam do siebie pozdrawiam
|
|
Jak już pisał kolega wyżej starczy tej wymiany zdań!! koniec OT!!! Jak już robić spotkania to tylko samochodów podobnej klasy. Jak widać powyżej róznice zdań co do nowych i starych samochodów są podzielone.Po co więc mają być takie konflikty np. na spotach. Ktoś przyjedzie i bedzie sie woził że ma lepszy nowy wóz itp Tak własnie uważam.
|
|
sura ile ty wogle masz lat ?? i czym jezdzisz jesli czyms jezdzisz (rower sie nie liczy) i czy ty jestes M czy K ??
|
|
Dobra, koniec tej wymiany zdań bo i tak nie dojdziemy do porozumienia. A co do mojej osoby to: mam 18 lat, w zeszłym tygodniu zdałem na prawo jazdy i jestem kobietą:PP
|
|
z tych fotek ze "zlotu" to mnie najbardziej urzekł ten bordowy "kredens" z lexusowo-białymi lampami z tyłu hehehe http://tuninguj.com.pl/wiejski_tuning.php ... błehehe
|
|
http://tuninguj.com.pl/wiejski_tuning.php ...to oczywiście strona,na której "kredens" powinien się znaleźć :) Podpis (sygnaturka):
|
|
No no Fiatolot konkretny! Cał jest fajny! Mnie najlepiej się podobają "brewki" nad przednimi światłami! Bajer! Można by dodać coś jeszcze np: http://tuninguj.com.pl/img/wiejski_tuning/wiejski_tuning_047.jpg http://tuninguj.com.pl/img/wiejski_tuning/wiejski_tuning_046.jpg Bo najważniejszy jest dobry pomysł!
|
|
Sura w takiej sytuacji liczymy że na najbliższym spotkaniu pojawisz się i się poznamy ;) A co do fiatolota to nie musi Wam się podobać,ważne że włascicielowi sie podoba :P A te zbędne komentarze zachowajcie dla siebie!!!
|
|
P.S. Chce ktoś kupić Rapida do remontu za symboliczne pieniądze?
|
|
sura ok koniec koniec tej wymiany zdan ale nastepnym razem uwazaj co piszesz i do kogo !! zgadzam sie z wawerem na nastepnym zlocie musisz byc :) bo my bardzoooo chetnie cie poznamy
|
|
Starczy mi KM w Rapidzie, żeby się bezpiecznie ewakuować?:)
|
|
nikt nie będzie musiał sie ewakuować:), prace nad stroną trwają, wszystko nabiera pomalutku konkretnego wygladu, teraz trzeba popracować nad promocją klubu.
|
|
A czy ja moge wpasc chociarz pogadac no wsumie nie mam takiego sprzetu jak wy ale tez samochod. BACA
|
|
Baca jak nie masz, a niebieska rajdówka??? ;)
|
|
to kiedy kolejny zjazd?? Sorry ze wtedy nie dopisalem ale wyskoczyly nieplanowane klopoty z autem :)
|
|
a tak z ciekowości, wielorybek czym jezdzisz?
|
|
Chrostek, wielorybek jezdzi bordowa Tavria, pisał juz wcześniej ;) wielorybek można Cie spotkac wieczorami na miescie?
|
|
Ktoś ma kontakt do właściciela szarego Mercedesa "skrzydlaka" na żółtych blachach?
|
|
tego Kubusia można spotkać czasem w niedziele, ostatnio koleś nim jezdził po ulicach ok. południa
|
|
Schodzicie z tematu, a daty konkretnej dalej nie ma... :)
|
|
No chłopaki, odświeżać wątek bo nam zniknie w gąszczu... ;>
|
|
Nie zniknie , nie zniknie ;) Juz myślimy nad kolejnym spotkaniem tylko chcemy najpierw znalezć troche ludzi. Wiadomość o spocie bedzie na naszej stronie www Pozdro!!!
|
|
Jak zrobicie spot to pewnie i ludzie się pojawią... ;)
|
|
Sura ja mam kontakt :D:D
|
|
Chrostek- nie Kubusia. Kubuś to starszy model. Ten to skrzydlak W-110.
|
|
A moze by tak zorganizowac ogolnie jakies spotkanie przed zima. Nie tak dawno skrzynelismy sie na forum i zrobilismy zlot VW. Przyjechalo sporo ludzi (zjawil sie chociazby PISZ - szacunek dla chlopakow), troche sie pogadalo poogldalo itp. W sumie bylo to udane spotkanie. Reasumujac, to kazde auto jest przedmiotem kultu - jego wlasciciela ;)
|
|
@SN4P - myślę ze spot VW faktycznie był udany, byłem widziałem, co do naszych spotkań, chodzi nam o to aby auta były mniej/więcej tej samej daty (klasy), mam nadzieje że mnie rozumiesz:)
|
|
Nie no jasne, ze Cie rozumiem i to bardzo dobrze. Ale mozna by powiazac spotkanie, np. auta kultowe+VW+auta tuningowane. Koncepcja wedlug mnie jest ciekawa, ale tylko na jeden raz. Na jednym placu mozna by pomiescic historie i nowoczesnosc. Pozdro.
|
|
Termin najbliższego spotkania został już ustalony. Wszystkie informacje znajdują się na stronie Klubu w dziale "Gdzie i kiedy". ----------> www.clublomza.republika.pl <---------- Jak chcesz wejść na stronke kliknij w klubowy baner
|
|
jak juz mowilem a potem ktos mnie poprawil zasuwam bordowa Taverna :) chyba bedzie pasowal do klimatu tego klubu, nie obiecuje ale bycmoze pojawie sie w najblizszym zlocie, czasami pracuje do 15.30 w niedziele wiec nie wiem jak bedzie ale badzmy dobrej mysli pozdro
|
|
postaraj się być, liczymy na Ciebie, czym nas więcej tym lepiej, jak to mówią muchy " w kupie siła" więc zaproś znajomych, a Twoja gablota jak najbardziej pasuje
|
|
Nie wiem czy to zbieg okoliczności a może zwykły przypadek ale oglądając zdjęcia te na forum i na stronie klubu zoila mi się w oczy wiśniowa lada Jakiś rok temu były na forum przedstawiane jej zdjęcia i właściciel się nią bardzo chwalił ze podobno nie bierze grama oleju jedno ze zdjęci mnie bardzo uroczyło ukazany jest na nim napis DOCIERANIE zachowany za tylnia szyba lady poznałem ja po numerach rejestracyjnych pokazanych na stronie klubu a po za tym reszta aut wygląda okej. Jak narzazie niczym nie szokują...... Oto foto http://img334.imageshack.us/my.php?image=ladaaaa5fz.jpg
|
|
Witam, gwoli wyjasnienia, te auta nie mają niczym szokować, szokować ma to ze ktoś chce jeszcze nimi jezdzić i o nie dbać, a my chcemy poznać wszystkich w naszym mieście którym na tym samym zależy. co do Łady, to być może była na dotarciu i wtedy prawdopodobne że nie brała "grama oleju" ja nie znam ani histori ani też nie czytałem tego wątku, a wcale nie właściciel musiał sie chwalic tylko może ktoś sobie robił jaja. Przy okazji przypominam o spocie, zapraszam!
|
|
Doszedłem do wniosku, że Rapida pokażę jak będzie na 102% fabryka. Narazie przyjadę Formanem:) Więc kiedy spot?
|
|
Cytuje ze strony: Najbliższe spotkanie odbędzie się dnia 23 października o godzinie 14:00 pod restauracją Fadom. Serdecznie zapraszamy!!!
|
|
Fajnie:)
|
|
Dzięki Reaper że również czuwasz:) od razu niechcielismy wklejac info na forum, chcielismy zeby ktoś zajrzał na strone jak mu zalerzy:)
|
|
no i haruje w robocie w niedziele do 15.30 wiec nie bedzie mnie, bawcie sie dobrze :)
|
|
Mam nadzieję, że reszta mimo to będzie mogła wpaść... Jak znam życie to i ja się pojawię, jak paliwo przed Fadomem się nie skończy... ;)
|
|
Znak rozpoznawczy: ;)
|
|
Reaper jak bedzie pogoda i beda ludzie to o 15:30 napewno jeszcze bedziemy na fadomie. Wiec jak by co to bedziemy czekać ;)
|
|
Reaper sorki ,to tyczyło sie do wielorybka. Ty przecież będziesz na 100% . Pozdrawiam
|
|
Będę, będę jak tylko nic pilnego nie wypadnie. Postaram się jeszcze kogoś wziąć, mimo, że jadę tam pierwszy raz hehe. "Znak rozpoznawczy" + CB radio i tyle. ;)
|
|
Ty... u mnie też CB wisi na klapie.... to też będzie znak rozpoznawczy:)
|
|
Zlot antenkowiczów w starych samochodach. :D
|
|
ptysiu pomyśli że z antenkami to jakieś ufoludki przyleciały hehehe.....
|
|
"Ooo, rodzice!" :P
|
|
"mama i tata wrócili z kosmosu" :P
|
|
hahahahahahahhahahahahhah nie moge ;D hahahah dobre
|
|
a moze jakis pokaz umiejetnosci??
|
|
Sam spot będzie pokazem umiejętności.
|
|
... jeżdzenia starszymi samochodami. :)
|
|
postaram sie przybyc, z opoznieniem ale o ile bedzie to mozliwe to bede :)
|
|
będziemy czekac, obyś był wyrozumiały i przybył szybko, jak nie dasz rady, to daj znać zgadamy sie jakoś w innym terminie
|
|
Coś marnie dziś na zewnątrz...
|
|
jak na złośc pada! myślę że nie ma co sie bać deszczu, kto z cukru niech nie przyjezdza:) a wszyscy reszta mają być obowiązkowo, chyba że lepiej siedzieć w domu
|
|
Jasna cholera. Śruba od anteny CB urwana, linka gazu poszarpana i nie schodzi do końca, przewód od nadmiaru paliwa przecieka... Jak się nie zapalę po drodze to i tak przyjadę popatrzeć na resztę samochodów, bo u mnie to "fabryka" + 15 lat. :)
|
|
Reaper, czemu wczoraj nie zajechałes jak nas widziałeś na rondzie? jak coś to daj znać na priv, podeskortujemy Cie, ja na ostatnim spocie byłem na 3 garach, bo miałem awarie:)
|
|
Eskorta raczej potrzebna nie bedzie, dojedzie sie spokojnie na miejsce. :) A jak nie to gasnice mam pod reka. :P
|
|
No i dojechałem jakoś, gaśnicy nie trzeba było używać. ;)
|
|
to kiedy nastepne spotkanie?? :)
|
|
Czekaj, jeszcze fotek z tego nie ma. :)
|
|
to czekam na fotki inastepny zajazd :D
|
|
II spot równiez zaliczony do udanych, było ciepło, ludzie dopisali, troche ciekawych rzeczy sie działo, wstępnie ustatlilismy termin kolejnego spotkania, tym razem w innym mijescu, przy ogniu i kiełbasce (...). Relacja zdjęciowa niebawem na stronie klubowej, informacje dotyczące kolejnego spotu równiez niebawe, narazie musimy ochłonąć po dzisiejszym dniu. Pozdrawiam wszystkich którzy przybyli!
|
|
Relacja zdjeciowa jest juz na stronie. Kto nie był i nie widział to moze zobaczyć. Pozdrawiam!
|
|
szkoda,że mam "taczke" na remoncie,bo też bym się zjawił... ...ale może następnym razem...
|
|
Próbuje już kilka razy od niedzieli wejść na stronkę klubu i za każdym razem to samo.Informacja o przekroczeniu godzinnego limitu transferu.Chyba musicie gdzieś indziej tę stronę umieścić,przy zainteresowaniu jakim zaczęła się cieszyć
|
|
Wciśnij CTRL+F5 w przeglądarce i powinno być ok. ;)
|
|
Był przez pewien kryzys ze stronką ale już jest ok. Udało go się sprytnie rozwiązać ;) Ps.No chyba że pół Łomży wejdzie na raz no to wtedy może być nie ciekawie :(
|
|
to kiedy ten kolejny spot?? :) spodobalo mi sie na poprzednim
|
|
niestety w ten weekend każdy zaganiany przed świętami, kolejny weekend też raczej chyba nie bo najprawdopodobniej wraz z Wawrem mamy wyjazd, więc może najszybciej za trzy tygodnie Wielorybek, wiesz jest pewien dział na stronie, jak byś chciał tam zagościć kiedyś to zapraszam na priv:P
|
|
chłopaki walnijcie sobie jakiś hosting lepszy bo strona ma przekroczony limit , są dobre darmowe konta tylko wystarczy poszukać www.google.pl jak nie znajdziecie to daje wam krate ;] ja tam duzo hostingow darmowych DOBRYCH znalazłem
|
|
dzięki KiLeR za uwagę, pracujemy już nad zmianą serwera
|
|
Chrostek dorzucilem sobie twoje GG do listy, przy najblizszej okazji jak bedziemy obydwoje dostepni to poklikamy o szczegolach
|
|
Elou! jak tam, gotowi na kolejny spot?
|
|
ja jak najbardziej jestem na tak :) nawet snieg mnie nie przestraszy :)
|
|
A mnie tylko ew. wyjazd. No i pewnie ptysiu znowu wpadnie...
|
|
Autor: wielorybek (---.elomza.pl) Data: 30-10-05 09:37 Chrostek dorzucilem sobie twoje GG do listy, przy najblizszej okazji jak bedziemy obydwoje dostepni to poklikamy o szczegolach ...obydwoje? a który z was jest kobietą?
|
|
Został ustalony termin spotkania.Odbędzie się one 11 listopada 2005 roku o godzinie 13:00 pod restauracją Fadom. Więcej informacji na stronie klubowej.
|
|
Został ustalony termin spotkania.Odbędzie się one 11 listopada 2005 roku o godzinie 13:00 pod restauracją Fadom. Więcej informacji na stronie klubowej.
|
|
Więc 11 listopada o 13 bedzie spotkanie samochodów?
|
|
Nie, ale ich właścicieli zapewne. ;) hehe. :)
|
|
Oby tylko pogoda dopisała... i mi akumulator nie wyciekł do końca :>
|
|
Autor: śLeDcZy (---.lom.vectranet.pl) Data: 07-11-05 22:50 Więc 11 listopada o 13 bedzie spotkanie samochodów? ...bystry dzieciak,nie ma co! :D
|
|
Reaper trzymam kciuki za twoj akumulator :) u mnie wszystko sprawne (jak juz dawno nie bylo), nawet oponki zimowe, do piatku ludziska!!!
|
|
odkopujemy temat żeby nie zginoł Jeśli chcielibyście coś zaproponować, coś zorganizować, macie pomysł, wezcie napiszcie, pomyśli sie, teraz idzie zima, śnieg, może użądzic jakiś kręciołek na zamkniętym placu
|
|
Witam! powstał nowy dział na stronie - Forum zainteresowanych zapraszam na Forum! do usłyszenia!
|
|
30 lipca na parkingu pod restauracją FADOM o 15:00 odbędzie się kolejny spot... tym razem już nie klubu aut kultowych, lecz AUTO CLUB ŁOMŻA Zapraszamy!
|
|
Autor: KiLeR (80.240.165.---) Data: 22-09-05 15:27 maluszki , duże fiaty etc coś o tym słyszałem :)) ahahahah maluszki i duze fiaty (zwlaszcza ten ze spinnerami, smiech na sali) to przeciez samochody jakimi rozbija sie caly lomza team .... chlopaki szrot sie o was upomina ;ppppppp
|
|
Zapraszam - zobaczymy czym Ty jeździsz... Pozdrawiam i zapraszam
|
|
bardzo dobra inicjatywa, moze to sa starsze 'swojskie' auta ale z tego co widze bardzo ladnie utrzymane. W czym wiec maja byc gorsze od setek sprowadzanych? generalnie lomzy przydalaby sie organizacja na wzor tuning klub siedlce, zeby sie troche zintegrowac
|
|
dean84 - kilka miesięcy temu nazwa klubu została zmieniona. Obecnie jest to Auto Club Łomża. Zmianie uległ także regulamin przynależności do klubu, w którym akceptujemy już auta nie tylko kultowe. W Łomży i okolicy jest za mało tego typu pojazdów, a osób mających bzika motoryzacyjnego znacznie więcej. Właśnie dlatego poszerzyliśmy horyzonty. Zależy nam na spotkaniach z ludźmi mającymi te same zainteresowania. Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzenia strony: www.aclomza.ovh.org
|
|
oj w Łomży osob interesujacych sie motoryzacja to chyba wiecej jest właśnie wsrod posiadaczy tych tzw. przez was aut "kultowych" choc moim zdnaiem z kultem maja tyle smao wspolnego co kazde inne auto
|
|
w takim razie mamy zaczatek czegos co przy odrobinie szczescia moze stac sie naszym odpowiednikiem tuning klub siedlce i innych w Łomży jest coś takiego bardzo potrzebne, ludzi z 'bzikiem' mniejszym lub wiekszym jest duzo i fajnei by bylo sie zorganizowac w cos wiecej niz tylko nieformalne grupy stojace czy to na jednym czy na drugim parkingu -czas dzialać! i za to dla Was chlopaki szacunek:) tak wiec bardzo ciesze sie z 'poszerzenia horyzontow', nie mui to oznaczac zagubienia pierwotnej idei a jednak przyciagnie duzo wiecej osob niz teraz osobiscie mam 'prawie- kultowe' autko, ehkm hehe -renault clio i mimo wszystko jakos glupio bylo mi zajezdzac pod fadom wiedzac ze to raczej spot aut bardziej 'swojskich' ;)
|
|
ps czy to: http://www.aclomza.ovh.org/ jest aktualny adres?
|
|
Tak to jest aktualny adres
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |