Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZGUBA ... |
... zgubiłem 100 zł. - dla uczciwego znalazcy wysoka nagroda !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZGUBA ... |
Podaj mi swoj nr.konta.Przeleje ci 200zl bys przestal(a) tworzyc swoje poq....e tematy. Łomza niby ma tyle firm sprzatajacych a tu trzebaby bylo kogos o tej profesji kto zajalby sie tym forumowym smietnikiem. PS.Zezowate ... nudzisz sie to nasraj i pilnuj gowna!
|
|
Niektórzy to łapią jak dizel na mrozie, nie kumają SARKAZMU , że jaka **** taka kupa, jakie forum takie posty, ... jeszcze się taki Herakles w Łomży nie urodził, żeby dał radę tej stajni Augiasza, czytając posty większości forumowiczów nie wierzę , że istnieje antidotum na tak zaawansowaną głupotę, nie ma co srać pod wiatr, bo to gra gówno warta, PS: siwy... , nie rzucaj się jak gówno w przeręblu ! ŚMIECH TO ZDROWIE !
|
|
Sarkazm godny dziecka konczacego zaocznie zerowke!
|
|
a Ty , swoje mądrości życiowe to z piaskownicy wyniosłeś ?
|
|
Sarkazm to najniższa forma dowcipu, za to najwyższa forma inteligencji. - (the lowest form of humour but the highest form of wit).
|
|
siwysiwy ma rację piszesz jakieś idiotyzmy i wydaje ci się że to śmieszne a dla ludzi z forum jest to żenujące, a nawet wkur*****ce!!!
|
|
to zafajdaniec
|
|
gasarbajter, olewam ciebie ciepłym moczem !
|
|
co płyta ci się zacieła???? pamiętaj, to ja ciebie mogę olać ciepłym moczem, a ty jesteś poprostu za krótki si.r. STRZAŁA ci w usta
|
|
gasarbajter, ogarnij chaotyczne gówno w swojej głowie i zrób mi pało loda to może będzie zgoda, tylko gdy będę cię dojeżdżał to nie mlaskaj
|
|
ale tekst.... lamus
|
|
Grunt to sie nie przejmowac! Kolysali starzy tego ,kolesia' w betoniarce w dziecinstwie i jeszcze do teraz nie potrafiac sie wyslowic klika bezmyslnie w klawiature swego laptopa zrobionego przez babcie na drutach.
|
|
hehhhhehheheheehehhehe, a ten zez to mu pozostał jak patrzył na gałę, przy braniu torby
|
|
jak go kołysali, to łbem betoniarkę pogioł
|
|
siwy... i gasarbajter ; koleżanki z piaskownicy, nie przejmujcie się rolą bo i tak was wypierdolą a pamiętajcie, że miłość to uczucie głupie zaczyna się w ustach a kończy na dupie , i więcej szacunku psie syny bo gdyby mnie nie ten pies na klatce nie wyprzedził to mógł bym być waszym ojcem, PS: ... mam was w dupie tylko nie chce mi się w niej grzebać . Pozdro i miłego wieczoru, dziewczynki.
|
|
o przepraszam, pogiął :)
|
|
''....mam was w dupie tylko nie chce mi się w niej grzebać...'' nie no skonam chyba :D
|
|
a jakby ci się chciało, to byś sobie w d.pie pogrzebał? tak?? to jak coś to napisz i wrzuć foto :P
|
|
To chyba od tego grzebania ,koles' ma taki problem ze mu starsza nie moze zaaplikowac czopka bo mu zaraz wypada. Do tego dochodzi problem z wstaniem od stolu po obiadku bo zaraz wszystko po nogach ocieka.No i na co bylobyc takim dupnym pogrzebaczem? Spisz ,zezowaty zwieracz'?! To propozycja nicku,zmien sobie.Pozwalam,pasuje ci!
|
|
Autor: vorarbeiter ''....mam was w dupie tylko nie chce mi się w niej grzebać...'' nie no skonam chyba :D hahahahaaaaaa to szeroko masz to swoją dup..e...
|
|
zezowate... daj siwemu nr konta jak chciał i wtedy się rozstrzygnie kto jak mówi. Proste ! ________ Malachit
|
|
Kurdę młode szczenięta pod nieobecnością mamy popuściły wodze wyobraźni :) Zezuś, daj sie młodości wyszumieć, pozwól młodym gniewnym :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
robciu, to tekst twojego zezowatego popychacza, albo nie zauważyłeś, albo zajęty jesteś szaloną jazdą na koniu
|
|
gasarbajter ... buda ! psi synu
|
|
jak tam wczorajsza zabawa ze stary? psi wytrysku
|
|
gasarbajter goń się, co cieczki dostałeś ?
|
|
ja nie ty
|
|
gasarbajter pies cię jebał !
|
|
że ciebie walił, to nie znaczy że wszystkich
|
|
gasarbajter Wali mnie twoje zdanie ciulu. Najlepszym przykładem nieskończoności jest twoja głupota
|
|
a czego przykładem jest ten twój wyraz ''gasarbajter''??? nawet wieśniaku nie umiesz poprawnie nic sklecić, o sensie tego wyrazu nie wspominając. Ani to śmieszne, ani żałosne. Tak jak jego twórca. Yntelygent ze słomą w butach i krowianą na ryju.
|
|
zs napisał(a): "Wali mnie twoje zdanie" nie tylko to cię w wali,
|
|
gasarbajter Obrażaj mnie ile chcesz... Mnie to nie interesuje.. .Środkowym palcem w ciebie kieruję... ...kończę z tobą , wyrobniku szukający szczęścia za miedzą , robiący bauerom laskę za 2,39E! , jeszcze raz: ... buda ! psi synu,
|
|
gasarbajter ty to jesteś INTELIGENTNY INACZEJ ! a twój wynik IQ odpowiada rozmiarowi mojego fiuta, módl się teraz , oby był jak najdłuższy , będzie lepiej dla ciebie, ŻEGNAM OZIĘBLE !
|
|
nie rób z siebie ofiary losu, chyba musisz coś mieć wspólnego z tymi rolnikami za te 2,39E tak to powtarzasz..., pojezdzij staremu na parowie, to cie może uspokoi. a wyrobnikami to byli twoi ojcowie, dworusy, up... w błocie psia końcówo :) większy sens miałby dialog ze żmieciami w pojemniku niż z tobą. Miłej niedzieli i tradycyjnie: Strzałeczka w usteczka.
|
|
ps. o przepraszam, poniedziałku.
|
|
Tylko jedno słowo na występującym tutaj poziomie przychodzi do głowy " O KU*WA"! Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |