Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wróciłam z pielgrzymki |
Wróciłam dziś z pieszej pielgrzymki na Jasną Górę. Jestem bardzo zmęczona, ale szczęsliwa, że się udało dotrzeć do Matuchny. Chce podziekować ludziom którzy mi pomagali w tym w rózny sposób. użyczali noclegów, częstowali, pomagali w marszu. Dziekuje wszystkim pielegniarkom za opatrywanie moich poranionych nóg i ratownikom z parafi z Łomży, którzy mojego wnuczka uratowali po pogryzieniu w język przez osę. Bóg zapłać wszystkim.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wróciłam z pielgrzymki |
A ja niedawno wróciłem z pracy, ciężkiej mozolnej. ________ Malachit
|
|
Ja sam osobiście dziękuję osobom , które mi pomogły . W dobrym tonie byłoby w twoim wypadku podziękować w prasie katolickiej lub radio Nadzieja . Podziękowania na tym forum , uwierz mi zmeczonaaleszczesliwa na pewno nie będą przeczytane przez osoby , którym dziękujesz :)
|
|
Dlaczego już wróciłaś skoro to dziś święto Matki Boskiej i uroczystości na Jasnej Górze?
|
|
pewnie kasy zabrakło....
|
|
,Jeden z nas' ma racje.To nie jest miejsce by skladac takowe podziekowania. Poszukaj forum specjalnie do tego stworzonego, gdzie predzej zajrzy ktos,komu te podziekowania moglabys zlozyc. PS.Wspaniale poswiecenie.
|
|
A ja dziękuję że mi dziękujesz.
|
|
na podziękowania każde miejsce jest dobre
|
|
zmeczonaaleszczesliwa Gratuluje sily i wiary niezbednej do takiej pielgrzymki:) Pozdrawiam:)
|
|
Zbyt mało ciepłych słów na tym formu, za wiele zgryzoty i złośliwości, nienawiści nawet ;p
|
|
Autor: *Benia* (---.play-internet.pl) Data: 15-08-11 16:07 Zbyt mało ciepłych słów na tym formu, za wiele zgryzoty i złośliwości, nienawiści nawet ;p bo jest lato i dla tego brak cieplych słów.. przyjdzie zima i będzie ok.. i po co to tak pierniczyć na kogoś???
|
|
to co słychać ciekawego w Piotrkowie Trybunalskim ? ---------------------------------------------
|
|
Panie zlituj się nam nami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |