Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto ma ksiazki Pawla Jasienicy? |
poniewaz mam tylko "Polske jagiellonow" a bardzo chetnie przeczytalabym reszte tej trylogii. Dzieki corce splodzonej z agentka SB ---wszelkie publikacje sa niedostepne , nawet film p.t. "Rozyczka" zostal zaklebnowany i trafil na "polke" . dzieki za info. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto ma ksiazki Pawla Jasienicy? |
I film i książki Jasienicy do kupienia na allegro
|
|
chcialabym pozyczyc a po przeczytaniu oddac - nic to tobie nie mowi?? ja bardzo chetnie udostepnie swoja biblioteke a mam wiele ciekawych pozycji ! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Można grzeczniej,nic to tobie nie mówi?
|
|
chrupka gdyby bylo mniue stac nie byloby tutaj mojego postu! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
A może w Łomży są jakieś biblioteki i księgarnie - również z książką używaną? Jeśli tak, to tam warto zajrzeć w swych poszukiwaniach... Powodzenia :)
|
|
Ja mam wszystko Jasienicy, ale musiałabym zobaczyć, w jakim stanie są te książki. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Sugeruję udanie się do Biblioteki Publicznej na ul. Długą. Ciekawostka - podczas ostatniej wyprzedaży bibliotecznej (chyba w maju, rozstawili się z książkami pod biblioteką) Polska Jagiellonów i Rzeczpospolita Obojga Narodów P. Jasienicy były wyprzedawane po ... 1 PLN. Z czego oczywiście skorzystałem, poza tym w wyprzedaży była cała masa pozycji historycznych - w tym albumów.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |