Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odpustowo Śniadowo |
Czy ktoś z szanownych gości się wybiera 15 Sierpnia Są trzy rodzaje kobiet: damy, nie damy i nie każdemu damy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odpustowo Śniadowo |
ta napewno.. będzie kogo po ryju trzaskać. ja w to wioche nie wchodze..!!
|
|
robciu skoro nie pojedziesz to nie będzie kogo jak Ty to powiedziałeś po ryju trzaskać.
|
|
zwykly strach robcia oblecial.jak co roku po ryju by go strzaskali
|
|
a ha zalecę na stragany :) Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Hans,kup sobie wiatraczek i piszczalke z farbowanego kondoma. Aha i nie opychaj sie obwazankami bo to szkodzi na cere!
|
|
siwy... , co to za poq....y post ? właśnie robisz śmietnik na forum, kto pod kim gówna robi, ten sam w nie wpada, PS.siwy ... " nudzisz sie to nasraj i pilnuj gowna! "
|
|
Zezowate pojebanie QUTASIE,tu chodzi o tworzenie bezsensownych tematycznie watkow!
|
|
siwy PENISIE, ... aby prowadzić wojnę potrzeba trzech rzeczy : gówna, gówna i jeszcze raz gówna,
|
|
Dobrze ze net nie wydziela tez zapachu bo z cala pewnoscia,jak mowil mi nasz wspolny znajomy-WALI CI Z RYJA,JAK KONIOWI Z KIJA!
|
|
siwysiwy ... tak ci " mowil mi nasz wspolny znajomy-WALI CI Z RYJA,JAK KONIOWI Z KIJA!" ???, nic dziwnego bo masz ryj jak pompa do gnoju! i ja gdybym miał taką mordę jak ty , to bym na miej siadał , umyj zęby domestosem bo masz gówn.o miedzy kłami, ... morał z tego jaki, że jesteś jak papier toaletowy siwysiwy i do du.py, a z każdym dniem wzrasta liczba osób które mogą pocałować mnie w du. pę!
|
|
siwysiwy dobreeeee hehehehhehe :)
|
|
vorarbeiter , przypomnieć Ci co jesteś wstanie zrobić pracodawcy za 2,39E! ? heheheheheeeeeeeee..............
|
|
niach niach niach! ale śniesny jesteś.. Ja nawet dupą nie pocałowałbym cię w ryj. Idz na cotygodniowe stykanie gałami ze starym.
|
|
gasarbajter A dostałeś kiedyś gołym dupskiem w twarz?
|
|
już nie kopiuj i nie kombinuj małolacie, nie sklejaj postów i nie rób z siebie większego walca niż jesteś. Nie myśl tyle nad odpowiedzią, bo ci instalacja pier.....e
|
|
dobra, idę wyrzuciś śmieci, wskakujesz????
|
|
gasarbajter, olewam ciebie ciepłym moczem !
|
|
do kubła nie chciał, poszedł do starego. strzała :)
|
|
p.s a twoj stary ciebie ciepłą śmietaną.
|
|
Vorarbeiter,co ty nie wiesz! LEPIEJ Z P...Y NIE WYCHODZIC,JAK TAKA CIOTA JAK ,ZEZOWATE NIESZCZESCIE' SIE URODZIC! PS.Odebrali ,szwanca' przy porodzie ssawka od przepychania zlewow,to teraz msci sie piszac na tym forum.TAAAKI MIAL ,CIEZKI POROD' BIEDACZEK!
|
|
ja to myślę, że psi wytrysk z tamponem wyszedł
|
|
siwy... i gasarbajter ; koleżanki z piaskownicy, nie przejmujcie się rolą bo i tak was wypierdolą a pamiętajcie, że miłość to uczucie głupie zaczyna się w ustach a kończy na dupie , i więcej szacunku psie syny bo gdyby mnie nie ten pies na klatce nie wyprzedził to mógł bym być waszym ojcem, PS: ... mam was w dupie tylko nie chce mi się w niej grzebać . Pozdro i miłego wieczoru, dziewczynki.
|
|
przez godzinę nad tym dumałeś... ? :)
|
|
co wy macie sie z tym Śniadowem????
|
|
ZEZOWATE .... POWIEDZ MI (nawet w sekrecie),KTO CIE SYNU ZROBIL,TO CIE POMSZCZE! Obiecuje ci to siwysiwy
|
|
Autor: krzysiek2706 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 13-08-11 17:07 robciu skoro nie pojedziesz to nie będzie kogo jak Ty to powiedziałeś po ryju trzaskać. i ty placko- jebie Autor: roj (---.lomza.vectranet.pl) Data: 13-08-11 20:33 zwykly strach robcia oblecial.jak co roku po ryju by go strzaskali pocałujcie wy mnie w du@e cwe*e heheheheeeee nigdy w tej zasran#j wiosce nie byłem i nie będe tumany!!!!!!Q
|
|
do siwy: to pewnie wybitny rowerzysta, cudowne dziecko dwóch pedałów :)
|
|
Nie boj nic!Nikt cie nie bedzie trzaskac po ryju! Kupisz na straganie 2 korkowce,gwiazde sherif-a i nikt ci nie podskoczy!Zobaczysz!
|
|
he he heeeeeeeeee... śiwy ty jak co poiwiesz to powiesz.... strzała..
|
|
robcio jebie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |