Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZETAFON |
Co o tym myślicie? W sumie i tak trzeba doładowywać co miesiąc ten cholerny telefon :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZETAFON |
najbardziej niekorzystna oferta w orange i to nie moje slowa, ale Pani z salonu orange kiedy zrywalem umowe wlasnie z zetafona. Po dluzszym namysle bardziej oplacal mi sie abonament, a poza tym i tak zastanawiam sie nad rezygnacja z orange, bo "korzystanie" z ich uslug to smiech a nie dobrze dzialajaca siec, a za cos sie placi.
|
|
gość ewidentnie ma problem. Jak ci cholerny telefon nie pasuje, masz wolny wybór nie kupuj. Zakładasz na siłę tematy, to allegro nie pasuje, to zetafon. Zamknij się na noc w piwnicy i od razu innym okiem na sprawę spojrzysz. Przynajmniej taka jest nadzieja.
|
|
jesli doładowujesz regularnie to polecam.ja mam juz ponad rok i nie narzekam.telefonów nie ma rewelacyjnych do wyboru ale mozna cos wybrac. umowa jak dobrze pamietam jest na 3 lata ale jesli nie zamierzasz zmieniac operatora to nie ma co sie zastanawiac
|
|
Brzeczyk i szczykiewicz heh a poza tym wszyscy w domu zdrowi?
|
|
no właśnie, żalisz się czy chwalisz?
|
|
? ten myk traci sens w chwili gdy go użyłeś także sklej wary i pal gume mieszać bigos kolanem
|
|
a ty odpuść sobie ten "cholerny" telefon, to nie dla ciebie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |