Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeśli Twoja matka lub ojciec wie że coś się dzieje... |
Jeśli Twoja matka lub ojciec wie że coś się dzieje... to wiedz, że masz przesrane... Jeśli Twoje dziecko napisało tutaj cytat bo na internecie pisali, że można wygrać browara... to wiedz, że coś się dzieje Jeśli Twoje dziecko zbyt często cytuje >>to wiedz, że coś się dzieje...<<... to wiedz, że coś się dzieje... Sadzić? Nie! Polić? Nie! Zalegalizować? Nie! A może... na policji donosić...? TAAK! Skutki Coś się dzieje... Diobeł się nim interesuje... Diobeł nim pomiata... Coś się tam bardzo mocno burzy... (np. morze) Cały Belweder musiano egzorcyzmować... Diaboł zaczął nim rzucać po kościele, obracał jak wskazówki zegara... Wypędzaliśmy demona (...) pytamy się go o imię, a on odpowiedział: Moje imię jest KA-RA-TEEE! Zbanowana lista Barwy moro (np. żołnierze) Bruce Lee Chodzenie po ogniu (np. strażacy) Czarny kolor ubrań (np. sutanna) Czarny rock Demoniczne gry komputerowe – Diabolo, Kłejk, RPG, Pukemony - Kieszonkowe Potwory Demotywatory.pl Dubstep Fejcbuk Fotka.pl Gwiezdne Wojny Heloły Hipnoza (np. modulacja brzmienia organów kościelnych) Homeopatia Irokezy (np. Indianie) Irydologia, czyli czytanie z moczu... przepraszam oczu... Jaskrawe kolory do paznokci (np. czarny) Jasnowidztwo (np. chrześcijańscy prorocy) Joga Jutube Kadzidła (zwłaszcza te z kościoła na Trzech Króli...) Kabała Kaliber 44 Kontrola umysłu (np. teodycea) Koran (z Arabami się coś bardzo mocno burzy) Książka telefoniczna Książki o niułejcz (New Age) Kurs cudów (takich jak np, Jezus dokonywał) Ksiądz Piotr w pigułce. Hit sezonu! Gra Diabolo Literatura obcych kultur (np. filolodzy języków obcych) Lunatykowanie Łudu (lalki Barbie też) Magia runiczna Medytacja transcendentalna (np. modlitwa) Metal na oku, na tyłku... (np. ślusarz) Metoda kontroli umysłu Nonsensopedia Numerologia Ojciec Mateusz Okultyzm (np. wiara w diabły i demony) Ostra muzyka szatanistyczna (np. szanty) Parapsychologia Pismo automatyczne (np. auto responder na GG) Podróże poza ciałem „OOBE” Polariti Pozytywne myślenie Psychotronika Radiestezja Ray William Johnson Rola diabła (dzieci na jasełkach mają przerąbane Spirytus Spirytyzm Synchronizacja półkul mózgu (np taka, jaka jest nam zakodowana genetycznie) Szamanizm (np. kult kapłana) SZATANIZM! Szóstki (np. matematycy czy kujony) Świadome śnienie Świat Według Kiepskich Tarot Techno TVN 24 Talizmany (np. krzyżyk, różaniec) Tatuaże na ręku (te z Lay'sów też) Teletubisie Robert Burneika nie słuchał księdza Natanka i nie wie co się dzieje Telewizja Uzdrowicielski dotyk (np. cuda przypisywane papieżowi) Uzdrowienia okultystyczne Wahadełko Wikileaks Wisiorki Wróżenie z moczu Wschodnie sztuki walki Wywoływanie złych duchów Żel do włosów (np fryzjerki) edytuj Neologizmy Szatanizm Diabolo (Dziabolo) Pukemony Dagonesrank Kieszonkowe Potwory Czarny rock Muzyka szatanistyczna: techno... metal... Emoszional grup w skrócie EMO Wścieknięty Kondolencje na internecie Heloim Jaskrawy czarny Pozytywne myślenie Ksiądz Piotr Natanek (Szatanek) - 10 minut prawdy http://www.youtube.com/watch?v=PHAsIkrooEU
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeśli Twoja matka lub ojciec wie że coś się dzieje... |
Przeczytałem i... wiedz, że coś się dzieje, wiedz, że diabeł sie Tobą interesuje. W związku z tym jedyne co mi przychodzi do głowy to apage Satanas.
|
|
ale zobaczcie że jest mase tępych owiec które słuchają cudaków w czarnych sukienkach..........
|
|
spliter25 ja o tym wiem nikt mi nie musi uświadamiać ale czy inni o tym wiedzą, moje grzechy to nic w porównaniu do Natanka bo ja jestem cywil a Natanek w sutannie to robi i przede wszystkim celebruje w kościele nazywa to mszą , i owieczki go słuchają .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |