piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dieta dukana

czy ktoś z was stosował tę dietę?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dieta dukana

... najlepsza dieta to - MŻ

takich jak ty nie pytam o zdanie

ja stosowalam,daje rezultaty ale dluugo trwa

fakt ze dlugo ale jesli sa rezultatu to mysle ze warto.
a jakies efekty uboczne zaobserwowałaś?

dobry duch

Mniej Żryj ! to zaobserwujesz efekty bez stosowania cudownych diet

dobry duch

- tu coś dla ciebie :

Jeśli zawsze miałeś problem z nadwagą, oto rozwiązanie dla Ciebie! Kocia Dieta - CUD pomoże Ci uzyskać smukłą, sprężystą sylwetkę, jakiej zawsze zazdrościłeś swojemu kotu. Jeśli spróbujesz naszej Diety, nie tylko poczujesz się lepiej. Poczujesz się lepszy od wszystkich ludzi, których znasz.

DZIEŃ PIERWSZY
a.. Śniadanie: Otwórz puszkę drogiego, ekskluzywnego pokarmu dla kotów.
Smak nieistotny, ważne jest natomiast, aby pokarm ów kosztował więcej niż 5 zł za puszkę. Umieść dwie łyżki pokarmu na talerzu. Zjedz jeden kawałek mięska. Rozejrzyj się dookoła z dezaprobatą. Resztę zrzuć na podłogę. Zanim udasz się do innego pokoju, pogap się przez chwilę na ścianę.

b.. Obiad: Cztery źdźbła trawy i jeden ogon jaszczurki. Powyższe niezwłocznie zwymiotuj na najczystszy dywan w mieszkaniu.

c.. Podwieczorek: Złap ćmę i baw się nią, dopóki ledwo zipie. Zjedz jedno skrzydełko.
Resztę zostaw, niech zdycha.

d.. Kolacja: Skradnij jeden zielony groszek z talerza partnera lub małżonka. Turlaj groszek po podłodze, dopóki nie wpadnie on pod lodówkę.
Skradnij kawałek kurczaka i zjedz połowę - drugą zostaw na kanapie. Wyrzuć resztę pokarmu z puszki, którą otworzyłeś rano.

DZIEŃ DRUGI

a.. Śniadanie: Capnij resztkę kurczaka z kanapy. Zrzuć ją na dywan i spróbuj nią wcelować pod telewizor. Żuj róg gazety, którą próbuje czytać Twój partner.

b.. Obiad: Zlokalizuj bochenek świeżego, gorącego francuskiego pieczywa, które zakupiłeś jako "wkład" w sobotnią prywatkę. Zliż dokładnie całe te pyszności z wierzchu. Nadgryź chlebek, starając się wyznaczyć jego geometryczny środek.

c.. Podwieczorek: Złap dużego chrząszcza i przynieś go do domu. Pobaw się nim w "cymbergaja" do momentu, gdy zostanie mu około 5% sił witalnych. Potem pozwól mu uciec pod łóżko.

d.. Kolacja: Otwórz świeżą puszkę ciemnego kociego pokarmu (zalecane smaki: wołowina, wątróbka). Połknij całość bez używania zębów. Wyjdź z kuchni i stań na rogu dywanu w salonie. Szybko zwymiotuj na dywan. Potem wdepnij w hafcik i przespaceruj się przez cały salon, zostawiając wyraźne odciski stóp.

DZIEŃ TRZECI

a.. Śniadanie: Wypij kilka łyków mleka z owsianki partnera, gdy nikt nie patrzy. Część mleka pracowicie rozprowadź na najbliższej politurowanej powierzchni.

b.. Obiad: Złap niewielkiego ptaszka i przywlecz do domu. Pobaw się nim w swoim wyściełanym kojcu. Doprowadź ptaka do stanu, w którym jest poważnie uszkodzony, lecz jeszcze żywy, i zostaw - niech się inni pomartwią.

c.. Kolacja: Wymiałcz i wybłagaj odrobinę lodów lub śmietanki we własnej miseczce. Poliż to trzy razy i wywróć zawartość miski na podłogę.

DZIEŃ OSTATNI

a.. Śniadanie: Zjedz 6 robaków (gatunek nieistotny), pozostawiając nogi, skrzydła i antenki na posadzce łazienkowej. Wypij całą miseczkę wody.
Zwymiotuj wodą i robakami na poduszkę partnera.

b.. Obiad: Z kubła na śmieci wyciągnij wczorajsze fragmenty kurczaka z całodobowej budki. Kilkakrotnie rozwlecz skórę po całej podłodze. Nadgryź trochę w kącie i pozostaw.

c.. Kolacja: Kolejna puszka wykwintnego pokarmu - dowolny rodzaj, byle w sosie. Zliż sos i pozostaw mięsko, aż wyschnie i sczernieje.

d.. Deser na dobranoc: Zrób sobie ucztę z mrówek faraona, które przyszły "zaopiekować się" wyschniętą zawartością Twojej miseczki

(_!_) oraz (_?_) - kumasz ?

Przychodzi baba do lekarza i mówi:
- Panie doktorze mąż się ze mnie śmieje, że mam końską du...!
Lekarz mówi:
-Niemożliwe, niech pani pokaże.
Baba pokazuje mu, on ogląda, a następnie nic się nie odzywa tylko coś pisze.
Baba pyta:
- Co pan pisze panie doktorze?
Lekarz odpowiada:
-Wypisuję pani pozwolenie na sranie na ulicy.

(_!_) , (_?_) .

ja stosowalam, jesli chcesz odezwij sie na gg 4712020

h0jowe forum

Efekty sa ale jest wyniszczajaca dla organizmu. poczytaj o tym na innych forach a informacji znajdziesz bardzo duzo, jesli bedziesz stosowac te diete to proponuje jakis komplet witamin

dieta super !!!! nie trwa dlugo czy krótko - trwa tyle ile masz kg do rzucenia, jesli bedziesz przestrzegał zasad wszytko bedzie oki, ja stosuje dite od poczatku roku, wynik jest zadowalający, polecam diete z calego serca !! szczególnie ta strone http://www.dieta-dukan.pl/ i forum tej strony - kopalnia wiedzy i przepisow !!

chcecie zeby wam nerki posiadaly to stosujcie ta diete

Efekty są, ale chyba nie warte takiego spustoszenia w organizmie...Zapoznaj się z medycznymi danymi, przestaniesz myśleć o tej 'diecie' :)

poczytaj sobie dział "odchudzanie" na sfd.pl i zastosuj tamte wskazówki
ja w miesiąc straciłem już 10kg samego tłuszczu z ciała ;)
w Dukanie palisz mięśnie

ale wy glupoty piszecie, widac ze nie macie pojecia na temat diety, jedynie słuchacie jakis glupich plotek, szczegolnie dietetykow dla ktorcyh dieta dukana jest szkodliwa, a raczej dla ich kieszeni bo wykrada im klientów :/
dieta ta uratowała mi zycie !!! badam sie co 2 miesiace, wszytkie wyniki sa super !! znam mase ludzi dukajacych, i nawet jeden gdzie ta dieta zaszkodzila, przestrzegasz zasady, pijesz duzo wody i chudniesz :)

ja próbowałam stosować ale nie udało mi się wytrzymać ani jednego dnia..nie wiem dlaczego..:(

Wystarczy poswiecic troche czasu i poczytac w internecie
Mi osobiscie po 5 dniach stosowania zaczely sie trzasc rece po przerwaniu wszystko wrocilo do normy
A co do picia wody, to duuuze ilosci trzeba spozywac bo nerki siada

Nie twierdzę że ta dieta jest zła ale lepiej oblicz sobie zapotrzebowanie organizmu na białko, węglowodany i tłuszcze do tego dodaj 1,5h aerobów dziennie i nie jedz po 18. Schudłem na tym 8kg w mięcha + h ćw siłowych i rzeźbę miałem gotową heh, jak by co to pisz chętnie Ci pomogę.

wyniki po diecie miałam książkowe wiec jak na razie nic nie zaobserwowałam słyszałam ze siada na nerki ale regularnie je filtruje :D:D

wazne zeby znalesc sobie odpowiednia diete :) ja stosowałam rozne, dukan mi pasuje super !! jestem juz na niej od stycznia, efekt jest powalający bo ok 30 kg poszlo sie paść :) dobrze sie czuje, zadnych skutkow ubocznych, chodze najedzona, jak mam ochote na slodkie to robie sobie ciasto czy deser, ja sie strasznie mieczylam jak chodziłam glodna, teraz glodu nie czuje, przestrzegam zasad i jest oki, naprawde polecam :)

ostatnio czytałam, że od tego można dostać raka...nie wiem czy to prawda ale radzę wam zacząć zdrowo się odywiać i ćwiczyć zamiast stosować wszelkie diety.

Na stronie https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/warszawa znajdziecie ofertę nowoczesnego i sprawdzonego cateringu dietetycznego BodyChief, który działa na terenie całego naszego kraju. Sam korzystam z ich usług, ponieważ dopasowali diete do moich potrzeb.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org