Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojsko na swojsko 12.08.2011 r. |
Czy ktos z Was slyszal o imprezie pod nazwa podana w temacie? Podobno dzisiaj po poludniu otwarte sa bramy do jednostki wojskowej... jakies wystepy, grochowka, piwko :) To prawda? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojsko na swojsko 12.08.2011 r. |
prawda prawda grochowka za free za piwko sie placi i nie jestem pewna czy to dzis czy w poniedziałek :) nie no taaaaaaa
|
|
Dzisiaj o 16 się zaczyna , jak chcesz się na grochówkę załapać to trzeba na początek
|
|
Szkoda, że jednostka w Łomży, podobno kultywująca tradycje 33 pp, na swoje święto zaprasza "ułanów" z Grabowa, a nie strzelców odtwarzających 33 pp.
|
|
Tez to zauważyłem, ale to właśnie Łomża jest i chyba nic w tym temacie się nie zmieni. Pozdro. dla GRH Narew
|
|
Szkoda, że to ostatnia impreza robiona, przez naszych żołnierzy, jeżeli ich od nowego roku nie będzie, to w przyszłym roku impry nie będzie. Miałem odczucie, będąc tam, że to jakaś stypa :( Wcześniej zespół jakiś grał a dzisiaj muzyka z komputera :( Wielka szkoda!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |