Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W PIWNICY U DZIADKA |
DZIECIŃSTWO- wyjątkowe chwile w życiu :) Bo gdzie było nam tak bezpiecznie jak tam? No bo gdzie było nam tak bezpiecznie jak tam? http://www.youtube.com/watch?v=LcuiSwvE3bo WITAJCIE KOCHANI :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W PIWNICY U DZIADKA |
witaj kalisonki:-) no dziś się załapie na nowy temat chociaż troche coś nabazgrze:-)
|
|
madziara Dzień dobry Madziara :) Kot mnie dzisiaj wcześnie obudził , zerwałam się na równe nogi słysząc dźwięk tłuczonego szkła ;) hehe Skrobniesz kilka postów przed pójściem do pracy :)
|
|
to ci kalisonki dziś kot zrobił pobudkę :-) mnie to budzik obudził:-(( a no skrobne a co tam mam jeszcze czas na relax:-) coś czytałam o piątku:-) hmmm
|
|
Dzieciństwo to czas w , którym życie wydawało się mniej skomplikowane ;) http://demotywatory.pl/3137286/Dziecinstwo-to-czas-w-ktorym
|
|
madziara W ten piątek , tak jak ostatnio spotykamy się na Kabaretach :) Po też będzie się coś działo ,jak masz możliwość , to organizuj sobie wolny wieczór ;)
|
|
no kabaret jasna sprawa obecność obowiązkowa:-)
|
|
madziara Madziara ,a ja k masz jakiegoś fajnego szefa lub szefową to teraz Twoja kolej na wyjście ;) hehe
|
|
mam fajną szefową ale alibi mi niepotrzebne bo ide z bandą i koniec kropka:-) kalisonki@
|
|
madziara Z Bandą zawsze wesoło i potańczyć można :)
|
|
kalisonki:-)) tańce jestem za:-))
|
|
madziara Ja też jestem na TAK :) Czas na kawę ;)
|
|
kalisonki:-) ja już po kawie pyszna była:-)
|
|
jak tam kawa smakuje:-)))???
|
|
|
hej biess:-) ja już musze uciekać praca wzywa:-(((( miłego dnia bandziory:-)
|
|
Miłego dnia Madziara :)))
|
|
|
Dzień Dobry ależ te słońce po gałach daje ! by dało już spokój ;P ehh widzę jesień... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Hej *SUN* A to nie słyszałaś że lato wczoraj odwołali? http://www.youtube.com/watch?v=W99eL-1UEdc&feature=related
|
|
nieeee nic mi nie wiadomo ale dziękuję za informacje będę teraz mogła zaplanować weekendowe zakupy na odzież jesień/zima :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
madziara Kawa koniecznie z cukrem i z mlekiem :) Miłego dnia :) biess(pieczny) Dzień dobry :) To prawda ,wyjątkowe chwile :) *Sun* Dzień dobry Sun :) Wystarczy ,że Ty nam świecisz od rana ;) Trzeba swetry kupować na chłodne dni , kalesony już poczyniły zakupy ;)
|
|
*SUN* nie ma sprawy :) Dziadka_Kalesonki kawka z mlekiem ale bez cukru ;) http://www.youtube.com/watch?v=iPUafG4au3U&feature=relmfu
|
|
biess(pieczny) Opętani , tylko gdzie te słońce ;) hehe
|
|
Dziadka_Kalesonki no jak to gdzie..... kilka postów wyżej :) http://www.youtube.com/watch?v=NhbsXEGvmtk&feature=relmfu
|
|
biess(pieczny) Faktycznie ,sama sobie zaprzeczam ;) Miłego dnia :)
|
|
Happysad -Wrócimy tu jeszcze http://www.youtube.com/watch?v=2cKNYtucyWM[/ur] MIŁEGO DNIA :) Jeszcze tu wrócę ;)
|
|
|
jestem jestem :D heheh co do zakupów kalesoniki to ja muszę się właśnie wybrać bo szafa świeci pustkami...z reszta jak zawsze u kobiety ;D miłego dnia ;) no i cóż ja ma robić biedny żuczek hm... :| "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
DZIECIŃSTWO, a ja Wam zapodam, Przepis na dziecko: dwa jaja, cztery kolana, ucierać do rana, aż powstanie piana, a potem odstawić na dziewięć miesięcy i kupić wózek dziecięcy.
|
|
zezowate szczęscie Rozmawiamy o własnym dzieciństwie ,a nie o "robieniu "dzieci ;) hehehe
|
|
|
wiem, ale to tak gwoli przypomnienia, może się jeszcze przydać, chyba warsztatu na strych to nie ma co już wynosić .
|
|
zezowate szczęscie Nie wydajesz się dziadkiem , to chyba jeszcze nie pora na to .Zresztą po co sobie komplikować życie , potem trzeba na strych wchodzić i znosić warsztat .....dużo zachodu ;) haha
|
|
zezowate szczęscie Pisałeś ostatnio o Rzymiance nie wiem nic na ten temat ,ale Banda jutro wybiera się na tańce , co prawda do innego lokalu . Jakbyś chciał potańczyć i poznać Bandziorów ( Oni Ciebie bardzo ,wspominali kalesonom ) to napisz ,podam szczegóły ;)
|
|
Pewnego dnia mała dziewczynka przyglądała się, jak jej matka zmywa naczynia. Nagle zauważyła kontrastujące z brązowymi włosami matki siwe pasma. Spytała zatem: - Mamo, dlaczego niektóre pasma Twoich włosów są siwe? - Za każdym razem gdy mnie zdenerwujesz lub doprowadzisz do płaczu niektóre moje włosy stają się siwe - powiedziała mama. Dziewczynka pomyślała przez chwilę i odrzekła: - To musiałaś nieźle wkurzać babcię. Mała dziewczynka wraca do domu po zabawie w parku. Po chwili mama zauważa, że jak na sześcioletnie dziecko, ma ona bardzo bogaty zasób różnych słów uznawanych za wulgarne. Pyta więc: - Skąd ty znasz takie słowa? - A, taka dziewczynka tak mówiła. - Jaka dziewczynka? - A nie wiem, taka w sweterku w żółte paski. Następnego dnia mama biegnie do parku i owszem - po chwili znajduje dziewczynkę w sweterku w żółte paski. Podchodzi i pyta: - Czy to ty jesteś tą dziewczynką która mówi takie strasznie brzydkie słowa? - A kto pani powiedział? - Ptaszki mi wyćwierkały. - No to kurw.a pięknie! A ja te skur.wysyny bułeczkami karmiłam!
|
|
Dwie dziewczynki pluły z okna na przechodniów. Jedna dziewczynka była dobra, druga zła. Zła trafiła trzy razy, dobra osiem. Dobro zawsze zwycięży zło. Mam cichą nadzieję, że to nie była żadna z Was , drogie Panie .
|
|
Sprytna zmiana tematu ;)
|
|
dziadka_kalesony ... z tańcem u mnie to jest tak, że próbuję tańczyć, ale muzyka wciąż się zaczyna w złym takcie , raz jak tańcowałem to stwierdziłem pewnej partnerce, - " wydaje mi się, że prowadzisz", Ona odparła - " ktoś musi ", a drugim razem zmów partnerka zapytała : " - zatańczysz następny taniec? - oczywiście – odpowiedziałem naiwny, - to świetnie, nareszcie będę mogła odpocząć i przetrzeć podeptane buty. reasumując , to jedyny taniec jaki mi by odpowiadał z kobietą , ( głównie ze względu na Nią ) to - taniec na rurze, ... tak to DZIĘKUJĘ nie tańczę ...
|
|
zezowate szczęscie Bardzo ciekawe doświadczenia taneczne ;) hahaha Często słyszę ,że muzyka w tańcu nie przeszkadza ;) Można przecież posiedzieć ,porozmawiać i wypić piwo ,do tańca nie zmuszamy ;) Pytałeś o Rzymiankę , dlatego pomyślałam ,że lubisz tańczyć ......
|
|
Dedykacja dla Bandziorów od kalisonów :) Akurat-Dyskoteka gra http://www.youtube.com/watch?v=y3AIfzqvPXI&feature=related
|
|
ale tu wesoło:) dobra ja spadam na warszawke.... heheheheheeeeee
|
|
dziadka_kalesony już mi dokuczasz, śmiej się, śmiej ... w Rzymiance bywałem parę lat temu, głównie raczej porozmawiać i wypić piwo lub coś mocniejszego, to co , Wy będziecie balować a ja sierota, będę ściany podpierać ?
|
|
robciu Cześć Robcio:) Tylko tam nie wsiąknij w tej warszawce ;)hehe zezowate szczęscie Gdzież bym śmiała Tobie dokuczać , zapraszam ,a Ty kręcisz nosem ;)
|
|
cześć bandziory:-))))) zgłaszam obecność po całym dniu pracy:-))))))))
|
|
dobry wieczór brrrrr ale zimnoooo trzeba uciekać pod koc i jakiś film obejrzeć a później luli w końcu jutro PIĄTEK jupiiiiii ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
hejka megan:-) u mnie postaremu tak jak zapewne u reszty bandy:-))
|
|
|
a jak tam u ciebie megan:-)))???
|
|
Madziara, wróciłam z urlopu, popracowałam i dzis znów zdezerterowałam na przedłużony weekendzik ;) poza tym bez zmian :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
tobie to dobrze a ja jutro pracuje :-(( a jutro będziesz na spotkaniu???
|
|
|
szkoda :-) dobra ja uciekam przytulać poduszke:-) dobrej nocki megan i reszcie:-)
|
|
|
ło cho ho cio tu tak cicho??? ja już e domciu..
|
|
|
ło meg....:)( dopiero ?? o 17tej prawie jezdziłem.. hehehee super..
|
|
Bywa robcio, ja intensywnie popracowałam od poniedziałku do czwartku, ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
no i dobrze trzeba to trzeba co nie??? hmmm.. i co tam u ciebie ciekawego . dawno nic nie pisałaś..
|
|
robcio, powolutku :) Ni ma czasu na bzdetki w tygodniu, jak się chce odpocząć chwile :) noooo ale myśle, że po tym weekendzie pomieszkam w Łomży troszkę ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
no ja myśle że pomieszkasz i nie omieszkasz bande..:) a no to fajnie >:)
|
|
robcio, brakujące płyny w organizmie uzupełnie ;) Tymczasem grzecznie sie pożegnam życząc wszystkim dobrej nocki ;) Przy kawie, ewentualnie przed snem zaglądac będę ;) Dobranoc rob... :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
pa meg..:( :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |