Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rewelacyjny dowcip o kamieniu |
kumpel wlasnie opowiedzial mi rewelacyjny dowcip o kamieniu. ale wy juz moze znacie ten dowcip? piszcie jakie znacie dowcipy o kamieniu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rewelacyjny dowcip o kamieniu |
ja tego nie znam.. opowiedz..???
|
|
|
|
NIECH ŻYJE BIEDRONKA,,,,, NIECH ŻYJE...:)
|
|
|
|
To ja opowiem tenże dowcip: Kamil K. (tez z nazistowskiej fundacji z Leniem w nazwie) podczas sexu: - mmmm - jaką masz gładką skórę ... nie taka jak inne - ze świerzbem i wrzodami - mmmm - jaką masz zgrabną sylwetkę - nie to co inne ważące po 150 kg - mmm jakąż masz jędrną pupkę - zupełnie inną niż te rozwalone porodami tłuste dupska - .. tylko cycki masz trochę małe ... -Ależ Kamilku - odpowiada współseks - ja mam dopiero 12 lat .... i na imię Mogamed... Takie akcje to na plus: http://www.vimeo.com/26759958 http://d4bc3a.mojasonda.pl http://ab5681.mojasonda.pl
|
|
ee tam ten z kamieniem dobry dowcip hahaha ---------------------------------------------
|
|
A co ten dowcip ma wspólnego z kamieniem?
|
|
Dowcip ale nie o kamieniu.. Wchodzi garbaty do pokoju lekarskiego., Lekarz na h,, sie skradasz:)
|
|
Przychodzi do lekarza baba z g.ównem na plecach :) Lekarz pyta . Co pani jest?? FAZAP :):):):)
|
|
Jako ciekawostkę dodam, że w języku francuskim słowo "maruda" można odczytać jako "gówno" .
|
|
jak to jest że wszyscy są dla siebie nie mili ????
|
|
Ostatnio przypomniał mi się o kamieniu... Chodzi spragniony facet po pustyni i szuka wody. Po kilku dniach znajduje studnię. Zagląda - nie widzi dna. Znajduje kamień i rzuca. Słucha - nie ma odgłosu. Potem znajduje większy kamień - tez cisza. Potem taki, że ledwo go dźwignął - i nic. Szuka dalej i znalazł długą szynę kolejową. Wrzuca - słucha i nic... Nagle patrzy biegnie KOZA! Biegnie bardzo szybko - ledwo nogami przebiera i z rozpędu wskakuje prosto do tej studni.... ... Hmmm, no dobra - pomyślał. Odwrócił się i poszedł dalej wody szukać. Po jakimś czasie spotyka w końcu jakiegoś człowieka, który go się pyta czy nie widział KOZY. Nasz bohater powiedział, że widział i że biegła i że wskoczyła... Na co napotkany człowiek mówi: "dziwne, przecież ją do szyny przywiązałem..."
|
|
Trzeba poznać nazwisko przywódcy tych nazioli i wtedy wiadomo czemu ten dowcip jest o kamieniu.
|
|
Najnowocześniejszy Bank świata, super sejf. Właściciele postanowili przetestować zabezpieczenia. W tym celu zaprosili najlepszych złodziei świata z Francji, Stanów, Niemiec i dwóch Polaków - znanych z tego, że ukradli księżyc. Dla każdej ekipy postanowili zgasić światło przed sejfem na pół minuty i jeśli po zapaleniu światła sejf będzie otwarty, ekipa może zabrać jego zawartość. Pierwsi próbują Francuzi, światło się zapala - nie udało się. Drudzy Amerykanie, światło się zapala - nawet sprzętu nie zdążyli wyjąć. Trzeci ruszają Niemcy. Światło się zapala - nic, nie udało się. Kolej na Polaków - światło gaśnie, mija pół minuty, właściciele próbują zapalić światło-nic, próbują po raz kolejny- nic...Z mroku słychać tylko cichy szept...- ***** ... Jarek, mamy tyle kasy na **** ci jeszcze ta żarówka...? Nadzieja jest ryzykiem , które trzeba podjąć....
|
|
Przychodzi Żaba do lekarza Co Pani Jest??? Panie Doktorze Coś Mnie w Stawie J.ebie
|
|
|
Przychodzi grabarz do lekarza - Baba już nie przyjdzie.
|
|
Przychodzi fazap do czeczena i prosi na kolanach : Sprzedaj mi swoja kozę i buty gumowe??:):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |