Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stolarz solidny i niedrogi |
jak w temacie. szukam zakładu stolarskiego, chcę zrobić wyposażenie sypialni. ktoś może kogoś polecić ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stolarz solidny i niedrogi |
w kisielnicy jest wyposażenie. jak ma sie czym)))
|
|
Na ulicy Handlowej jest dobry stolarz. To tam gdzie salon Kia otworzyli
|
|
ja robie solidne meble... a tego z chandlowej to znam HAHAHAHAHAAAAAA....
|
|
Mi teraz Galiński kuchnie zrobił i przedpokój, większych zastrzeżeń nie mam po za tym że miał materiał już a opierdzielał się z robotą. Jak zainteresowany to podaj @ to nr Ci wyśle
|
|
PAN Piotr z Krzewa mialam robioną szafę oraz meble i wyszło tak jak chciałam tanio i solidny pan ale numer gdzieś zgubiłam.
|
|
Pan Waldek Olender na ul.Nowogrodzkiej 58 solidny gość
|
|
interesują mnie komody. jak to cenowo wychodzi. ktoś zna Taraszkowskiego ? znajomy chwalił ...
|
|
Mi polecali kiedyś stolarza na przytulnej/przyjaźni, jakoś tak, nie pamiętam nazwy ulicy ale jedzie się tam partyzantów do końca i w lewo. Stoi tam zawsze czerwone BMW:) Naprawiałem u niego łóżko i trzyma się do dziś:)
|
|
...ja polecam pana Taraszkowskiego z ul.meblowej na fadomie solidny gosc
|
|
Ja polecam zakład stolarski Pana Dariusza Fabisiak ze Śniadowa.Bardzo porządny człowiek,dobry fachowiec.
|
|
Polecam firme Edwal z Konarzyc solidnie i naprawde niedrogo do tego świetny projekt.Jestem bardzo zadowolony .
|
|
Taraszkowski z Fadomu jest ok solidna firma smialo mozna meble zamawiac. jesli chodzi o ceny to wszedzie sa podobne, roznice sa naprawde znikome wez 2-3 stolarzy niech cos zaproponuja i sam zobaczysz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |