Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO KONCERCIE ........... |
NA KAŻDYM KONCERCIE SĄ NIESAMOWICI LUDZIE :) Temat z cyklu : " Ciekawe historie z życia " ;) http://demotywatory.pl/3360444/Przystanek-Woodstock Dzień dobry :) Nareszcie kalesony się wyspały ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO KONCERCIE ........... |
|
witaj kalisonki:-) a już myślałam że dziś nowego tematu niebędzie;-) a tu prosze niespodzianka:-)
|
|
frotka Faktycznie koncert w strugach deszczu , światła i błyskawice na niebie , wrażenia niesamowite :) Szkoda ,że w Łomży nie ma tylu koncertów co na Mazurach ,ale nie można ograniczać się do Łomży ,jak ktoś chce przeżyć coś elektryzującego pojedzie chociażby na koniec świata ;) robcio & madziara & biess(pieczny) & *SUN* Witajcie :):):):)
|
|
słońce a co u mnie stara bieda dobrze że niema nowej:-) no i ja mam nadzieje że to plotki są z tą jesienią :-) dobrego lata jeszcze takiego niebyło albo zimno albo deszczowo:-)
|
|
madziara Dzień dobry :) Właściwie to zastanawiałam się czy zakładać nawy temat ,chciałam kontynuować wczorajszy ,ale tradycji musi stać się zadość ;) hehe
|
|
kalisonki właśnie trzeba trzymać się tradycji:-) to podstawa udanych świąt:-)
|
|
robcio Masz rację ,piękny poranek ,aż miło wstać :) *SUN* Cześć :):):) Zapowiadali deszczowy tydzień ,a tu taka niespodzianka .....SŁOŃCE :):):)
|
|
madziara Coś w tym jest ,tradycję trzeba kontynuować :) Miło dzień zacząć witając się z Wami :):):)
|
|
niema jak to banda:-) mi też jest miło się z tobą witać no i z resztą oczywiście też:-))))))))
|
|
madziara dokładnie dobrze że niema nowej ;) ja tez mam nadzieje że lato jeszcze przywita nas :) dziadka kalesony no własnie jak wczoraj oglądałam to niby deszcze nadawali ale jak na razie słońce daje rade ;) hehe "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
no niewiecie dziewczyny słońce górą:-))))
|
|
madziara W gromadzie raźniej :) Z Bandą można wszystko ;) *SUN* Już nie wierzę przepowiadaczom pogody ;) haha Słońce niech Nam świeci , nie ma innej opcji ;)
|
|
Czas na kawę i śniadanie ;) MIŁEGO DNIA :):):)
|
|
no laski ja już musze zaraz uciekać:-))))))))) praca czeka na mnie:-((((((( milutkiego dnia bandziory:-))))))))
|
|
Dzień dobry zapracowane Bandziorki :) Wpadłam się przywitać :)
|
|
enya Dzień dobry Enya :):):) Witamy , kto zapracowany to zapracowany , ja się dzisiaj obijam ;) hahaha Muszę zorganizować sobie coś ciekawego na dzisiaj :)
|
|
Lubię ten kawałek HEY , ta wersja z Czesławem Mozilem jest nawet lepsza niż oryginał ;) http://www.youtube.com/watch?v=1c4i-8i0pCw&feature=related
|
|
ja własnie posprzątałam jeszcze młody do spania i relax :D ja kocham tą nute moge 24/7 jej słuchac i żałuje tylko jednego-czemu taka krótka :D http://www.youtube.com/watch?v=fTUa3qP76wk "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Ja też dzisiaj mam porę relaks :) Szkoda ,że nie mogłaś być na koncercie ;)
|
|
|
ale mi się pracować nie chce cholera......
|
|
robciu Rano byłeś bardziej entuzjastycznie nastawiony do słonecznego dnia ;) hehe Urlop by się przydał ;)
|
|
. aj nie chce mi się nic już dosłownie... Nie wiem co się ostatnio że mną dzieje pewnie moje tymczasowe kłopoty.. hmmm....:(
|
|
robciu Robcio będzie dobrze ,kłopoty przejściowe ;)
|
|
mam taką nadzieję chociaż wątpię w że to szybko nastąpi
|
|
robciu Robcio myśl pozytywnie ;) Jak się programujemy pozytywnie i wyobrażamy sobie zadowolonymi i wierzymy w lepsze jutro ,ono szybciej nadchodzi ;)
|
|
hmmm.... Po części masz racje... Aj po co smućić temat
|
|
robciu Nie smuć się ,weź się za robotę ;) Zwiewam
|
|
|
...chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu twojej świadomości bezpowrotnie chciałabym przez judasze oczu twoich łagodnych spojrzeć kto tam? kto jest w środku? http://www.youtube.com/watch?v=vtKTrylho2s&feature=related Fajny kawałek :)
|
|
Dzień Dobry ??? Nie pada ....to chyba tak ;-) P.S. Kalesonki kochane...podesłałam Ci w @ pare fotek z naszego ostatniego wypadu
|
|
lilo Dzień dobry Lilo :):):) Widziałam ,przesłałam dalej , szczególnie jaskółka fajnie wyszła ;) Dziękuję :):):)
|
|
Hej a co tak tu zawiało ciszą...... normalnie jak bym był w kościele :) http://www.youtube.com/watch?v=4vpeFC_6KIg&feature=related
|
|
Wszyscy na mszę wieczorną wyszli:) "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
a wcale bo nie na mszy heheheheheeeee..
|
|
pod kocem przygotowują się do snu :D DOBRANOC ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
biess(pieczny) Kalesonów nie ma to siedzą cicho jak myszy pod miotłą ;) darkwarez Witaj :):) Dawno się nie pokazywałeś ;) Na Mszę w niedzielę ;) robciu Myszy nie ma ,szczyry zezowate szczęście hoduje ;) I sprzedaje maść na szczury za niedrogo;)hahaha *Sun* Dobranoc :) Zimne noce pod kocem ;)
|
|
|
kolejny dzień .. środa poranek , zapewne chłodny poranek. jeszcze nie wychodxiłem z domu. no ale niebawem będzie jak na alasce he he heeee będzie PRZYSTANEK ALASKA... MAM NADZIEJE ŻE TEN DZIEŃ OKAŻE SIĘ DOBRY , WIĘC DZIEŃ DOBRY..:)
|
|
Dzień dobry dzień dobry :) rzeczywiście chłodnawo troszkę :) podobnież od października ma być regularna zima Robciu :)
|
|
o cholera biess to będzie przerąbane jednym słowem mówiąc.. trzeba futra już szykować..
|
|
dzień doberk:-)
|
|
POBUDKA!!!!!
|
|
witam witam :) Miłego Dnia życzę :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |