Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Diody |
Czy w łomży zmieniają gdzieś diody w telefonach ? , byłem w wortelu i nie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Diody |
O w Wortelu niezminiają już ? mój kolega w to sie bawił pewnie ma jeszcze ten sprzent ale zrezygnował chociaż niewiem dlaczego.
|
|
A byłeś w Sympatii lub w Halach ? Tam być może robią, ale nie jestem pewien. ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
A nie taniej kupić nową komórkę? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
On chce tuningować ;-))) Pozdrawiam
|
|
najlepiej to sobie kupić osprzęt do TUNINGU ( i poradnik) na allegro samemu najlepiej sie poduczyć i zrobić :) pozdrawiam
|
|
Widziałem kiedyś na Allegro poradnik + diody + narzędzia a i można czegoś się nauczyć :) Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Kiler masz racje kupi nauczy sie i jescze zarobi :D zmieniając diody innym !
|
|
tommeknet z to odpowiedzio to se możesz sam kupić
|
|
Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-10-05 23:40 A nie taniej kupić nową komórkę? ...czysta analogia: -Czy w Łomży zmieniają gdzieś opony w samochodach? ...nie taniej kupić nową furę?
|
|
no pewnie że opłaca sie kupić nową fure ;D za darmo masz wtedy opony hehe
|
|
"kamilo" - napisz jaki masz model telefonu a chętnie Ci pomoge : jak to jest ? ludzie siedzacy przy papierach mają wiecej papierów w portfelach...
|
|
SIEMENS C65
|
|
Jaki jest powód wymiany tych diód ? Bo wtakim modelu telefonu to raczej diody sa wystarczająco dobre...
|
|
chyba widomo żeby ładniej wyglądał np na niebieskie
|
|
A więc jak zakupisz 10 diód takich kolorów jak sobie zyczysz i dostarczysz te diody w raz z telefonem do mnie, jestem gotów je wymienić. P.S Zanim kupisz skątaktuj sie ze sprzedającym na jakie napiecie są z dopytaniem czy beda pasowały do Twojego modelu telefonu. - Czasami po wymianie diód te modele c65 mają problem z zasiegiem...
|
|
Whatson ma racje sprawdz napiecie i moc, bo pozniej moze byc problem z zasilaniem chociazby.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |