Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży naprawiają radia CB? |
Jak w temacie,byłem dzisiaj w kilku warsztatach ale niestety nikt nie chce podjąć się naprawy. Chodzi o radyjko „Cobra19 Plus” Wiecie może kto naprawia w tej mieścinie takie rzeczy???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży naprawiają radia CB? |
znam jednego pana co sie tym zajmuje wal do mnei na meila to podam Ci kontakt thp18@autograf.pl
|
|
Wawer - byłeś tam naprzeciwko jednostki wojskowej, w tym komisie z napisem "CB Radio"? Jak nie, to jest taka osoba w Internecie, która naprawia radia połowie osób z Polski - wprawdzie sam nie wysyłałem, ale dużo dobrego słyszałem no i pomogła mi naprawić radio "na odległość". :)
|
|
A może na Polowej 19, tam gdzie było kiedyś Biuro Wystaw Artystycznych, a teraz naprawa telefonów.
|
|
wołaj na radiu Binladena - on wielu ludziom pomógł . ŁOMŻA O.K
|
|
Al. Legionów 13
|
|
w124 weź i wołaj jak radio nie działa ;( Antysemitex dzieki za namiary,lada dzien zadzwonie do tego pana i zobaczymy co da sie zrobić.
|
|
wawer sprobuj na ulicy bodojrze radzieckiej :) to jest malą uliczna ktora odchodzi od starego rynku na rogu przy salonie orange i stsach tam napraweiaja rtv kiedys radio cd samochodowe tam nosiłem pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |