Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STARA RZYMIANKA ??? |
Vecchia Romagna vel Stara Rzymianka, co tam teraz jest ? Kiedyś dyskoteka, Music Pub, Caffe Club, klub ... Czy jeszcze istnieje ten lokal ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STARA RZYMIANKA ??? |
A no też się nad tym zastanawiam :) Jakos cicho tam jest od dłuższego czasu :):)
|
|
a tu stara Cyganka:
|
|
aniffd vel thin_lizzy1, marta, ty jesteś chu.. ja warta ! weż ty RASISTO, matole czochraj bobra ! zamów sobie FASZYSTO pięć piw i zamknij ryja, jeban.y fazap wcina się jak brudna - brunatna koszula w dup.ę !
|
|
ponawiam pytanie ... Vecchia Romagna vel Stara Rzymianka, co tam teraz jest ?
|
|
???????????????????????????????????????????????????????????????????? co tam ? chyba coś nowego ?
|
|
toc reklama byla na dole na 4lomza. wczoraj widzialem, w sobote dyska
|
|
trzeba się przejśc i zobaczyc co sie bedzie działo :)
|
|
haha jak dokladnie tu widac kulture tolerancyjnego swiatlego europejczyka jakim jest zezowate buhahah Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tak M@ster to prawda jest reklama na 4lomza .Wczoraj byłam na karaoke sympatycznie było sobie pośpiewać a dzisiaj jest dyska i walka. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |