Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
FRISTAJLA |
KABARET DNO - FRISTAJLA www.youtube.com/watch?v=33wa6ZyOZd8&feature=related Dzień dobry :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: FRISTAJLA |
|
witam i o samo poczucie dziś zapytam;-) hejka kalisonki:-)
|
|
madziara Witaj Madziara :):) Czuję się świetnie ,miło ,że pytasz :) A co u Ciebie ?
|
|
a no u mnie ok;-) dziś ostatni dzień pracy i weekend hurrraaaa:-)
|
|
madziara Weekend , to to ,co tygrysy lubią najbardziej ;) hehehe Oczywiście widzimy się dzisiaj ;)
|
|
|
no jasne że się widzimy:-) niema to tamto:-) a do której będzie ten kabaret kalisonki? wiesz może.
|
|
madziara Zaczyna się o 18 ;)
|
|
ok :-)
|
|
|
algeroth Cześć Algi :):) fristajlo ;) hahaha
|
|
algii:-) wybierasz się na kabaret?? czasami ludzie jak się popiją to odstawiają niezły kabaret:-) hehehehehehe
|
|
madziara Nie raz można się napatrzeć na różne kabarety ;) haha Idę, albo nie idę!;) haha http://www.youtube.com/watch?v=6txBnBueWvs
|
|
to na kabret zalecane jest nałożenie kabaretek:-) hehehehehe kupie za niedrogo:-)
|
|
madziara Madziara w takim razie też muszę kupić sobie kabaretki ;) hehe Zbycha nie ma ,to nie ma od kogo kupić za niedrogo ;)
|
|
wiesz kalisonki ja mam ale różowe to za bardzo będe wyróżniać się w tłumie a przecież to kabaret jest głowną gwiazdą wieczoru:-) hahhhahahahaha
|
|
Faktycznie trochę będą razić po oczach ;)hahahaha Ja się dzisiaj poopalam przez siatkę w ogrodzeniu ,będą naturalne kabaretki ;) hehe
|
|
|
kalisonki będziesz miała orginalne kabaretki za niedrogo:-) hahahahahaha ja za 10 min uciekam do pracy więc zawczasu napisze miłego dnia bandziory:-) spotkamy się póżniej na żywo:-)
|
|
madziara Do zobaczenia :) 100mph O to chodzi ? Rakamakafon Friskajla http://www.youtube.com/watch?v=m4qBPtuk630
|
|
Dobry dzień :) Mamy piątek aaaaaaaaaaa :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
... dziewczyny, kupcie kabaretki w spray-u i najlepiej koloru lilaróż !
|
|
ja tam wolę seledynowe ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* & zezowate szczęscie Witajcie :) zezowate szczęscie Lira -róż,trochę niemodnym, ale cóż ,niech będzie ;) hehe *SUN* Kalesony też lubią kolor seledynowy :)
|
|
ja mam paznokietki na owy kolor pomalowane dziś hehehe będę z daleka świecić ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Cały czas nam świecisz Słońce :) Zobaczę Ciebie z daleka ,poznam po paznokciach ;) hehe
|
|
a mnie po czym poznasz.? Dzień dobry wszystkim:)
|
|
robciu z całym szacunkiem, ... po BERECIE !
|
|
robciu Dzień dobry Robcio :) Jak w swojej czapce przyjdziesz to poznam ;) hehe
|
|
zezowate szczęscie Niewiele się pomyliłeś ;) haha Robcio ma ulubioną czapkę :)
|
|
czapkę zakładam jak jest weekend f1 a tak na codziennie nie chodzę... Więc nie wiem jak mnie poznasz.?:)
|
|
robciu Wiem Robcio ,czapka przeważnie tylko w niedzielę zakładasz :) Robcio dzisiaj ,jak by nie było po południo początek weekendu ;) Mam przecież zdjęcie w tej czapce ,sam mi robiłeś :)
|
|
bo ty jesteś wyjątkowa :) tylko twoje zdjęcie wyszło inne nie wyszły he he he:)
|
|
robcio Naprawdę nie wyszły ??,prawie wszystkim robiłeś ;) hehe
|
|
naprawę tylko twoje..:) i co ty na to.? Kaleson.?
|
|
robciu A ja na to jak na lato ;) hahaha Jako jedyna z Bandy , mam zdjęcie w wyjątkowej czapce :)
|
|
ja nawet nie widziałam tej czapki :D siema robciu :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* Sun jeszcze będzie okazja zobaczyć ;)
|
|
|
Dzien Dobry Bandziory :-) .....już się za Wami okrutnie stęskniłam ....zatem i ja biegne po siatkę ...aby opalić swoje ciało w deseń pasujący na dzisiejszą imprezkę ....wszak nie co dziennie goszczą u nas kabarety;-) Praca uszlachetnia ....... lenistwo uszczęśliwia . Mam zamiar być szczęśliwa przez cały weekend;-) i jeszcze dowcip na dobry początek dnia : Leci bocian i nagle doznaje orgazmu...... znacie to ....???? NIE !!!! To szkoda - bo to zaj....ste uczucie .....;-)
|
|
lilo buhehehehe dobre z tym bocianem ;D witaj kochana i miłego dnia "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*Sun* jak miło Cię czytać ....a jeszcze milej byłoby Cię zobaczyć dziś. Have a nice weekend;-)
|
|
lilo Dzień dobry :):) Kalesony też się za Tobą stęskniły ;) Dobre o tym bocianie ;) hahahaha
|
|
Kalesonki :] .... już mi się gęba cieszy ..... bo wiem , że się spotkamy dziś .... A zatem do zobaczenia All......;-)
|
|
lilo DO ZOBACZENIA :)
|
|
Dobry wieczór :) Prawdopodobnie echo mi odpowie, banditeny na walnym ? ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
balują jak zwykle :-) myślała że i ja się dziś załapie na troche ale niania mi zabłądziła więc tylko byłam na kabarecie
|
|
żle niepowiem o kabarecie bo fajnie było uśmiałam się
|
|
Bywa madziara... Zmykam polować na komary, deczko ich tu wpadło ;)) Dobrej nocki życzę i takie tam..... http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
dzięki megan i miłego łapania komarów tłucz niepatrz na nic dobrej nocki megan:-)
|
|
Kalisonki, Algi, Maruda...przepraszam. Musialam... "Gdy emocje już opadną Jak po wielkiej bitwie kurz Gdy nie można mocą żadną Wykrzyczanych cofnąć słów Czy w milczeniu białych haniebnych flag Zejść z barykady Czy podobnym być do skały Posypując solą ból Jak posag pychy samotnie stać..." Do zobaczenia jutro...a właściwie dzisiaj
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |