poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SNOOKER

ostatnio dowiedziałem się że w Ostrołęce mają SNOOKERA, a w łomży jest jakiś?? bo by sobie człowiek pograł :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SNOOKER

w klipe sobie pograj lepiej :)
Kondyszkę podciągniesz :):):)

ja mysle ze po powinien znalesc sie i tak ze w lomzy np w piwiarni razem ze zwyklym bilardem 9stopowym

w Łomży niestety nie ma normalnego snookera. Tym bardziej zachęcamy potencjalnych właścicieli nowych knajp łomżyńskich do zainteresowania się tym tematem bo zdecydowanie przydało by się takie miejsce.

blueline12 idź do Warki i zrób eksperyment; zmierz krokami odstęp pomiędzy filarami podtrzymującymi strop. Teraz dla Twojej wiedzy; wielkość stołu do snookera 178x356 cm, niezbędna powierzchnia pomieszczenia do swobodnej gry 468x646 cm.

Problem braku stołu do snookera w Łomży wynika raczej z czystej kalkulacji właścicieli klubów, przeciętny stół snooker-owy kosztuje prawie tyle co dwa stoły 9 ft. i zajmuje niemal dwa razy taką powierzchnię lokalu. Co za tym idzie cena godziny gry na stole do snookera musiałaby kosztować dwukrotnie więcej niż na stole 9 ft. Przy naszych łomżyńskich warunkach to 24-28 zł. Wystarczy obejść kluby w naszym mieście i zobaczyć jakie jest zainteresowanie bilardem aby zrozumieć dlaczego długo jeszcze nie powstanie prawdziwy klub snooker-owy.

wiesz co ci powiem byleś kiedy w awansie na gorze po pierwsze o snookrze mam większe pojecie niz ci sie zdaje jedz sobie do białego i zobacz jak stoją stoły do snookera wiec mi nie ******* w białym ceny są od 15 do 18 zł za godzine kolezko a jeśli chodzi o interesowanie się bilardem jest jakie jest bo nikt go kur nie promuje a widzie ze przeczytałes dane z google bo stoły są 11ft 10ft 12ft awans na gorze niema asz tylu belek tak jak na dole są dołożone bo to jest idioto wystrój i w czystej kalkulacji h.. wiesz o snookerze :)pozdro

Przepraszam najmocniej. Nie dość, że masz pojęcie o snookerze to nawet stół widziałeś na własne oczy. Godne podziwu.

PS: Byłem w Awansie na górze, wejdzie tam stół do snookera, tylko trzeba go postawić w poprzek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org