Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SNOOKER |
ostatnio dowiedziałem się że w Ostrołęce mają SNOOKERA, a w łomży jest jakiś?? bo by sobie człowiek pograł :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SNOOKER |
w klipe sobie pograj lepiej :) Kondyszkę podciągniesz :):):)
|
|
ja mysle ze po powinien znalesc sie i tak ze w lomzy np w piwiarni razem ze zwyklym bilardem 9stopowym
|
|
w Łomży niestety nie ma normalnego snookera. Tym bardziej zachęcamy potencjalnych właścicieli nowych knajp łomżyńskich do zainteresowania się tym tematem bo zdecydowanie przydało by się takie miejsce.
|
|
blueline12 idź do Warki i zrób eksperyment; zmierz krokami odstęp pomiędzy filarami podtrzymującymi strop. Teraz dla Twojej wiedzy; wielkość stołu do snookera 178x356 cm, niezbędna powierzchnia pomieszczenia do swobodnej gry 468x646 cm. Problem braku stołu do snookera w Łomży wynika raczej z czystej kalkulacji właścicieli klubów, przeciętny stół snooker-owy kosztuje prawie tyle co dwa stoły 9 ft. i zajmuje niemal dwa razy taką powierzchnię lokalu. Co za tym idzie cena godziny gry na stole do snookera musiałaby kosztować dwukrotnie więcej niż na stole 9 ft. Przy naszych łomżyńskich warunkach to 24-28 zł. Wystarczy obejść kluby w naszym mieście i zobaczyć jakie jest zainteresowanie bilardem aby zrozumieć dlaczego długo jeszcze nie powstanie prawdziwy klub snooker-owy.
|
|
wiesz co ci powiem byleś kiedy w awansie na gorze po pierwsze o snookrze mam większe pojecie niz ci sie zdaje jedz sobie do białego i zobacz jak stoją stoły do snookera wiec mi nie ******* w białym ceny są od 15 do 18 zł za godzine kolezko a jeśli chodzi o interesowanie się bilardem jest jakie jest bo nikt go kur nie promuje a widzie ze przeczytałes dane z google bo stoły są 11ft 10ft 12ft awans na gorze niema asz tylu belek tak jak na dole są dołożone bo to jest idioto wystrój i w czystej kalkulacji h.. wiesz o snookerze :)pozdro
|
|
Przepraszam najmocniej. Nie dość, że masz pojęcie o snookerze to nawet stół widziałeś na własne oczy. Godne podziwu. PS: Byłem w Awansie na górze, wejdzie tam stół do snookera, tylko trzeba go postawić w poprzek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |