Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MÓW MI DOBRZE ,DOBRZE MI MÓW |
Mów mi dobrze Dobrze mi mów Łaskocz czule Warkoczem ciepłych słów Wilgotnym szeptem przytul mnie I mów mi dobrze Nie mów mi źle.... Bo ja na złe Bo ja na złe Reaguję źle I kurczę się, w sobie zamykam I kurczę się, w sobie zamykam http://www.youtube.com/watch?v=2zahfPA96BI&feature=related WITAJCIE :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MÓW MI DOBRZE ,DOBRZE MI MÓW |
Witaj kalesony :) jak dzis główka? bo moja mi pęka heheh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
robciu & madziara & SUN Dzień dobry :):) *SUN* Lepiej unikać takich agresywnych kobiet ;) hehe robciu Lato jest ,trzeba trochę wyjść z domu ,nie samym komputerem człowiek żyje ;) madziara Już szał minął ,niektórzy powyjeżdżali przecież na urlopy ,wrócą ;)
|
|
tak mi dobrze tak mi mów!!!! witaj kalisonki:-) no i miłego dzionka bo ja zaraz uciekam:-)
|
|
*Sun* Cześć Sun :):) Wstałam niedawno ,głowa ok :) Ciebie dzisiaj dopadła migrena , od razu weź coś bo później jak ból się nasili to nic nie pomaga , coś przeciwbólowego i położyć się na trochę trzeba ,mi przeszło wczoraj ;)
|
|
madziara Witaj Madziara :) O wiele lepiej jak ktoś dobrze mówi ;) Miłego dnia Madziara :):)
|
|
ja zawsze staram się dobrze mówić hehehehe
|
|
madziara I za to Ciebie lubię :)
|
|
dzięki kalisonki:-))nawzajem:-)) jak to dobrze jak ktoś mnie lubi:-)
|
|
madziara Cała Banda Ciebie lubi :):):) Będą długie zimowe wieczory to będziemy sobie pisać ,teraz trzeba trochę korzystać z lata ;)
|
|
nommm masz racje dobra ja uciekam:-) narrrrrrrrraaaaaaaa laski
|
|
oooo witam:) a co tak rozmawiacie.? Buziaki dziewczyny:):-) he he he he
|
|
o nasz lovelas i całuśnik hehe :D siemasz robciu kalesoniki właśnie byłam na małym spacerku i powiem Ci że w miarę przeszło tyle że to nie ból migrenowy hehehe ;))) ten ból występuje razem z kacem i innymi dziwnymi rzeczami :D madziara miłego dnia :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
robciu Cześć Robcio :) Tak sobie gadamy ;) hehe Dzięki za buziaki wirtualne ;) *Sun* Spacer pomaga widać na inne bolączki ;)hehe Ja miewam migrenowe bóle ,ale dzisiaj dobrze się czuję :)
|
|
dziadka_kalesony i wszystko jasne ! jednym słowem chcesz żeby ktoś Ci " zrobił dobrze", słusznie bo to recepta na wszelkie bóle, migreny i inne bolączki - dwa , trzy zabiegi dziennie i życie od razu nabiera sensu, ... tak mi dobrze, tak mi rób ...
|
|
zezowate szczęscie hmmm...coś w tym jest ....
|
|
he he he heeeeeee.. ja cię , no nie mogę no...:)
|
|
robciu No co ? ;) hahaha
|
|
a nic kalesonko..:) hahahahaaa.. :)
|
|
chwila która trwa może być najlepszą z twoich chwil.... :) co tam ciekawego???? kalesonko:)
|
|
robciu Właśnie wróciłam ze sklepu i biegałam po mieście ;) hehe
|
|
a co ciekawego kupiłaś??? naleśniki dziś robisz na kolacje??? :) a ja po pracy się dżemuje..... hahahhhaaaaaa
|
|
Hej wam''' co tam u was ciekawego? ja też już po pracy. widzę że tu u was fajnie jest , tak miło. :-) pozdro
|
|
robciu Takie tam potrzebne rzeczy do domu ;) Coś tam się zrobi na kolację ,nie wiem jeszcze i tak nie wiele jem ;) hehe Ja się Psychodancinguje ;) haha czupa kabra Witaj Czupa Kabra :) Jesteśmy miłymi ludźmi ,zawsze jest miło i fajnie ;)
|
|
o no to fajnie. a tego.? mogę tu zostać? jakieś wpisowe się płaci? pozdro
|
|
|
kalesonku..:) ale za to ja jem dosyć sporawo..:) zapraszasz mnie na kolacje? ma się rozumieć? :-) siema cupa kabra ..... co tam ciekawego?
|
|
czupa kabra Czupa Kabra oczywiście ,że możesz zostać pod warunkiem ,że nie pożresz Bandy ;) hehe Pomyślimy nad wpisowym ;) Zwołam Naradę , będziemy głosować na spotkaniu ;)
|
|
siema robciu a nic tam po staremu coś tam zaraz się wymyśli. dziadka kalesony? fajne te nuty. pozdro
|
|
siema robciu a nic tam po staremu coś tam zaraz się wymyśli. dziadka kalesony? fajne te nuty. pozdro
|
|
czupa kabra Fajne ,fajne ....słucham sobie właśnie :)
|
|
|
ja zazwyczaj nie zzjadam pięknych kobiet, więc bez obawy z mojej strony. przyszed bym jak by co to najedzony. pozdro
|
|
Mów mi dobrze Dobrze mi mów Łaskocz czule Warkoczem ciepłych słów Wilgotnym szeptem przytul mnie I mów mi dobrze Nie mów mi źle.... pozwoliłem sobie skopiować pare tych słow , to tak dla relaxu wciągneły mnie te twoje nutki kalesonku :) cupa cabra?? ty nie pożeraj mi kalesona lepiej! no no
|
|
Elou :) Melduję come back home i pełną gotowość do rozpoczęcia weekendu :)
|
|
o takiej to dobrze... :) siema enya :)
|
|
siemka robciu :)
|
|
hallo, was gut? enya :) wie war es? und so überhaupt ist, wo Sie gewesen sein?
|
|
Nie no proszę Cię...tylko nie po takiemu :)
|
|
buona e giusta in questa lingua? italiana può essere? enya :-)
|
|
a idę komara dusić.. dobrych milusich snów.... :) kaleson Paaaaa :) i wszystkim Paaaa........
|
|
|
i znów pustki łeee chyba jakies spotkanko macie coo bo widziałam kalesony pod Ratuszem ;) a ja biedna sama na "posterunku" buu :( "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Kochana ... ... Szeptem do mnie mów, mów szeptem, By nikt obcy twoich słów nie słyszał I niech zamknie się nad nami cisza, w której już nie trzeba będzie wcale słów ... tak mi dobrze, tak mi rób ...
|
|
ło jej jak romantycznie ;D ale co z tego jak dalej sama tu jestem łeee :( i na dodatek humor do 4 liter :( eh "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dobranoc... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
enya Witaj Enya :):) Gotowość do rozpoczęcia weekendu odnotowana ;) maegan Dobry wieczór i kolorowych snów ;) Mam nadzieję ,że udany masz urlop :) *Sun* Sun spotkanie jutro ,tylko kalesony się tam kręciły ;) zezowate szczęscie Zezowate Szczęście Ty tez zgłaszasz się do castingu na Body Garda kalesonów dziadkowych ? ;)
|
|
nie dziękuję , ja sam szukam Body Garda , żeby mnie chronił przed samym sobą , ... strach się bać !
|
|
zezowate szczęscie Przecież to my jesteśmy odpowiedzialni za samych siebie , chcemy dla siebie dobrze ;) Ty nie ?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |