Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czerniawski: „ czystek nie obiecywałem” |
A SZKODA!! ,wielka szkoda! -sitwa no tak kolesie,kolesie,jeszcze raz kolesie, Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czerniawski: „ czystek nie obiecywałem” |
alibaba ta co się nie załapała na układ i teraz dupą szczeka
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 02-08-11 19:02 hehehhehehheee msz racje.. a teraz pśioczy na wszystkich.. spadówa na polityczny!! pozdro
|
|
Niech szczeka czym chce ,,szczęśliwy zezie'', okoliczne województwa się śmieją co tu się wyprawia.
|
|
Dajcie mu chociaż częściowo porządki po poprzednikach porobić. Ogranąć to na pewno nie jest łatwo. Ale przynajmniej próbuje i za to mu chwała. Powodzenia Panie Czerniawski - walka z "samymi swoimi" bywa - jak się łatwo domyślić - ciężka"!!!
|
|
Jak On ratusza nie może ogarnąć od kilku miesięcy, to na co mają liczyć mieszkańcy Łomży? Niech może zmieni trasę dojazdu do ratusza, bo ja czasami rano tamtędy przejeżdżam i widzę tłumy bezrobotnych mających kłopoty z dostaniem się do Urzędu Pracy w celu rejestracji. Czy to jest podejście do sprawy, żeby zreorganizować zatrudnienie w UP, to i bezrobocie spadnie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |