Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jm ellegance |
witam.często pojawiają się ogłoszenia w/w firmy w dziale praca.o co tam chodzi?castingi robią czy zbyt duże wymagania?proszę o wypowiedzi ludzi znających tę firmę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jm ellegance |
zostawie to bez komentarza................
|
|
tej firmy nie polecam, domyśl się czemu jest cały czas ogłoszenie ze zatrudni? dlatego bo nikt tam nie może wytrzymać nawet pewnie 2 tygodni, szef tej firmy jest nie poważny!!!!!!!
|
|
właściciel zatrudnia tylko panie....Powinien dostac jakaś kare za dyskryminację na pkt płci. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Zgadzam się z bilongo. Nie poważny to mało powiedziane ... wystarczy zwrócić uwagę na ubiór co niektorych młodych pań w tej firmie ... to o czymś świadczy Ele
|
|
wiem bo tam pracowałam sama , szkoda tylko że nie posłuchałam się koleżanek i straciłam tylko miesiąc czasu, nie wiem w ogóle jak ta firma funkcjonuje jeszcze, ze tam w ogóle ludzie chcą pracować , a pracują pewnie bo biednie jest na rynku pracy tak to dawno by się pozwalniali
|
|
A co to? Gdzie to? Szef zbok? :)
|
|
W nazwie firmy są inicjały szefa , a człowiek to w Łomży baaardzo znany.
|
|
Zbyt pochopnie oceniacie ludzi :P
|
|
Nie chodz tam!!!ten pan zaproponowal mi 7zl/h za tlumaczenia z jezyka obcego,po minucie tzw. rozmowy kwalifikacyjnej walil juz mi per "ty", a nastolatka nie jestem,naturalnie nie omieszkal rzucic kilku prostackich "zarcikow".ogolnie uroczy koles,odpusc sobie
|
|
byłam dziś na rozmowie, niby źle nie było, ale wymagał biegłego j. angielskiego do tłumaczenia korespondencji... hehe... gdybym wiedziała że taki niski jest nie zakładałabym obcasów :P taka moja mała dygresja
|
|
Wczoraj dodał ogłoszenie. Minęło pięć lat a on szuka i szuka i znaleźć nie może.
|
|
Najwyrazniej szuka w ***** mózgu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |