Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pszczoły osy itp |
Chciałam się dowiedzieć czy na innych osiedlach w Łomży także jest plaga os i pszczół ja mieszkam kolo centrum 4 plus i jest ich zatrzęsienie. Nie można spokojnie wyjść na dwór.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pszczoły osy itp |
u Mnie też są ;(
|
|
u nas też!!!
|
|
SĄ WSZĘDZIE ! Ale mówią żeby nie zabijać bo bez nich wyginiemy.
|
|
są. Przybyły do miasta. Ciekawe czemu?
|
|
My ich zabijać nie możemy ale one gryźć nas mogą. Osy z czymś się zmutowały bo takie dziwne jakieś
|
|
Wczoraj pszczoła użądliła moją półtora roczną córkę. Okazało się, że jest uczulona :(. . Żadne preparaty od tych owadów nawet z apteki nie skutkują :(
|
|
U mnie też są :/ Są wszędzie !!! W dzień osy, pszczoły a w nocy komary !!!! Udręka ...
|
|
to nic, ale nadchodzi plaga owsików ! ... zaciskać dupy !
|
|
pszczoly osy? ja mam muche w samochodzie od tygodnia nie chce wyleciec wylecaiala trzymala sie szyby wleciala druga strona od pasazera
|
|
i dalej jest
|
|
A jaka mucha opuści taki smród wożący zepsute mięso, wcale się nie dziwię, że się trzyma szyby, heheheh.
|
|
zepsute mieso? obrzydliwe mieso co to za sklep? moze ta mucha dmuchala sie z pawlem z navary?hehehe
|
|
Jaki klient taki towar, może zamawiaj zakupy spożywcze przez neta, hehehe
|
|
do p..............................ty pewnie tam codziennie kupujesz mieso................. hehheheheh
|
|
a ta napoletanka miala fartuch jbb fuj
|
|
Toć ja podobno burak, więc na własnym podwórku poszukam świeżych artykułów do spożycia, a resztkami niech się karmią takie ,,nie dopady'' jak ty.
|
|
przeciez to jbb odpady? pewnie sam jesz odpady
|
|
nie widzialam cie ale po tym co piszesz nie wydajesz mi sie byc przystojny
|
|
teraz omijam wszystkie miesne pi.....e takie jedzenie
|
|
a wyobraz sobie co musi byc w tych kebabach?jeszcze gorzej
|
|
normalnie smrod nie mieso i dobrze ze nie zjadlam
|
|
3 rzeczy kupilam 3!!!!!!!!!!!! rozne wszystko w smietniku
|
|
Przerzuć się na kalafiory, to zdrowsza będziesz i może ten groszek w mózgu zacznie trochę funkcjonować :)
|
|
a ty przerzuc sie na pawla z navary.bo jestes taki jak on:D brzydal. ty rozkazujesz mi? heheheheheheheheheehhehehehehehehehehe.DOBRE:D
|
|
tobie nic nie funkcjonuje buraku
|
|
blackrose_xxx ( a ty to wszędzie musis swoj nos wtrącic??? Autor: nie_nie (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 02-08-11 18:18 Wczoraj pszczoła użądliła moją półtora roczną córkę. Okazało się, że jest uczulona :(. . Żadne preparaty od tych owadów nawet z apteki nie skutkują :( wiesz co dobre na te zmutowane coś tam jest dobre??? zimne okłady więcej to nic nie pomaga..:)
|
|
Nie każdy kto ma kasę, musi nie mieć urody, bo to jak ruletka, heheheh.
|
|
Rob..., ja dziś 2 zabiłam, bo pies próbował je wytępić i sam się zastanawiam, czy to klęska upraw, że do miast przychodzą?
|
|
Suka zabiła jedną, a pies gonił drugą, nawet przez klimatyzator wchodzą.
|
|
apokalipsa.. Pierekaczewnik to tak samo jak blackrose_xxx ( nie wytępisz,, heheheheehheheheheeh
|
|
ale to prawda, co ktoś tu napisał, ja nie wiedziałem, czy to pszczółka, czy osa, a że tego wiatrak nie posiekał, to też zastanawiające, muszą byś bardzo wysportowane:)
|
|
p................ty masz urode c.w.e.la.
|
|
no one są wszędzie i to poważne jest
|
|
Bo muchy przewaznie extra trzymaja sie gowna, wiec sie nie dziw ze z toba jezdzi!
|
|
a jaką urodę ma cwel, *****, bo mi zwierzątko nieurodziwe obrazisz?
|
|
siwy siwy pawel z navary ma urode c.w.e.l.a. na ryju ma s.t.o.l.e.c. nie zdazyl sie umyc po pobycie w czerwonym borze jak wyszedl do mnie:to byla przygoda a policjanci do mnie:przygoda tak mowil? on jest c.w.e.l
|
|
"Zdarza się, że osy jedzą sfermentowane owoce – stają się wówczas bardzo agresywne. Najczęściej jednak nieprowokowane nie atakują. Panuje opinia, że jaskrawy kolor lub słodki zapach może sprowokować je do ataku" Mini
|
|
Pszczoły nigdy nie atakują, to o czym piszemy to nie były pszczoły, to dziwne osy, jak w filmach Hiczkoka:)
|
|
a ja mysle ,ze takie podobne do os-to owady z rodziny muchowek,a dokladnie to chyba muchowka bzyg. one wygladaja tak jak osy ,ale nimi nie sa-i choc nie zadla, to sa uciazliwe.siadaja na wszystko i wszystkich. na poczatku lipca bylam kilka dni poza lomza i tam tez bylo ich mnostwo-siadaly na rece,nogi,ale nic nie robily,a jak sie je odgonilo-to za chwile znowu siadaly. ale ani razu nie byly agresywne. po powrocie do domu szukalam na necie i ta muchowka bzyg wyglada tak jak te mini osy. ale moze to cos innego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |