Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kiedy to bedize w tv ? |
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=5467 kiedy bedzie emisja tego programu w TV wie ktos?? Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kiedy to bedize w tv ? |
Emisję programu wstępnie zaplanowano na koniec października Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Tak niedługo siakoś czyli.
|
|
Pod koniec października bodajże na tv4
|
|
ptysiu po kiego &*%$# się odzywasz??? Do &^%$# nędzy tam wyraźnie jest napisane kiedy ma być. Ty urodziłeś się taki głupi?
|
|
ptyś przeproś Pana :P Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Za każdym razem *&%$#@ dostaje gdy przeglądając forum trafię na post ptysia. Nie ja jeden z resztą. Może on to specjalnie robi?
|
|
Ptysiu jest baardzo inteligęętny więc łapiecie sie na jego haczyki buraczki jedne :D
|
|
No co Guti^Jeres sie pyta to ja odpowiadam chyba proste
|
|
To... to zwykły matoł jest:)
|
|
sura, ale kto ?
|
|
no ja byłbym bardzio wdzięczny zeby ktos to zgral na kompa i opublikowal na necie:P bigi2004
|
|
Co zgrał na kompa i opublikował? Te komentarze Ptysia??? ______________________________________-- ... & vice versa!
|
|
nie ;D tą drogówke więc kto ma karte telewizyjną bądź inną opcje niech zgra program i niech udostepni na jakimś ftp-ku najlepiej zeby były dwie osoby jedna żeby skołowała ten odcinek druga udostępniła serwerek pozdrawiam
|
|
i w sumie nikt nie wie kiedy :) ja to nie ogladam ale z lomzy bym obejrzal a moze mnie zlapia jeszcze :P Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
byla emisja w niedziele 13.11.2005 o 22 jakos tak ale bedzie powtorka 15.11.2005 o godiznie 23 na TV 4 :) Tylko Bóg moze mnie sadzic…
|
|
Dzięki za info. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |