Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"W Jeziorku woda zanieczyszczona bakteriami coli." |
Może ktoś z obsługi tego wodociągu poinformował by użytkowników czy woda już się nadaje do użytku. Najlepiej naje**ć chloru i sprawa załatwiona.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "W Jeziorku woda zanieczyszczona bakteriami coli." |
tak to jest z informacją w naszym mieści. też wczoraj wieczorem poczułam dziwną chlorowaną woń wody i skojarzyłam z artykułem na 4lomza. bodajże w zeszłym roku była podobna sytuacja, ehh ... szkoda słów
|
|
a wiecie skąd sie to bierze... był kiedyś wątek na temat wylewania szamb na pola... tylko dopóki nic się nie działo nikogo to nie obchodziło..... a to po prostu przenika to wód, które pijemy.... NO I MAMY EFEKT... :-) ale przecież lepiej udawać ,ze nic się złego nie dzieje... ( niedawno, też był artykuł o naszych bakteryjkach pod Kolnem )
|
|
Autor: _piotr_ (---.93.techtel.pl) Data: 02-08-11 10:37 i tu się z tobą zgodzę wielcy rolnicy (biznesmeni) leja gnojowice na pola przekraczając limity i wszelkie normy a to wszystko spływa bo w ziemie nie da rady już wsiąkać Hans Kloss to wszystkich szpiegów boss.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |