Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PÓJDĘ BOSO |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PÓJDĘ BOSO |
o już nie spi:) witam... Coś ty taką nerwowa z samego rana.?
|
|
Witaj Robciu :):) Wydaje się tobie Robcio ,nie nerwowa ;) W pracy już jesteś ?
|
|
tak w pracy kaleson:) a co tam.?
|
|
witajcie:-) no boso niepójde ale siedze bez obuwia hehehe
|
|
madziara Widzitaj Madziara :):) Ja też bez obuwia siedzę ;) haha Kiedyś tańczyliśmy boso z dziewczynami ;)
|
|
Witaj Madziara :) wczoraj słuchałam tej nuty ,spodobała mi się :):)
|
|
kalisonki:-) ja to zazwyczaj jak ide na balety to zakładam wygodne obuwie:-) to miałyście napewno czyste stopy po tańcach na boso hehehehe:-)
|
|
madziara Czyste to one nie były ;) hahaha
|
|
no napewno a gdzie tak tańcowałyście??
|
|
madziara Lubisz kabarety ? 5 sierpnia w piątek wracają Łomżyńskie Wieczory Kabaretowe będzie Kabaret LIMO ,zaczyna się o 18 na Starym Rynku
|
|
madziara Tam gdzie ostatnio ,ale to już było jakiś czas temu ;)
|
|
dobrze wiedzieć pójde się pośmiać o ile będzie coś śmiesznego a ty idziesz??
|
|
Chodzenie boso? ... najlepiej po rozżarzonych węglach ... ... ponoć ... Chodzenie boso po rozżarzonych węglach jest znakomitym treningiem motywacyjnym i integrującym, szczególnie pomocnym w wyrabianiu kompetencji przydatnych w zarządzaniu kryzysowym. Kompetencje te to umiejętność pokonywania stresu i pokonywania barier lękowych w ekstremalnych warunkach psychicznych. Niesamowita i groźna na pozór sceneria doświadczenia sprawia, że staje się ono niezapomnianym przeżyciem, mającym duże znaczenie w procesie nabywania umiejętności korzystania z posiadanego, a nie zawsze uświadamianego potencjału psychicznego. miłego dnia
|
|
aha już teraz kładziecie wygodne obuwie :-) żałuje że ostatnio niewziełam aparatu nadrobie to następnym razem:-) bo naszego fotografa"marude"gdzieś wcieło
|
|
robciu Sorry nie zauważyłam ,że pisałeś ;) Kabaret Limo w piątek ,możecie przyjść z osobą towarzyszącą ,godzina wczesna ;) madziara W tamtym roku byłam na wszystkich , w piątek również się wybieram :)
|
|
antek Witaj Antek :) Wolę tańczyć boso :) Po trawie ,po piasku przyjemnie chodzić boso :) Raczej nie będę próbować chodzić boso po rozżarzonych węglach ;)
|
|
kalisonki:-) tak tak wezme osobe towarzyszącą pod warunkiem jeśli oporów niebędzie stawiała heehe:-) bo różnie z tą moją osobą bywa:-)
|
|
madziara Faktycznie ,nie mieliśmy aparatu ostatnio .Następnym razem mam nadzieję ,że będziesz mogła przyjść na dłużej i zrobimy fajne fotki :)
|
|
madziara Charakterek ma ta osóbka widzę ;) hehe Zawsze są jakieś atrakcje , na pewno jakoś przekonasz ;)
|
|
kalesonki:-) postaram się być następnym razem dłużej:-)szkoda przegapiać takie imprezy a co do tej osóbki damy rade:-)
|
|
dzień dobry .. Widzę że tu wesoło jest.. pozdro
|
|
cześć;-) czupa czups:-)
|
|
czupa kabra Dzień dobry :) Czupa Kabra , widziałam pisałeś we wczorajszym temacie ,ale mnie nie było ;) Jest wesoło, ponieważ lubimy żartować ;)
|
|
Zakopower zrobił genialną piosenkę, ale bardzo smutną wbrew pozorom....
|
|
Brzeczyszczykiewicz Witam :) Zgadzam się z Tobą jest genialna ,faktycznie smutna ....mówi o tym ,że kiedyś Wszyscy pójdziemy boso na drugą stronę ....
|
|
czupa kabra Słyszałam ,że czupakabra to o bestia grasująca w Jastrzębskich lasach , mam nadzieję ,że nic nam z Twojej strony nie grozi ;)
|
|
kalisonki:-) nie bój się ja sama w strachu:-) heheeheehe
|
|
madziara Madziara chyba ,że ta czypakabra oswojona ,to się nie boję ;) haha
|
|
kalisonki:-) oswojona jak mało która :-) chyba:-)hehehehe
|
|
madziara Tak myślę ,że oswojona ,wydaje się nawet miła ;) hehe
|
|
kalisonki:-) ale gdzieś wcieło te czupa czups:-) a może nas się wystraszyło to coś a nie my tego czegoś:-)
|
|
nocześć, co się dzieje się?
|
|
cześć algi:-) dawno cię tu niebyło jakoś
|
|
algeroth Cześć Algi :):) A co ma się dziać ? Zastanawiamy się z Madziarą czy ta czupakabra nie groźna ;)
|
|
madziara bo w niedzielę cały dzień prawie miałem zajęty i nie mogłem, a z kolei wczoraj miałem cały dzień wolny i mi się nic nie chciało, nawet wchodzić na forum ;)
|
|
kalisonki:-) trzeba te czupa coś ściągnąć na spotkanie i wtedy dowiemy się czy to jest grożne:-) hehehe
|
|
algi:-) to nieżle jednym słowem zrobiłeś sobie wczoraj kompletny dzień leniuchowania:-) czasem trzeba:-)
|
|
madziara Tak z daleka to się nie boję ,ale takie spotkanie oko w oko z czupakabrą ? hmmm .....jak nas pożre to co będzie ?
|
|
kalisonki:-) ta czupa przyjdzie jedna pewnie a nas gromada ogarniemy to:-) hehehe
|
|
ja musze się żegnać pomalutku komu w droge temu czas praca czeka:-) czupa tylko niepozjadaj tu nikogo:-) kalisonki miej to coś na oku:-)
|
|
madziara Ogarniemy czupakabrę :) hhaha Miłego dnia :) Zwiewam ;)
|
|
miłego i ja za chwilke uciekam:-)))))))))
|
|
Dżem dobry :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
*SUN* Dzień dobry Sun :) Wybieramy się w piątek na kabaret LIMO o 18 na Starym Rynku , przyjdź ;) http://www.youtube.com/watch?v=R1LSyxMfrhs&feature=related
|
|
oooooooooo nawet nie wiedziałam że jest postaram się być :D na pewno wesoło będzie ;) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
wyśmiewacie się że mnie.? No ładnie . To ja tu szczerze a wy tak.? pozdro
|
|
siema czupa kabra :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
dobry ..... pozdro
|
|
Hej hej;-)))
|
|
idę bo zaraz czyjś maż przyjdzie... pozdro
|
|
witam :)
|
|
nie przyjdzie bo jest w pracy,ale skoro przeszkadza Tobie moja obecność to ja idę,Ty zostań;-(
|
|
czupa kabra Pisałeś ,że wesoło u Nas ,lubimy żartować ,więc nie bierz do siebie ;) Omania Witaj :) Udała się wczorajsza wyprawa ? ;) *SUN* Będzie wesoło na Kabarecie , nawet możesz przyjść z osobami towarzyszącymi ;) freszka Cześć Freszka ,miło powitać :):)
|
|
freszka heja kobietko jak bieganie Ci idzie hehe? ;)) Omania witaj "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Witanko;-)Kalesonki,jednak wybór padł na Zambrów,podobno tam się warto wybrać.;-)A tutaj poczekam aż skończy sie urlop;-) Sun nie próżnujesz,pogoda piękna;-)
|
|
sun bieganie do wczoraj szło znakomicie wprawiłam się już:)i biegało się leciutko ale niestety już muszę przestać z powodu braku męża w domku :(pozostanie mi tylko ćwiczenia w zaciszu domowym .A teraz jak będę się chciała z wami spotkać ale będę musiała się napocić by coś wykminić a już mnie tak do was nosii że by się chciało trochę pochichotać :)
|
|
Piękny dzień dzisiaj Kochani ,słonko świeci ....nareszcie piękna pogoda :):):) Prawie jak w Saint-Tropez :) http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY
|
|
freszka Freszka Nas też nosi ;)hehe W piątek na Kabaretach się spotykamy o 18 :) Omania Tam też fajnie ,dawno nie byłam ,ale u Nas SUPER , we wrześniu warto się wybrać :)
|
|
w piątek o 18 jak będzie pogoda to na pewno wpadnę z małą jak nie niestety nie przyjdę :(
|
|
freszka Freszka OK :) W piątek ma być bezchmurnie 25 Stopni ,wszyscy mogą przyjść ze skarbami swoimi ;)
|
|
heheh sorka nie wpisało mi się wyżej ... jak nie będzie pogody niestety nie przyjdę :)
|
|
|
sięma a o czym tu mowa.?
|
|
robciu Robciu o piątku mowa ;)
|
|
Bandziorki moje pozdrowionka z końca świata przesyłam :))
|
|
hejjj..? :) enya a gdzie ciebie licho poniosło??? :)
|
|
|
a robciu...jestem na granicy polsko - białorusko - ukraińskiej :) rzucam kamieniami na drugą stronę Bugu :)
|
|
heheheheehhehehehehe:)) a co ty tam robisz?? odpoczywasz czy jak inaczej??? :))
|
|
Gruz poza Unię przerzucam hehe ;-))
|
|
Eyna bój się Boga..... a cło zapłaciłaś??
|
|
o jejciu jak tu fajnie???:) jak tu pięknie???:) czy mogę się tu pobawić??? pozdro
|
|
Ale po cichu bo Eynę namierzą i będzie skandal między narodowy :)
|
|
enya :) nie szalej myszko co??? :) bo ciebie zwiną do ciupy i co będzie??? siema biess.....:) co już po spacerku??? czupa k.... siema... podoba ci się tu??? KALESONNNNN!!!!!!1 TY ŻYJESZ???
|
|
Siema Robcio :) legata dostałem i piwko se otworzyłem :)
|
|
a to tak jak ja biess(p.....) :) trochę się dziś napracowałem wię coś nam od życia się należy co???
|
|
a jak najbardziej :) a nie ma to jak zimny kapselek na zakończenie dnia :) http://www.youtube.com/watch?v=Dzuq6jB5EsY&feature=related
|
|
a jak biess..... a co sobie żałować:) a tak ogólnie to co tam ciekawego???
|
|
to i ja se otworzę piwo,a co mi tam;-)
|
|
Oooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja żona :):):):) Piwko będziesz otwierała???? To oże i ja sobie coś otworze :):)
|
|
Nie,nie;-)Ty nie otwieraj,jedno z nas musi trzeźwo myśleć;-)
|
|
Żono :) Ale ja coś innego chcę otworzyc :):)
|
|
Taaak??a co??
|
|
hehehehehheeeee siema?:)
|
|
szepna Ci w nocy do uszka :):) cześc robciu :) Co tam ? jak tam ?
|
|
a stara bida.. hehehehehee nowej brak :) łomannia to gdzie się podziła??? :)
|
|
jestem robciu;-))) A cio?
|
|
robciu :) Gdzie dzis byłeś ? Co widziałes ? Opowiadaj :) Żono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie znowu polazłas przechero ??? Dziś też miotłę odpalasz ?? I znowu nie w to okno trafisz co trzeba a ja sam będę spał :(
|
|
a tak pytam z ciekawości omannio..:) dawno z tobą nie pisałem... unikasz mnie czy jak inaczej?? marudo..:) gdzie ja dziś nie byłem i czego ja nie widziałem???? hehehehe
|
|
Marudo dzisiaj nie lecę na miotle,więc grzej łóżeczko;-) Robciu;-)Nie unikam,tylko jakoś się mijamy;-)
|
|
no weź roberto nie gadaj :):) To opowiadaj chłopie na co czekasz?? Chcesz żebym krosty na języku z ciekawości dostał ???
|
|
Żono moja :) Ahhhhhh co to będzie za noc :) http://www.youtube.com/watch?v=onCGwpsAl2I Już możecie nam zazdrościc tej nocy :):)
|
|
o wlaśnie zazdroszcze już wam...
|
|
no i poszli sobie :( To ide i ja . Dobranoc roberto . Dob ranoc Omanio . dobranoc tym którzy jeszcze się tutaj pokażą :)
|
|
i kto tu kogo unika???? :((
|
|
a ja jestem;-) Dobranoc marudo;-)
|
|
bu...:D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
to co tam ciekawego opoeiesz???
|
|
ło śiuń??? śiema??
|
|
łomannia?? jeśteś?? :((
|
|
jestem robciu;-)coś tnie mi się net;-( Witaj sun;-)To bu czy uśmiech?
|
|
chyba nie tylko wam się tnie,,, to te 4lomza cały czas się zacina...
|
|
chyba nie tylko wam się tnie,,, to te 4lomza cały czas się zacina...
|
|
Dobry wieczor wszystkim :) Enya dotarłaś tak szybko ? ;) Hrebenna czy Dorohusk okupujesz?;) Robcio hejka :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
bo to 4 lomza :D robciu heja heja a nic nuda jak zwykle przeglądam allegro i cudeńko znalazłam hihi ;)) Omania witaj :) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
hejka wam ludziska :)sun co znalazłaś? wszystkim zawieche robi 4 lomza :(
|
|
heja meg......:) ja już spać bo rano wstać hihihihihihiiiiiiii :) dobranoc wam wszystkim..:) sun jutro o tym pogamy ok??? bużka wam....:)
|
|
robciu oki ;) dobrej nocy fresz aaaa taką zabawkę dla dorosłych haha ;PP co tam? megan siemka "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
|
Każdemu się tnie, za dużo ludzi chce tu sobie pogadać. Nie ma czata to forum się tnie. Wyniki portalu ładnie pokazać, bo wszystkie inne padają, ale dać użytkownikom marchewkę, to już jest za wiele :)
|
|
to lec
|
|
Pierekaczewnik życie... ;] fionix eee?? "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Sun, no pewnie niech się męczą, bo to przejściowe, ale jakoś nie przechodzi jak grypa :)
|
|
bo to pewnie bardziej skomplikowane niż grypa :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Śpicie ??
|
|
|
Boso, ale w ostrogach! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
czy ja wiem czy to take spokojne sny były..:) kto nie śpi?? to witam.....
|
|
aaaa kaleson??? ostatnio to patrze że zaniedbujesz troszeczke forum..:( co jest tego przyczyną??? :)
|
|
yyyyy nie zauważyłam nowego tematu więc tu się witam Dzień Dobry ;D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
witaj sun;-) wyspałaś się??
|
|
Maxxx Witaj :) Dokładnie - boso ,ale w ostrogach ! Żyję zgodnie z wartościami i mam swój honor :)
|
|
robciu Dzień dobry :) Kalesonowi też się coś od życia należy , lubię forum ,ale co za dużo to niezdrowo ;) *SUN * Dzień dobry :):) madziara WITAJ :):):) Zaraz ogarnę nowy temat ;) hehe
|
|
kalesonki:-) a co dziś tak póżno?;-)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |