Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzebuję info |
Witam! Czy mógłby mi kotś powiedzieć, gdzie znajdę w Łomzy poligrafa? Chę zrobić wydruk na koszulce, a nie wiem, gdzie w łomży można to zrobić. ŚŁyszałem, że podobno na Alejii legionów, ale gdzie konkretnie? pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzebuję info |
kiedys robili w libra print na legionow za media expertem
|
|
tak sobie mysle, ze jezeli planujesz zrobic tylko jeden egzemplarz to chyba nadruk z "prawdziwego zdzrzenia" bedzie bardzo drogi. poszykaj moze jakis t-shirt transfer do drukarek komputerowych
|
|
Ja jesli potrzebowalem zrobic cos takiego(zdjecie lub napis na koszulce) kozystalem z ofert Allegro.Duzo jest tam ofert z propozycja wlasnej aranzacji koszulki.Wybierasz kolor i sam dalej jestes jej rezyserem.
|
|
ja robiłam w tej firmie z Łomży, wyszło tanio, ja robiłam kilka szt http://www.grafside.com.pl/node/4 Nie daruj głodnemu ryby. Podaruj mu wędkę i naucz go łowić.
|
|
Serdeczne dzięki za informacje:) jeżlei chodzi koszulki i nadruk, to będzie ich kilka do zrobienia. Poszukam ofert na allegro, jak tu jeden z Was mi doradzał. Przy najblizszej okazji odwiedzę także firmy drukarskie w Łomży:)
|
|
Potrzebuję info Autor: siwysiwy (31.61.51.---) Data: 01-08-11 05:52 Ja jesli potrzebowalem zrobic cos takiego(zdjecie lub napis na koszulce) kozystalem z ofert Allegro.Duzo jest tam ofert z propozycja wlasnej aranzacji koszulki.Wybierasz kolor i sam dalej jestes jej rezyserem buhahahahhahahahhPotrzebuję info naćpany mefedronem siwy reżyser hheheeh
|
|
nie ufajcie siwemu pawle z navary matka jego wyglada jak patologia Miec taka rodzine jak pawel z navary to predzej czy pozniej wpadnie w jakis nalog.............
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |