Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jaka szkoła jezykowa? |
szukam dobrej szkoly jezykowej w lomzy. napiszcie ktora jest dobra a ktora do niczego. prosze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jaka szkoła jezykowa? |
odpusc sobie EDUCO. Moze mają niskie ceny ale lektorzy sa drętwi a w dodatku wiekowi. ela napisał(a):
|
|
Sorki za to ela napisała
|
|
W educo jest dobrze. Mozesz jeszcze zadzwonic do British School. A jak nie to udzielam korków. Tanio i skutecznie.
|
|
o educo co nieco slyszalam. a czy ktos mial juz doswiadczenie z British School? Jak tam jest naprawdę?
|
|
A NKJO przy placu Kościuszki (dawna partia)? Dają licencjat pod nadzorem UW. Zbych
|
|
bardziej interesują mnie KURSY dla normalnych ludzi niż dla nauczycieli. To pewnie jest dobra szkoła, ale chyba nie dla mnie. Byłam w BRITISH SCHOOL i muszę powiedzieć ze mi się podobało. Cena nie jest wygurowana a koleżanka mówiła mi, że to najlepsza szkoła w Olsztynie. Chyba się tam zapiszę. w końcu dają słowniki GRATIS i to LONGMAN'a a tam 100tyś haseł.
|
|
..................................................................Boże..........................
|
|
Elu, Fajne to Twoje:"bardziej interesują mnie KURSY dla normalnych ludzi niż dla nauczycieli". :-))))) Pozdrawiam. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |