Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Alllinko, Maćku... |
...wszystkiego najlepszego z okazji Waszych urodzin :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Alllinko, Maćku... |
SMSa nie mogłeś wysłać? Mało śmieci na forum?
|
|
ożżżżżżżżżż qźwa. A kiedy były ??
|
|
Dziś są. Dzień urodzin jest bardzo ważny - od tego wszystko się zaczęło... Allli, Maćku - dołączam się do życzeń - Alllince podwójnie, bo Dzień Nauczyciela :).
|
|
OOOOOOO Wszystkiego najlepszego z okazij urodzin. Dużo szczęscia zdrowia beczke wina i 100 zł co godzina :D Ps.To ile dziś konczymy latek ?
|
|
Wszystkim składam serdeczne Bóg zapłać za pamięć. Ptysiu, Tobie też dziękuję za pamięć. Latek tyle, że trudno zliczyć, żeby udała się pierwsza randka, to miałbym wnuczka wTwoim wieku. Pozdrowienia.
|
|
Dziękuję wszystkim za życzenia, miłe to i ważne dla mnie. Zaś co do ilości Ptysiu to odpowiem podobnie jak Maciek: gdybym wcześnie zaczęła mógłbyś być moim synem. ...reszta jest milczeniem. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Alina Allinka
|
|
Maćku, wszystkiego najlepszego! Pozdrawiam
|
|
PS: Fixiu: Morda w kibel. ptysiu91: Szykuj się na odwiedziny. Pisałem ci idioto mały, że masz zakaz pisania czegokolwiek na forum. Pozdrawiam
|
|
MrS! Serdeczne dzięki za pamięć. Coś ostatnio rzadko odwiedzasz forum. Pozdrowienia.
|
|
Za mało tematów, w których jest coś mądrego do powiedzenia :-) Jeszcze raz Cię, Maćku, serdecznie pozdrawiam. Obyś świętował do białego rana! Pozdrawiam
|
|
MrS: milcz jak mówisz do mnie w ten sposób.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |