Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ryska |
Pamiętasz nas jeszcze? Ja ... - ciągle nieobeczny (kwarantanna virusowa) zawsze będę pamiętał takie indywidualności. Maćka - także !! Pozdrówka. ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ryska |
O jakiego wirusa chodzi?? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Pamiętam. Ale sam rozumiesz... :( Pozdrawiam
|
|
Pozdrowienia dla ryskago ...
|
|
Dziękuję i pozdrawiam również. Pozdrawiam też wszystkich tych Forumowiczów, z którymi zawsze miło mi się gawędziło :).
|
|
Pozdrowienia dla Wielkiej nieobecnej Ryskago i również dla Wielkiego nieobecnego Addala. Co Wy już definitywnie opuściliście Forum? Dlaczego tak rzadko odwiedzacie tę stronę?
|
|
No Ryska Witam ponownie gdzie byłąs i czy będziesz z nami ? tu jeszcz ? czemu niedawałas oznak życia ? moze masz jakis drugi nick ?
|
|
RYSKA WRACAJ ! Lubię błyskotliwe opinie :))
|
|
Tak Ptysiu, mam drugi nick - Margii. Jednak kiedyś, po napisaniu pierwszego i ostatniego zarazem postu pod tym nickiem doszłam do przekonania, że... nie bawi mnie to. Nie bawi mnie to, bo zmieniać pseudonimy, to jakby z jakichś przyczyn wstydzić się siebie i swoich poglądów. Oczywiście, że mogłabym wypracować nowy styl, zmienić sposób pisania, wypowiedzi... Pytanie tylko: po co?? Wszystko, co kiedykolwiek tutaj wstukałam, wstukałabym raz jeszcze, gdyby cofnąć czas :). Może tylko wcześniej wyłączyłabym drukowanie, kiedy drukarka nie chciała drukować, jak to kiedyś sugerował Jacko...:D Dzięki forum 4lomza poznałam kapitalnych ludzi - z niektórymi mam kontakt do dziś i to nie tylko wirtualny. Dzięki forum 4lomza też nauczyłam się ostrożniej dobierać sobie przyjaciół i nie ufać każdemu, kto mówi mi, że nim jest. No i zauważyłam też, że real nie taki straszny, jak się wydaje pod warunkiem, że ktoś pomaga ci dźwigać brzemię codzienności...:) Mam pomysł na nowy topic, jeżeli się odważycie naturalnie :P. Co sprawia, że ludzie stają się internetoholikami? Moim zdaniem samotność, ale oczywiście mogę się mylić..:) Życzę owocnych dyskusji, ale...już beze mnie...:( Pozdrawiam "Niepijąca" internetoholiczka :D
|
|
Pozdrowienia Rysiu :)
|
|
Ryska to zostaniesz z nami ?
|
|
No przecież napisała "..ale...już beze mnie...:(" więc Ptysiu to jest odpowiedz.
|
|
Dlaczego Ryska napisz... :(
|
|
Ryska tak łatwo się poddajesz ludziom o niepewnej moralności ??!. Walcz o swoje, kobieto !!
|
|
A co sie dzieje z Tigerem ma drugi nick czy co ?
|
|
Oj Ryśka, Ryśka, mam nadzieję, że jeszcze zmienisz zdanie i u nas zabawisz... Papapapapa. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Papatki Ryska!!!!
|
|
Też chciałabym, żeby Rysia wróciła.. :( pozdrawiam NiemoralnieNormalna
|
|
też bom chciał, chociaż ja jej nie znoł. A tak to tylko jakijście smentne myśli mnie nachodzą : "przeszła kryska na matyska, czy też inny bursztyn".
|
|
Nie Kryska jak chcialeś napisać Tylko Gocha
|
|
Ptysiu ! Ty błyskotliwcu jeden :D. Jantar
|
|
Ptysiu - błyskotliwcu ty nasz... oznajmij co się dzieje z tą naszą ryską? Czy to prawda, że ona teraz zmieniła nick na Gocha? W sumie niby nieważne ...., ale to perełka przeca tego forum! p/s Pozdrowienia dla Maćka ! ADALL
|
|
Ale Jantar też spoko.
|
|
Dziękuję za pozdrowienia ADALL-ku. Kwarantanna skończyła się? Pozdrowienia.
|
|
Jak to?! Przecież słychać..ekhm..widać czasami jej głos...zza grobu..:D Pewnie tam, po drugiej stronie, ma biedaczka mynóffffstwo pracy... Wszakże koniec roku w banku nie oszczędza nikogo :)) Z pozdrowieniami Jantar
|
|
Znaczy pracownik bankowy niczym wyrobnik w sztolni... :D
|
|
Ryska powróc na stary Nick "RYSKAGO" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |