Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LakierniK samochodowy |
Witam poszukuje dobrego lakiernika samochodowego który nie odwala lipy taki żeby po paru miesiącach rdza nie wyszła Znacie może kogoś ????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LakierniK samochodowy |
Podam Ci nr.do niego.Zrobi Ci to w znosnych pieniadzach i solidnie.Naprawde go polecam.Lakierowal znajomemu cale auto w kol.bialym i juz 4 rok jezdzi zadowolony,a mial spore wykwity rdzy.Pan Wojtek 694 890 390
|
|
też Ci podam do dobrego 508539700 Zbyszek
|
|
A mniej więcej w jakiej kwocie wychodzi pomalowanie progów itp.
|
|
Ludzie a co myslicie o Krzysku z Zawad dobrze robi bo ktos mi go polecal a nie wiem czy sie nadaje prosze o opinnie
|
|
Dobry temat, po niespełna pół roku po poprawce progów, po czarnym nie pozostał ślad, a raczej srebro w moim czterokołowcu, również skorzystam z dobrych porad. http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
no ja tez robilem blotnik i nie minelo pol roku i odpada mi lakier
|
|
.
|
|
moze do kuraka? "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
ludzie piszcie swoje opinnie bo nie wiem gdzie samochod zaprowadzic???
|
|
każdy fachowiec, od j o . Z tylu opinii traf do dobrego lakiernika..., jeżeli dla jednego dobrze położonylakier to cytryna, a drugi na 1 rzut oka będzie wiedział gdzie było auto malowane. ruleta jak wacek.
|
|
a ja tam moge polecic ten zaklad: http://www.cylex.pl/firmy/barcicki-adam--blacharstwo--lakiernictwo--mechanika-10907861.html widzialem kilka aut robionych w tym zakladzie wiec oddalem rowniez tam i swoje i jest ok nic nie odpada wyglada jak nalezy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |