Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aleja Legionów ODBLOKOWANA!!!!! |
Cześć . Czy zauważyliśćie,że Aleją Legionów da się już normalnie jezdzić? Nareszcie w naszej Łomży ktoś pomyślał. Wystarczyło żeby wydłużyć zielony sygnał na skrzyżowaniu z Polową iScłodowskiej,apojazdy szybciej opuszczają te skrzyżowania.GRATULACJE. ŁOMŻA O.K
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aleja Legionów ODBLOKOWANA!!!!! |
Już to każdy wie, ale nic sie niestało bo przypomniałes dla zapominalskich...
|
|
no własnie kto nie wiedział to sie dowiedział , a propo jazdy żeby jeszcze bęzyna była w łomży po 2zł za litr to było by całkiem ok.:)
|
|
Po prostu zostały zsynchronizowane światła na całej długości Al. Legionów. Myślę, że lepiej było by jeździć na benzynie, niż na bęzynie.
|
|
o profesor Jan Miodek?????????? dobry wieczór, a jeżdzij na czym chcesz....
|
|
faktycznie dziś aż mnie zatkało, kiedy dwukrotnie przejechałem od armii czerwonej do mazowieckiej (knajpy) bez zatrzymywania !!
|
|
Nie Jan Miodek, ale Jerzy Bralczyk dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!, mam osobistego kierowcę i nie interesuje mnie na czym on jeździ. Ja osobiście wolę na gazie 40%, a najlepiej na gazie z PKWN. Poza nawiasem, każdemu zdarza się zrobić byka i dużo jest ich na forum i nie gniewaj się że Twój akurat wpadł mnie w oko, ale tak rzucał się w oczy, że nie można pominąć było jego milczeniem. Nikt nie jest nieomylny. Bez urazy. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |