Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAPIĘTNOWANY MARZENIAMI |
Jak wygląda ten Wasz cudny świat, ja to wiem i oni wiedzą, jak. Napiętnowany marzeniami ;) http://www.youtube.com/watch?v=QxQA6WMgMBg&feature=related Niektórych rzeczy nie opowiesz kumplom ,po prostu musisz je przeżyć razem z nimi ;) http://demotywatory.pl/3324476/Niektorych-rzeczy-nie-opowiesz-kumplom Dzień dobry BANDO :):):) Deszcz mnie obudził ;) hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAPIĘTNOWANY MARZENIAMI |
darkwarez Dobry dzień ;) robciu Robcio śpisz ? Prawie zawsze pierwszy wstajesz ;) Reszta Bandy wstawać :)
|
|
witaj witaj:) kaleson co dobrego.? Jak zwykle ciekawy temat na początek zadajesz.?:)
|
|
witajcie kalesonki robciu:-)
|
|
robciu Witaj Robcio :):):) Tradycyjnie ciekawy temat ;) madziara Witaj Madziara :):):) Ranny aniele ;) Do pracy się szykujesz ?
|
|
o madziara..?:) A co ty tu robisz.? Poczta działa.? Ha ha ha ha
|
|
kaleson.?:) co ty taką z samego rana szczęśliwa.?
|
|
kaleson.?:) co ty taką z samego rana szczęśliwa.?
|
|
robciu Robcio bo żyję ,a życie jest piękne ;) hehe
|
|
no nie wiem nie wiem kaleson:)
|
|
no ja wstałam bo niedługo trzeba będzie do pracy się szykować ale mam jeszcze chwilke na mały relax poczta działa
|
|
robciu Kaleson Tobie mówi ,naprawdę życie jest piękne , mam nadzieję ,że w sobotę się zobaczymy ;) madziara Pora relaksu , kawa ? ;) Liczę na spotkanie w sobotę ;)
|
|
tak tak kalesonki kawka jeszcze lepsza jak by ktoś uszykował i podał wcale bym się niepogniewała :-)))))))) nieobiecuje co do soboty no ale może będziemy :-)
|
|
madziara Też piję właśnie kawę , najlepsza świeżo zaparzona z cukrem i mlekiem podana prosto do łóżka ;) hehe
|
|
o właśnie kalisonki masz racje ja też uwielbiam taką kawusie:-))))
|
|
madziara Napisz kartkę na lodówce : Rano poproszę kawę do łóżka ;) Kaleson też ma takie małe marzenie - kawa do łóżka ;) hehe
|
|
kalisonki :-) żeby zauważył to lepiej napisać na ścianie dużymi drukowanymi:-) bo na lodówce powiedział by że niewidział karteczki a na ścianie by zauważył jak musiał by wziąść pędzel i pózniej zamalować moją prośbe:-)))))))))))))))
|
|
madziara To już lepiej na pocztę napisz , ponieważ dużo zachodu z tym malowaniem ;) hahahaha
|
|
też tak myśle napisze tłustymi drukowanymi hehehehe:-)))))))))))))
|
|
Budzę resztę BANDY ;) http://www.youtube.com/watch?v=b7l6ksWZi-8&feature=related algeroth Algi gdzie się podziewasz ? Kalisony się stęskniły ;) hehe maruda Dziaduniu śpisz ? Czy pracujesz z rosą na czole ? ;) hehe
|
|
madziara Zbycha musimy jakoś ściągnąć , hmm.....jest jakaś szansa na to ? Pojawił się na chwilę i znowu go nie widać ;(
|
|
Dzień dobry Bandziorki :) Ja tak pomiędzy łazienką, makijażem i deską do prasowania :)
|
|
enya Dzień dobry Enya :):):) Trójkąt Bermudzki ? ;), nie zagiń tam po miedzy łazienką, makijażem i deską do prasowania ;) hahaha
|
|
Oj mogłoby mnie wciąć...niestety siła wyższa - dziś Śledziewo wzywa...:(
|
|
czesć enya:-) to ja podobnie tylko u mnie jeszcze komputer w między czasie kalisonki:-) może uda się go ściągnąć chociaż na chwilke
|
|
enya Śledzie najlepsze w occie ;) hehe Dzielna z Ciebie kobieta ,dasz rade :):):) Tylko oko na "maroko " nie pomaluj ;) hehe
|
|
madziara Liczę na to ,Zbychu fajny gość :) Byłoby super chociaż na chwilę ;)
|
|
Oko na Maroko maluję zawsze kiedy najbardziej mi zależy by dobrze wyszło hehe...dzisiaj mi to lata więc spoooko :-) Ano dam radę, dam...tylko te kooorki za Jeżewem. Masakra. Ale TV24 tam na trasie jest hihi...pomacham Bandziorkom po drodze :D
|
|
kalisonki :-) no zobaczymy co da się zrobić w tej sprawie:-) a może nas czyta i przyjdzie sam zrobi niespodzianke;-) ja uwielbiam niespodzianki hurrrrrrrraaaaaaaaa:-)))))
|
|
enya Jak zależy żeby dobrze wyszło to zawsze coś nie wyjdzie ;) hehe Pomachaj Nam :):):) Wróć szczęśliwie , miłego dnia :)
|
|
madziara Ja też lubię niespodzianki ,ale te miłe ;) zwiewam ;) MIŁEGO DNIA Bando :)
|
|
Bawcie się dobrze pomimo pogody dzisiaj :) Znikam wyciągnąć młodego z łozka za nogi, bo jest mi niezbędny w tej podróży :) Papap :)
|
|
kalesony, enya no część, co tam :p
|
|
sięma algi .... Do kobiet lubiących kawę z rana na wymienionym przez zaś przedmiocie... Miło by wam było co:-).?
|
|
oj miło miło
|
|
no to ja może z innej beczki... ... żyję w kraju w którym wszyscy chcą mnie zrobić z h.... (Strachy na Lachy) http://www.youtube.com/watch?v=ZpkT7zfgH24
|
|
algeroth Algi część :):):):):) Miło ,że jesteś :) antek Witaj Antek:):):) Wyjdź z tej teczki , nie daj się ;) Nie wszyscy tacy są ;) Kto z tego napięcia odlecę ze szczęścia ;) hehe
|
|
robciu Robcio ,kto by nie chciał ;) hehehe Pewnie ,że miło , ale mi to nie grozi ;) hahaha
|
|
z teczki? powiem za klasyką ... z szuflady... (hihi) http://www.youtube.com/watch?v=oe7_8jP6Ej8
|
|
Dzień Dobry :) enya obrotna kobieto szerokości tam i koniecznie machaj do kamery ;) antek cześć takie realia cóż poradzić ale tak jak kalesoniki napisały nie wszyscy są tacy ;) czas na kawę i poranne wiadomości :D "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
antek Gdy wszystko dla Ciebie za małe, za krótkie Swój rozmiar zmień i zostań krasnoludkiem Bo gdy się mało do podziału ma Zmniejsza się ludzi i muzyczka gra Małe jest piękne, każdy z nas to wie Ale w szufladzie nastroje są duszne ;) Więc łączmy się, bo będzie źle, hej ho, hej ho, hej ho ;)
|
|
*Sun* Witaj Sun :):):) W końcu Słoneczko zaświeciło :):):)
|
|
Kto się wybiera na ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY 06-08-2011 20:30 w Augustowie http://www.youtube.com/watch?v=yxx_pSZwX7s&feature=related
|
|
witaj bando :) jak przeczytałem opis nad demotywatorem w poście kalisonków to liczyłem na obrazek z jakąś orgią - ja+koledzy+ kilka pań chyba dziwne mam skojarzenia (ale lepiej to niż orgiowy zestaw ja+koledzy :P) jeszcze raz Dzień Dobry wszystkim :)
|
|
rayben Kalisony nie mają kosmatych myśli jak Ty ;) hahahaha Zawsze na spotkaniach jest taki zestaw : ja +koleżanki +kilka rodzynków ;)hehe
|
|
rayben Witaj Rayben :):):) Napiętnowana jestem marzeniami ,stąd ten temat :)
|
|
dzien dobry ladys:] and gentelmens "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
darkwarez Witamy ,witamy Darkwarez :):):) Miło nam :) Czasami lepiej mniej wiedzieć i żyć spokojnie ;) To tak a propos Twojego podpisu ;)
|
|
ot co:] co za duzo to niezdrowo, czasami lepiej nie wnikac w to co sie dzieje dookola bo mozna przez to zle skonczyc:] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
darkwarez Dokładnie , im mniej wiesz tym ,lepiej śpisz ;) Z drugiej strony ,w bliskich relacjach ,lepiej znać najgorszą prawdę ,niż żyć w nieświadomości .... Pocztę czytałeś ? Napisałam do Ciebie ;)
|
|
ne zaraz zalukam:] "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
|
Prawda najgorzej boli szczegolnie jesli ktos ją uslyszy face to face:]wiem to z zycie dlatego czasami lepiej jest mniej wiedziec:]bo potem mozna tego zalowac:/ "im mniej wiesz tym lepiej dla ciebie"
|
|
darkwarez Oj,wiem ,wiem coś również o tym ;) Najlepiej to trzymać z takimi osobami , które są szczere i uczciwe , na których można polegać ;)
|
|
Helou...ja już wróciłam w jednym kawałku jakby mnie ktoś szukał :)
|
|
sięma enya :) pozdrowienia z warszawy:) dla wszystkich he he he he he co tam ciekawego słychać.? Ja mam okienko.....
|
|
no nic wszyscy zajęci.... Hmmm ...... Trzymajcie się ciepło.:)
|
|
enya Heluo , Enya w jednym kawałku ;) robciu Pozdrów Syrenkę ;) Trzymaj się i wracaj bezpiecznie :) Miłego wieczoru :)
|
|
witam witam i o dzień zapytam jak wam minoł????
|
|
Hejka Madziara :) W korkach... A teraz - wstyd się przyznać ale nic mi się nie chce i śmiertelnie mi się nudzi :)
|
|
hej enya:-) wstyd to kraść ja też jestem umęczona i podkreślam że robie sobie wolne dziś zjem i relax przed komputerem
|
|
korki pewnie miałaś potworne w jeżewie????
|
|
w strone Białegostoku tak. Jechałam godzine i 20 min. A normalnie jeździłam 40 min. A z powrotem już był luzik :)
|
|
to nieżle enya:-) miejmy nadzieje że droga się poprawi w niedługim czasie
|
|
Nie wygląda na to :) Ale za to później będzie fantastyczna. Tylko, że ja w tamtą stronę rzadko się przemieszczam :) Żeby tak do Wawki była taka jak z Wyszkowa...mmm...mogłabym codziennie dojeżdżać do pracy :)
|
|
oj enya za dobrze by było:-))))
|
|
Powitać :)) Ja też już wróciłam, ogarnęłam się i..., cieszę się już weekendem :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
hej megan:-)
|
|
hejka, hejka madziara :) Porteczki temat pierwsza klasa ! http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Ooo...Meg :) Wolne masz jutro?
|
|
Enya :) Taaaak, będę regenerować siły na sobotni wieczór ;) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Fajnie masz
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=u8J9LqYvQWA&feature=related wpadłem tak na momencik i witam Bandziorków :)
|
|
Hejka Biess :)
|
|
|
cześć biess(pieczny)
|
|
Hej Dziewczyny :) Coś mi dziś net szwankuje i pewnie nie popiszemy :( http://www.youtube.com/watch?v=5o_fKi6xTKc&feature=related
|
|
|
hmmm,, a co tu tak cicho??? czy wszyscy są w wiadomym mi miejscu??? :(
|
|
heheheeh chyba nie bardzo robciu:)
|
|
a ciemu,,,??? freszka,,, siemano??:)
|
|
siemano robciu nie mam pojęcia:)ciemu
|
|
hmmm,, no to ciemu??? :)
|
|
Siema wpadłam się pożegnać... wybywam na trochę więc życzę udanego weekendu wszytskim ;) Pozdrawiam was bandziory i do usłyszonka hej ;)) "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
nuda,,, nikogo już nie ma,,,:( nawet freszka uciekła ..:(
|
|
nie robciu jestem ja tak wcześnie spac nie idę:) wzajemnie sun :)
|
|
hej sun :( na wzajem,,,,,,
|
|
no to co nic nie piszesz??? freszka????
|
|
gram sobie robciu nie ma nic ciekawego na necie niestety:(więc gram se na klasce:)
|
|
a no to jak tak to nie przeszkadzam,,:) graj sobie graj,,,,,,,
|
|
- Żeby rozpędzić swój samochód tak, aby przejechać 2000 km w kilka godzin, wystarczy być wampirem. - Zajęcia mężczyzn po czterdziestym roku życia składają się wyłącznie z pracy oraz oglądania meczu (który obejrzymy kiedy tylko chcemy, niezależnie od pory dnia). Raz na jakiś czas możemy odwiedzić naszego znajomego Indianina. Każde dni wolne natomiast przeznaczone są na łowienie ryb. - Srebrne volva to najlepsze samochody rajdowe świata. Można nimi jechać 160 km/h po wiejskich drogach bez żadnej obawy o utratę przyczepności. - Otrzymanie jednego chromosomu więcej nie znaczy, że masz Downa – sprawia, że zostajesz wilkołakiem (co właściwe, patrząc na Jacoba Blacka, na jedno wychodzi). - Otrzymanie dwóch chromosomów (chociaż nikt nie wie, jaką drogą przybywają owe chromosomy) nie znaczy, że masz niezbadane jeszcze upośledzenie genetyczne – sprawia, że jesteś wampirem. - 25% populacji Indian to wilkołaki.
|
|
Zmierzch Gatunek: hmm... Tak jakby romans Chociaż i tak jakby horror Właśnie. Tak jakby... zmierzch.... Fabuła Początek do złudzenia przypomina miliony innych filmów z gatunku "film dla nastolatek". Więc, nastolatka jakich wiele (a nawet bardzo wiele) w USA przeprowadza się. Bez tego elementu oczywiście nie da się napisać dobrej książki "dla nastolatek". W nowej szkole... ZASKOCZENIE! poznaje kogoś! I to nie byle kogo, tylko Edzia. Przez pewien czas nie ma pojęcia czemu, do cholery, on jest taki blady, się świeci, oczy mu zmieniają barwę i w ogóle NIECO ostaje od reszty. Dzięki NIEZWYKŁEJ bystrości umysłu (prawie tak bystrej jak woda w klozecie), Bella z największym przerażeniem odkrywa - to WAMPIR! Ale Bella dalej za nim szaleje. Bać się wampira żyjącego tak po prostu w dzień i pijącego zwierzęcą krew?Pytanie retoryczne. Ale... NIE NO! Kolejne zaskoczenie! Są jeszcze złe wampiry! A już myślałam, że nie będzie ciekawych bohaterów! Więc te autentyczne wampiry (pomijając życie w dzień) wypełniają swą powinność i porywają Bellę. Edzio się wkurza i rusza w pościg. Był jak na niego niezwykle skuteczny: poza rozległymi obrażeniami kończyny dolnej, Belli nic się nie stało. Koniec powieści (filmu też) znów został zapożyczony od filmów z gatunku "film dla nastolatek" - na szkolnym balu.
|
|
Tak, to już koniec. Serio. A teraz wyobraź sobie, że ta książka rozeszła się w milionach egzemplarzy. Nie wierzysz? Może przekona Cię dalszy opis. Akcja Bohaterowie Bella (Isabella Swan) - Banalna amerykańska nastolatka w banalnej amerykańskiej szkole. Z jej punktu widzenia napisana jest książka. Niestety... Bo czasem jak pojawia się coś, co może zaraz zacznie przypominać coś podobnego do akcji, nadzieja zostaje natychmiast odebrana! W miejsce czegoś co może zaczęłoby przypominać akcję Bella mówi o... Edwardzie! Zaczęłam nawet liczyć opisy jego oczu. Lepiej policzyć do nieskończoności. Edzio (Edward Cullen) - Z genetycznego punktu widzenia jest rzodkiewką (26 chromosomów). Wygląda jednak troszeczkę inaczej z punktu widzenia Belli. Adonisowe ciało (ciało jak posąg greckiego boga), kasztanowe włosy, fantastyczne białe zęby, twarz modelki, blada, świecąca się w słońcu jak psu jaja skóra, żółte, nierówno podbite (niektórzy twierdzą, że to są cienie) oczy i ogólne zajebiste wrażenie. Zakochał się w Belli z dwóch powodów. Po pierwsze - Bella posiada tę niezwykle magnetyzującą cechę, że nie można czytać jej w myślach (co za różnica?). Po drugie: Bella ma tę drugą niezwykle magnetyzującą cechę, że specyficznie pachnie. Tym może powalić na kolana każdego niesamowitego wg niej wampira (powalić na kolana - interpretacja dowolna) Jacob Black - w pierwszej części prowadzi z Bellą kilka bardzo zajmujących konwersacji. W drugiej trochę się rozkręca -podrywa Bellę i przy okazji wkurza Edzia. Itd., itp... A tak poza tym, jest wilkołakiem. Bella ciekawie dobiera sobie znajomych. Alice Cullen - jasnowidzka. Tak naprawdę wróży z fusów, ale nie chce się przyznać. W swoich wizjach nie widzi mieszańców - a to rasistka! Ciekawostki - Volvo, koniecznie srebrne, to najlepszy samochód rajdowy świata. Wystarczy być wampirem, a możesz jechać polną drogą z prędkością około 150 km/h, nie stracisz przyczepności i jeszcze wyrobisz się na ostrym zakręcie. I przejdziesz 2000 kilometrów w kilka godzin. - Otrzymanie jednego chromosomu więcej nie znaczy, że masz Downa – sprawia, że zostajesz wilkołakiem (co właściwe, patrząc na Jacoba Blacka, na jedno wychodzi). - Bella, aby wykonać najprostszą czynność, potrzebuje pomocy Edzia i/lub (niepotrzebne skreślić) kilku stron w książce. Przykład: 1. Bella idzie przez ulicę - pół strony 2. Bella idąc myśli o Edziu - strona 3. Bella myśli o szkole i nowych znajomych - pół strony 4. Bella patrzy się na przypadkowego przechodnia - ćwierć strony 5. Bella potyka się - ćwierć strony 6. Bella rozpacza, że Edzia nie ma przy niej - pół strony 7. Bella snuje plany na przyszłość - półtorej strony Z prostego rachunku wynika, że Bella potrzebuje około czterech stron, żeby iść do sklepu po masło. - Juliusz Cezar po przeczytaniu Zmierzchu zapewne by powiedział: przybyłem, przeczytałem, zanudziłem się. Na zakończenie wypowiedź przypadkowego przechodnia o Zmierzchu: - Fabuła... jaka fabuła? Akcja... jaka akcja? Bohaterowie... jacy bohaterowie? Opisy... jakie opisy? Komizm... jaki komizm? Treść... jaka treść?! Ilustracje... szlag... ilustracji też nie ma... Ale za to jest okładka! Źródło: http://nonsensopedia.wikia.com - użytkowniczka zgłaszająca tekst zbudowała całość z fragmentów kilku artykułów
|
|
robciuu idz juz spaććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć bo się zle czujesz chyba hehheh :)
|
|
hech ,,, śmieszne,,,
|
|
dobranoc schodzę z necika pa:)
|
|
nara... pa:{
|
|
KALESONNNNNNNN???:) GDZIE TY SIĘ PODZIEWASZ????? AJ TAM IDĘ SPAĆ WTAKIM RAZIE......:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |