czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przegrana bitwa o Anglie !!!!!!!!

Mialo byc zwyciestwo odniesione w wielkim stylu!!!! A co sie okazalo???? ze Polacy wciaz maja kompleks druzyny angielskiej.cale szczescie ze jedziemy na mundial i od tego meczu nic nie zalezalo.Gartulacje za piekna bramke dla Franka!!! Franek Franek łowca bramek!!!! Pilkarz meczu to zdecydowanie Artur Boruc.Chwala mu za to ze nie przegralismy wieksza iloscia bramek.Numer jeden nalezy do niego!!!!

Za odwagę trzeba płacić, strach jest za darmo !!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przegrana bitwa o Anglie !!!!!!!!

Myślę, że ten temat jest niepotrzebny, bo możnaby było nizaśmiecać forum i wpisywać się w typowaniu wyniku meczu z Anglią. Moderatorzy strony pewnie tego tematu nie zlikwiduja więc napiszę tu to, co napisałem wcześniej w temacie o którym wspomniałem wyżej.

No i znowu przegraliśmy z Anglikami. Nie mamy szczęścia w meczach z nimi. Chociaż w sumie wynik zasłużony, bo pierwsza połowa, mimo korzystnego wyniku, w naszym wykonaniu beznadziejna. Druga już o wiele lepsza ale i tak prezentowaliśmy się słabiej od wyspiarzy.
W naszym zespole bardzo dobre spotkanie rozegrali Artur Boruc i Kamil Kosowski, beznadziejnie natomiast zagrał Grzegorz Rasiak. Słabo wypadli również Bąk, Lewandowski, Sobolewski i Smolarek. Widać było, że się starają Żewłakow i Krzynówek. Jeszcze czeka nas wiele pracy aby móc wygrywać z najlepszymi. Słabo sędziował również duński arbiter, który bardzo często mylił się w obie strony, ale bardziej drobiazgowo gwizdał na naszą niekorzyść.
Chwała 10 tysiącom polskich kibiców, którzy wielokrotnie przebijali się ze swoim dopingiem przez 55 tysięczny tłum Anglików. Doping, przemycenie i odpalenie rac i w ogóle ich postawa zasługują na pochwałę. Pod koniec meczu coś się działo na trybunach, ale mam nadzieję, że żaden z naszych rodaków nie ucierpiał, czy to w starciu z angielskimi kibolami czy to z angielską policją.
Mecz mógł się podobać. Szkoda tylko, że przegraliśmy.
Teraz trzeba zbierać pieniądze na wyjazd do Niemiec na finały mistrzostw świata. Może udałoby się zorganizować chociaż jakiegoś busa z Łomży przynajmniej na jeden mecz? Co wy na to? Co do postawy naszych piłkarzy w całych mistrzostwach, to nie mamy się czego wstydzić.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Przegraliśmy? A to niespodzianka :P

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

a ja pisałem że będzie 2:1 2:0 ;) widzicie mogliście obstawić troszke kaski na STS-ach i byście grosza jakiegoś mieli :P

Co to za gra nasi jak zwykle dali d..... słabo grająca Anglia a nasi jesze bardziej żenujący normalnie .Anglicy naszych jak chcieli to kiwali technikę gry mają taką że nasi moga tylko pomażyć .A druga bramka to ewidetna wina obronców ktorzy zamotali się ,a także i naszego bramkarza który nawet nie raczył się rzucić do tej piłki alle gdy by nie on to pewnie przegralibyśmy osiem zdo jednego .A ta oferma która sama sobie by strzliła bramkę to już naprawdę żenada .I teraz niech media opiszą wspaniałą grę naszych i zrobia taki wielki szum

Ale zdobylismy honorowa bramke

**** NA TO BRAMKĘ. W piłce liczą sie 3 punkty. A co do meczu to polacy grani jakby ktoś im worki piasku do jaj przywiązał.

a nie mówiłem że przegramy 2:1:( to i tak nieżle bo żeby Janas nie wpuścił Frankowskiego to pewnie na 2:0 by sie skończyło.

Rasiak - człowiek który zatrzymał Polskę. :P

ręce mi wczoraj opadły. Awans - awansem. Ale normalnie jako pierwszy powiem!! - Wyp***lić {hmmmm} trenera. Nic nie umiemy. W skali 0-6
Noty: bramkarz - 5
obrona - 0
pomoc - 0
atak - 3
Frankowski jak zwyikle w tej skali co najmniej 5

macie inne propozycje ??

Rasiak - PRAWIE jak piłkarz...

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org