niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Praca dla młodzieży.

Czy w Łomży jest praca dla młodych osób ? Szczególnie dziewczyn?
Tak, zaraz usłyszę, że ulotki, ale niestety coraz mniej osób poszukuje do tego osób, gdyż po prostu mają je do tego wyznaczone.
Proszę bez głupich komentarzy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Praca dla młodzieży.

z praca jest okrutna lipa, jak nie masz jakiegoś znajomego to ciężko coś uczciwego znaleźć

Ty lepiej w wakacje chodź na kursy angielskiego i jak będziesz po studiach to uciekaj z tej tuskolandi .Jak znajdziesz pracę to jakąś gównianą i albo na koniec cie wychujają z pensją ,albo wycisną jak cytrynę za parę groszy . Mi jeszcze bóg dał chodzić do liceum jak tusk był jeszcze rudy i daleko mu było do rządzenia to wtedy było dużo pracy dla młodych ,ja pracowałem wtedy na działkach . Altanki , ławeczki ,koszenie trawy ,sprzątanie i jeszcze zimne piwko i kiełbaski mi donosili :D To były czasy :)

w Łomży nie ma w ogóle pracy

W OGÓLE nie ma.

To jest tak z góry zaplanowane. Dlaczego zamykają zakłady? Żeby wyjeżdżać.PO co wyjeżdżać? Żeby szukać każdej pracy. O jaką pracę najłatwiej? Dawać D. niemcom i semitom (zydom i arabom). Nie mylić z końmi.

Zdecydowana polityka głodu zabraniała nawet prywatnej pomocy.

Niektórzy z naszych senatoró

Zdecydowana polityka głodu zabraniała nawet prywatnej pomocy.

Niektórzy z naszych senatorów określili to głodzenie za zaplanowane i umyślne. Faktycznie nasi decydenci są tak zdeterminowani by zagłodzić pokonanych, że nawet zakazali udzielania prywatnej pomocy : ‘Po raz pierwszy w historii chrześcijańskich państw’, napisał biskup Aloisius M

Aloisius Muench z Fargo, Płn Dakota, ‘silne rządy drogą oficjalnych zarządzeń zakazują udzielania chrześcijańskiej pomocy’. (One World in Charity, Lent, 1946. str.1).
The Christian Century pisał : „Amerykański ppłk Gerald F. Beane, powiedział, że gwałt nie stwarza żadnych problemów żandarmerii wo

manierka przestań konfabulować a co je to obchodzi dziewczyny szukają pracy i chwalą im za to. Ty się zastanów podczepiłeś się pod temat "Praca dla młodzieży." pomyśl ile one maja lat co je interesuje polityka i chuć.

Ehm:(

po znajomości lub robota wyzysk, gdzie jest walka co najmniej 40 osób na jedne miejsce pracy xD :):) kup majtek za 30 dychy i opchnij na rynku to za 50 dych, i już robota jest xD

---------------------------------------------

hahahahhahaxD jasne ;)

Niewiemxd na prostaków nie zwracaj uwagi jedyny sukces w życiu co mogą osiągnąć to obić komuś mordę , smutne ale prawdziwe .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org