Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UCIEKŁ PIES O NIEBIESKICH OCZACH |
SZUKAM PSA MA 4MIESIĄCE JEST DO KOLANA ZWIE SIĘ LUNA MA CZARNĄ MAŚĆ I BIAŁĄ SZYJĘ ORAZ SKARPETKI JEST PRZYJAZNA PROSZĘ O POMOC W ODNALEZIENIU MÓJ NUM TEL 668581806 I CO NIEZWYKŁE MA NIEBIESKIE OCZY JEST BARDZO MĄDRA TYLKO ŻE CZĘSTO UCIEKA JAK UCHYLO SIE DZRZWI PROSZĘ O KONTAKT JAK KTOŚ ZNAJDZIE JĄ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UCIEKŁ PIES O NIEBIESKICH OCZACH |
http://nk.pl/#profile/35602874/gallery/album/2/34A
|
|
W LINKU JEST ZDJĘCIE
|
|
Niestety, link mi się nie otwiera....Chciałem zobaczyć pieska, bo często wychodzę ze swoim i mogę go spotkać. W jakich okolicach zaginął?
|
|
uciekł w okolicach trujkąta ale gdzie to nie wiem musisz skopiować link i wkleić w przeglądarkę
|
|
Chodziła z nim często taka mała dziewczynka?
|
|
juz drugi raz w tym miesiacu ci uciekl, to nie zabawka troche odpowiedzialnosci!
|
|
już nieaktualne pies jest cały i zdrowy dziękuję przemiłej pani za przetrzymanie jej i oddanie
|
|
to nie moja wina że pies ma jakiś taki zmysl do tego jak jesteś taki mądry tto poradz jak jej tego odłuczyć żeby nieuciekała niestety nie jestem w stanie przewidzieć czy ktoś wchodzi do mojego domu i otworzy właśnie dzrzwi więc się zamknij a jak chcesz to połż się pod moimi drzwiami i waruj żeby pies nie wyszedł jak ktoś uchyli drzwi trochę wyrozumialości się naucz a nie się popisujesz w mordzie
|
|
czy w łomży wszczepiają chipy dla psa jak tak to gdzie i ile kasy trzeba za to dać
|
|
sama sobie wszczep kołek w tyłek i siedz na nim,won do swojej patologii!
|
|
Zamiast wydawać pieniądze na chipy, lepiej byś w słownik zainwestowała. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Zachipować możesz w Oazie na Wojska Polskiego. Może warto zamykać drzwi na zamek skoro co chwila ktoś Ci wchodzi do domu i wypuszcza psa? Masz małe dziecko - nie boisz się, że też sobie wyjdzie? No i przede wszystkim szkolenie i porządne wybieganie psa. Bez tego będziesz co kilka dni robić nowe ogłoszenia o zaginionym psie.
|
|
dzięki za pomoc o chipie dla wszystkiego chcę to zrobić bo zależy mi na niej
|
|
Bartók wiesz co sam chyba jesteś patologia bujaj się obszczy murze wiesz taki cwany jesteś to daj namiar na siebie a sobie porozmawiamy jesteś takim twardym hujem robiony to ryzykuj
|
|
cmoknij mnie w pompke
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |